• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Değil mi yaaa...
Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta halli yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.

Ona buna kulak vermeye bir son ver,
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)

Yüzde ısrar etme, doksan da olur.
İnsan dediğinde, noksan da olur...
Sakın büyüklenme, elde neler var.
Bir ben varım deme, yoksan da olur...

"Mevlâna"

Keşke; evimiz gibi temizleyebilsek yüreğimizi, geçmişimizi..
Camı sildiğimiz gibi silsek yaşanan olumsuzlukları, hataları....
Tozunu alsak eski/eskimeyen değerli duygularımızın....
çöpe atsak; değeri olmayan, yararsız duygu ve düşüncelerimizi... Sonra bir koltuğa oturup, kahvemizi içerken;
yeni "kendimizi" sevgi ve huzurla seyretsek!!!!!

Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim,
Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim,
Dünya öküzün üstünde... derler ama,
Dünyanın üstünde nice öküzler bilirim...N.Fazıl Kısakürek

Susuyorsam hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözlerle bakıyorsam üzülme... İyiyim ben....!

Saçlarıma takılıyorsa hayallerim ruhum derin bir çöküntüyü yaşıyorsa bile geçer... Meraklanma sen...!

Geceleri uyuyamıyorsam her yıldız kor gibi dü...şüyorsa eteklerime;

Endişelenme... Zaman gelir uyurum ben...!

İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola kırıp döküyorsam içindekileri geçer... Sakinleşi...rim ben....!

Yeni bir başlangıç yapayım derken bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana acele etme sakın... Bütünlenirim ben...!

Aynı şeyleri konuşup farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak; üzülme... Aynı dili öğrenirim ben...!

Aynı ritmi yakalayamıyorsam seninle şarkının sözlerini şaşırıyorsam; sinirlenme...

Güzel bir ezgi olurum ben...!

Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa; vazgeçme... Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben...!

Sen öyle tepkisiz sen öyle hareketsiz bekle… Mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme... Çırpınır çabalar hallederim ben...!

Ben gülümsemeye çalışırken kırılan yanlarımızı onarırken; sen öylece geç karşıma ve sus… Tepkisiz kal yine... İşte o zaman arkama bakmadan giderim ben...!
Kendi vicdanını rahatlamak için yalanlar söyle kendine… Olgunlukla karşıla yaşananları… Gül geç içindeki yangına... Bilirim vurdumduymaz tavırlarının gücüyle iyileşirsin sen....!

Bir kapı kapanınca yeni bir kapı açılır.Ancak biz kapanan kapıya o kadar uzun bakarız ki, bizim için açılmış bulunan yeni kapıyı görmeyiz.

Ey dostlarım, dünyada dost yoktur.
ARISTO

Bir dostun üzüntüsüne her kim olsa katılır;
bir dostun başarısına ise ancak yüksek bir ruhta olanlar sevinir.
OSCAR WILDE

Kimseden hoşnut olmayanlara bakın; bunlar kimsenin beğenmediği insanlardır.
LA BRUYERE

Sırtınızı sıvazlayanlara dikkat edin, zira saplayacakları hançerin yerini yokluyor olabilirler...

Allah yarına bırakır ama yanına asla...

olduğu kadar , olmadığı kader ...

Bırak gitsin dönerse daha uzağa bırakırsın... :34:

Unutmayın, yaşam ardarda gelen mevsimlerden oluşur. Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır. Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir...!

~Robin Sharma~

Bazı insanlar vardır ki selam verirler ve selamlarından is kokusu gelir. Bazıları da vardır ki selam verirler ve onların selamından misk kokusu gelir.
MEVLANA

Back