• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günün menüsü

inaysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
3.770
2
116
46
Kocaeli
ay sıkıldım artık bugün ne pişirsem diye düşünmekten buyurun bakalım bundan sonra herkes günlük menüsünü yassın buraya bizede fikir olsun buarada merak edilen tarifleride yazalım buraya okadar sayfa arasından sonradan bulmak için uğraşmayalım önce ben başim bugün pilav arnavut ciğeri salata kavun karpuz hazırlıcan birde çorba yapıcam ama ne çorbası yapsam karar veremedim ya yayla yada ezogelin aypim diyorum

benim bugün yemek sorunum yok annemdeyim eşim nöbetçi ama
dünkü menüyü söyleyim:
kıymalı şehriye çorbası ve köfte patetes kızartması cokacimcoook
bu topik iyi oldu valla eline sağlık inaysa

iyi düşünmüşün bu topiği..
benim menüm yok henüz malesef.hiç bir şey de yapasım yok

ben bugun kumpir yapcam dünden beri aşerdim resmen cokacimcoook

ben de bugun pilav,brokoli+karnibahar+havuc karisimindan yaptim.sehriye corbasi ..yanina bir de kocaman salata ..garniturler falan derken birsuru sey cikti ortaya.

oyy oyy incim ne güzel düşünmüşsün :))

bundan sonra menümü sizler belirliceksiniz :jeyyar: iyi ki varsınız :lepi:

ben bugün kardeşimdeydim yemek yapmadım..

bugün etli patates yapıcam biraz pilav var yanına azcıkta salata falan ay sıcaktada sıcak yemekler yenmiyor be

bugun misafirim var...patlıcan güveç,pirinç pilavı, terbiyeli patetes çorbası , sigara böregi,mantı ve içli köfte yapacagım...salatada yaparım...sonrasında çayla ikram etmek için yas pasta yapicim.vede finalde meyve servisi...

aslında bende düşündümde çok olur diye mantıyı iptal etmeyi düşünüyorum...ne dersin...

canım kusura bakma ama ben yapmadım hazır alıyorum içli köfteyi :):) bi arkadaş yapıyo bende satın alıyorum.nerde bende o maharet :):)

bencede sen mantıyı iptal et zaten sigara böreği yapacakmışın bide içli köfte falan ağır olur emeğine yazık

hemşom annem yapıo walla içli köfteyı çok güzell,dolabımada attı gitmeden öncezemuszemus

Back