- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- Konu Sahibi Organick__
Ooo selam, kimseler yok diye bakmamışım. İyiyim şükür sen?Organlı-nick nabersin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo selam, kimseler yok diye bakmamışım. İyiyim şükür sen?Organlı-nick nabersin?
Bende iyiyim çok şükür . Bebiş nasıl ? Hamilelik nasıl gidiyor ?Ooo selam, kimseler yok diye bakmamışım. İyiyim şükür sen?
İyiyiz şükür. Uyku sorunu var bu aralar. Dün acayip zorlandım , babası işteydi. Şimdi de yine uyumuyor olsun şükür. Hamilelik iyi şükür, gerginlik oluyor çok; sağlık olsun (bugn bi gelişme oldu, apaçık yazmıyım dışardan okunuyor) yeni bir yer, yeni yaşam alanı, değişiklik sende ne var ne yok??Bende iyiyim çok şükür . Bebiş nasıl ? Hamilelik nasıl gidiyor ?
Gelişme derken ? Umarım iyi anlamda olmustur . Bendede aynı şeyler , ev iş çocuklar sıradan geçiyor hayatİyiyiz şükür. Uyku sorunu var bu aralar. Dün acayip zorlandım , babası işteydi. Şimdi de yine uyumuyor olsun şükür. Hamilelik iyi şükür, gerginlik oluyor çok; sağlık olsun (bugn bi gelişme oldu, apaçık yazmıyım dışardan okunuyor) yeni bir yer, yeni yaşam alanı, değişiklik sende ne var ne yok??
İyi diye tahmin ediyorum, tyin :) oo kaç çocuk, Allah bağışlasınGelişme derken ? Umarım iyi anlamda olmustur . Bendede aynı şeyler , ev iş çocuklar sıradan geçiyor hayat
Hadi hayırlısı olsun. 3 çocukİyi diye tahmin ediyorum, tyin :) oo kaç çocuk, Allah bağışlasın
Amin zaten ben çok sıkılıyorum aynı yerler ve kişilerden, inşallah değişiklik iyi gelirHadi hayırlısı olsun. 3 çocuk
Bende tam tersi , ortam değiştirmekten çok korkuyorum . Hep aynı insanlar aynı ortam olsun istiyorumAmin zaten ben çok sıkılıyorum aynı yerler ve kişilerden, inşallah değişiklik iyi gelir
Kusura bakma saçmaladım haklısın vallaMoralin bozuk diye senden neden kaçayım? Belki benim moralim daha çok bozuktur bunu da bilmiyorsun. Kaçacak olsam nasılsın, şöyle yap böyle yap diye hiç yazmazdım.
Hepimiz bir hayat yaşıyoruz ve hepimizin kendince uğraştığı sorunlar var. Hayatimiz burdan ibaret değil canım. Etiket yapınca görüyorum ya da anasayfada sayfayı görürsem yazıyorum.
Alinganligini hamileliğine veriyorum. :)
Kusura bakma saçmaladım haklısın valla
Est.olur öyle, hepimiz insaniz hamilesin. Hormonlardan olsa gerek. Sorun yok
Ooo sağol :) tynimiz çıkıyor gibi Ama kesin diil olumlu gibi :) bebek kıyafetleri aldım az önce hediye. Başkaaa.... :)Diğer sayfa ne alemde? Günün olumlu olayları neler?
Ooo sağol :) tynimiz çıkıyor gibi Ama kesin diil olumlu gibi :) bebek kıyafetleri aldım az önce hediye. Başkaaa.... :)
Günaydın naber yani iyi akşamlarGünaydın kızlar
YazıcamSüper bir haber sizin adınıza çok sevindim canım, gördün mü bütün dert saydıklarını arkanda bırakacaksın. Yeni yeriniz size bol huzur, sağlık, bolca mutluluk ve kahkaha getirsin inşallah
Bebis de sağlıkla gelsin inşallah canım.
Demek ki her olumsuz durumda bile olumlu şeyler olabiliyormuş, karamsar olmamak gerekiyormus :)
İyiyim sen nasılsınGünaydın naber yani iyi akşamlar