• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Bırakın ucuz lafları. Benim pahalıya mal olmuş suskunluklarım var. Sustum mu, suratına değil, yüreğine vurur cümlelerim

Bisiklet sürerken art arda pedalları çevirip hız kazandıktan sonra,pedalları o müthiş huzurla ters yöne çevirerk huzur bulduğum yıllar vardı​

Sana ne yapman gerektiğini söyleyenler elbet olacak. Onları umursama! çünkü hiçbir şey ''keşke yapsaydım'' kadar yaralayamaz insanı.​

Hiçbir makyaj örtemez gözlerindeki yanilgilari, ve hiçbir kaybediş seni alikoyamaz yeni kaybedişler uğruna sil baştan sevmelerden.

Erkek ya da kadın: İkisinin de bildikleri doğrudur; Ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur.

Son düzenleme:
Seni üzen kralda olsa sileceksin ki,alayına ibret olsun!Bilecekler ki;KRAL'ını silen SOYTARI'sıyla uğraşmaz!

Benim inemediğim istasyonda sen: "Keşke binebilseydim." diyordun. Senin kaçırdığın trende ise ben: "Keşke inebilseydim." diyordum

Mutsuzluk değil canını yakan. Mutsuz hissetmeni sağlayan şeyin, bir zamanlar sana hayatının en mutlu anlarını yaşatmış olması aslında...

Eğer bir yarın korkuyor, diğer yarın kaybetmemek istiyorsa; karşında seni dizginlerken, tutkuyla kendine bağlayabilecek biri duruyordur.

Yanlış insanları hayatına alarak zamanını harcarsın. Ama onları hayatından çıkarmazsan, harcayacağın şey geleceğin olur.

En iyi değilim, en kötü de. En cömert değilim, en cimri de. En kibirli değilim, en mütevazı de. Hiç kimseyi kandırmamış değilim, herkesi aldatmış da. Kimseyi yarı yolda bırakmamış değilim, herkesi satmış da... . Hep iyiliğimden kaybetmiş değilim, kötülük yapa yapa kazanmış da. Çok başarılı olduğum günler de oldu, dibe vurduğum da. Sevgi dolu değilim, nefret dolu da. Barışçıyım, biraz da savaşçı. Biraz güçlüyüm, biraz zayıf. Biraz iyiyim, biraz kötü. İyi? kötü? İnsanım

Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, biri seni bulacak.
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan. Biraz ürkeceksin.
Ne kadar dirensen de nafile, insansın sonuçta seveceksin.
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara; gâvura kızıp da oruç bozulmaz, sök at kafandan acaba'ları!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.

Back