Günün Sözü ?

Doğrularımı götürmeye yeticek kadar yanlış yapmadım hayatta... Çok sıkıştığım yerde boş bıraktım hep... Şimdi bıraktığım boşlukların birindeyim belkide...

Yaşam sana senin verdiklerini geri verir. Yaşam davranışlarımızın aynasıdır...
Daha fazla sevgi istediğin zaman daha çok sev!...
Daha fazla şefkat istediğinde, daha şefkatli ol...
Saygı istiyorsan insanlara daha çok saygı duy...
İnsanların sabırlı olmasını istiyorsan, sen sabırlı olmayı öğren. Bu kural yaşamımızın bir parçasıdır, herkes için her zaman geçerlidir...
... Yaşam bir tesadüf değil, yaptıklarımızın bir aynada yansımasıdır...

sessiz kalmak birillerine en büyük cevaptır insanlar emeğe saygıya zerre kadar önem vermediler vericekleri gün karşılarında saygımı hala yitirmiyeceğim ve buda kaybettikleri için en büyük pişmanlığı yaşamalarına cevap olacaktır

Karanlık basmış Hevsel'i;Dicle her zamanki gibi sessiz,Keçi Burcu kükrüyor gece mehtabında,Yedi Kardeş On gözlü'ye bakıyor,Ulu Cami tarih kokuyor tüm canlılığıyla, Surlar şehri sarmış bir kalkan gibi,Cahit Sıtkı yankılanıyor kulaklarımda, Ayın şavkı vurdukça aydınlanıyor AMED usulca,Güller savruluyor dar sokaklarda,Şehir Ahmet Arif'i dinliyor susarak,Aniden ayaz çöküyor şehre,AMED giderek üşüyor yorgun haliyle........iste sen yine yoksun....​

Ağzıma Dua'yı Yakıştıranıma Hamd Olsun. Seni bana sevdirene şükürler olsun.
Sen de dua'na ekle beni..O'ndan isteyelim birbirimizi...İlle olmasin sevgili..
Olursa helalinden olsun..!!!
Hz.Mevlana

umudu kaybetmek ne kadar kolaysa onu beslemek o kadar zordur..Hayata bağlanmak ne kadar uzun ve yorucuysa hayattan kopmak da o kadar kısadır..

Bazen bazı şeyleri söylemeye hakkım var diyorum, ama söylersem karşımdakine haksızlık olacak, susuyorum. Yine bazen söyleyeceklerimi karşımdakinin duyma ve bilme hakkının var olduğunu görüyorum, ama bu kez bakıyorum benim söylemeye hakkım yok, yine susuyorum. Ancak
gördüm ki olgun ruhlar, sözcükler olmadan da duyuyorlar, anlıyorlar, konuşuyorlar ve paylaşıyorlar…

Lord Chesterfield

-ɢiтмe zαмαɴı ɢelмişѕe "dυr" deмeɴiɴ, zαмαɴ ɢeçмişѕe "döɴ" deмeɴin ve αşĸ вiтмişѕe "yeɴideɴ" deмeɴiɴ нiçвir αɴlαмı yoĸтυr..

Mevlana Celaleddin çok güzel söylemiş: ‘Bölük bölük insanlar, çeşit çeşit âşıklardır. İnsanların en uluları, en yüceleri ise, sevgilisi en ulu, en yüce olanıdır.’ Ne mutlu gönlüne sevgili olarak En Yüce’yi seçebilene!”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…