Günün Sözü ?

Inkar etmiyorum,seni sevmekle büyük bir ise kalkistim ama sende inkar etme ! Sana en çok ben yakistim...

delikanlılık ne bilekte..kaşarlık nede mını etekdedır..delıkanlılık yürekte..kaşarlık niyettedir..

Herkes aynıyken ben farklıydım şimdi herkez fark peşinde ben aynıyım....Buda Benim Farkım

Kokum yatagına musallat olsun , ruhumla sewıs her gece....

Benimle savaşma.
Çünkü kazanırsan, kaybedersin...

Allah derki: Kimi benden cok seversen onu senden alirim. Ve ekler: Onsuz yasayamam deme, seni onsuzda yasatirim...

"Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan, neden her ağladığında O'na kızıyorsun.."
[N.F.K]

Sek olmalı AŞK dediğin, yalanla içmeyeceksin... yanına kavun gibi tatlı sözler koyacaksın... sarhoş olmayacaksın ve de saçmalamayacaksın AŞKta... ayık olacaksın, neyine senin zil zurna bileceksin sevmeyi, yanaklarını hissetmediğini anlayana kadar seveceksin abartmayacaksın, kalbin kadar seveceksin, gerek yok öyle büyük bir AŞKa..Ufakta Yeter..
Ama SEVECEKSİN !

Dost gibi görünen yalakalar, Farklı olmaya çalışan basit insanlar, Arkamızdan kurulan oyunlar.. Kural hep: Gül ve Geç

Aslında mesafelerin pek bir önemi yok.
Sonuçta güneş de yeryüzüne 149.600 km uzakta,
Ama çıplak gözle bakamayacağın kadar yakın.
-Tenini ısıtacak kadar seninle..

Bir anne evladını 9 ay karnında,3-5 sene kucağında,Ve ömür boyu kalbinde taşır...

Sevgi; sevdiğin kişilerin mutlu olduğunu gördükçe onların mutluluğu ile mutlu olabilme sanatıdır ...

"Bir kadın, erkeğin gölgesinde yaşamayacak kadar akıllı; ama o

gölgede dinlenmeyi bilecek kadar duygulu olmalı".
W. Golding

Hz. Mevlana der ki;

Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...Hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz.Bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur.Gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...Edilen ah'lar bir zaman tutar..Çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer..!Gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir ama;hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki...?

Haketmeyen kisi için akitilan gözyasi yüzü kirletir ...

Dün sensiz nefes alamıyorum diyenler bugün başkalarının altında nefes nefese kalmışlar....

Mozart duymadan çalabiliyorsa, bende seni benim olmadan, sevebilirim..

Hani ev alma komşu aldı.Hani komşu komşunun külüne muhtaçtı.Öyleyse wireless'e şifre koymak niye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…