Günün Sözü ?

eğer Allah seni bana yazmışsa benden kaçışın yok lakin kader seni benden almışsa ağlamaya lüzum yok

Hayatta duygularını ve sevdiğini söylemeyi erteleme. Çünkü hayat planladığın gibi gitmeyebilir, Yarın hiç olmayabilir...
H. Balzac

Şanslı kızlara peluş ayının içinden yüzük çıkar,
şanssızlara da adamın içinden ayı

Sen vurursan dikiş; ben vurursam toprak atarlar!!!!

O kötü yaradılışlı firavun Allah’a yalvarmasın diye bütün ömründe bir defa olsun başı ağrımadı. Şu dünyanın bütün mülkünü, saltanatını verdi de ona dert, ağrı, sızı, gam keder vermedi. Şunu iyi bil ki sana Allah’ı hatırlatan seni inciten, gizlice Allah’a yalvartan dert dünya mülkünden, saltanatından daha iyidir. Allah sana dert verdiyse O’nu anman için verdi..

Niyet edin, isteyin ve serbest bırakın...Yeter ki niyetiniz güçlü ve sevgi dolu ...olsun. Göreceksiniz ki karanlıklarınız aydınlanırken, sertleşen yüreğiniz yumuşamaya başlayacak. Umutlarınız yeniden yeşerirken gökyüzünüz aydınlanıp parlayacak.. (Alinti)

söylenecek söz mü bıraktınız çok sayın Hayat. pofffffffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
Bir erkeğin meleği olursanız kanatlarınızı kırıp elinize verir. Hepsi bu.

Türk kızı Birleşmiş Milletler'e genel sekreter bile olsa babası;
“yarın gelip işyerinde şöyle bir görüneyim de seni sahipsiz sanmasınlar” der.
=)

Cok büyük şeylere gerek yok ki,bir evin kapısını açan anahtarda mutlu eder beni..Eger sendeyse ikincisi

Menfaati düzlükte başlayan dostluklar bir yokuşta son bulur

Havalara giren birine hiç dokunmayın.. bırakın, Ne kadar yükselirse o kadar sert düşecektir. İzleyin ve keyfini çıkarın..

Değer verdiğim için kendini dev aynasında görenler... Taş benim elimde, O aynayı kırmasınıda bilirim..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…