• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Sen'in bana Rab oluşun bana övünç olarak yeter..
Benim sana kul oluşum bana şeref olarak yeter..
 
Bitti dedigi anda yeniden başlarmiş insan.. Başka yerde başka şekilde başka hayatlarla.. Mutsuz, tedirgin ama yeniden.. Ve bitti dediğinde; durdu zannettigi herşey; yeniden yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş; yani nefes alıyorsa insan UMUT var demekmiş.
 
bundan sonra ismimi avucuna yaz aklına geldikçe yalarsın :34:
 
Sevgili beynim; lütfen sıkıldığım zamanla acıktığım zamanı birbirinden ayır çünkü çok kilo aldım.!
 
Soğuk bir kiş sabahı çok sayıda kirpi donmamak için hep birlikte ısınmak üzere bir araya toplanır. Ama kısa süre sonra oklarının birbirleri üzerindeki etkilerini görüp yeniden ayrılırlar. Isınma gereksinimi onları bir kez daha bir araya getirdiğinde okları yine kendilerine engel olur ve iki kötü arasında gidip gelirler, ta ki birbirlerine katlanabilecekleri uygun mesafeyi bulana kadar. Bunun gibi, insanların hayatlarının boşluğundan ve tekdüzeliğinden kaynaklanan toplum gereksinimi onları bir araya getirir, ama nahoş ve tiksinti verici özellikleri onları bir kez daha birbirinden ayırır.

Arthur Schopenhauer
 
Back