• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Günümün Sözü"

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
Okudugumuzda bizi düşündüren,hosumuza giden,etkileyen farklı hisler uyandıran veya gün icerisindeki duygu ve düşüncelerimizi yansıtan alıntı cümleler ,sözler vardır..istedimki hergün beyendigimiz bir cümleyi secip, kendimize onu "Günümün Sözü" ilan edelim..

hadi bakalım güzel paylasımlar:1hug:...

ilk cümle benden olsun bakalım..

"Ben en cok uçurtmamın ipi koptugunda agladım,...birde sen beni bırakıp gittiginde..."

Son düzenleme:
sofular haram demiş bu aşkın şarabına,
ben doldurur ben içerim,
günah benim,
kime ne?

Son düzenleme:
''Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez''
hayata daha bir sıkı tutunmamı sağlıyor

..ınsanları tanıdıkca hayvanları daha cok sevmeye basladım ...

bugünümün sözüü bu bolsun;)

ınsan düşünceden ibarettir. Geri kalan yalnız et ve kemiktir. Gül düşünürsen gül olur; diken düşünürsen diken....

Hz. Mevlana

içimde bir çığlık susuyorum ama lal değilim....

Gönülgözü görmeyen cangözünü neylesin Dünyada dönmeyen dil mahserde ne söylesin...

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanilir...Zaman insanlari değil armutlari olgunlaştirir... :delphin:

her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak geçirmiştir;çünki kesinlikle bir öküze tapmışlığı vardır...:))

Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne,güneşini asla söndürme,umut yoksa yarınlar uzak kalır insana,unutma bir sen daha yok bu dünyada

[ı]hayat gerıye adım atmaz,dÜnle ılgılenmez hıÇbır gÜnÜn doĞuŞu bızı,bır gÜn batıŞının bıraktıĞı yerde aramaz.[/ı]

hayat görebildigin kadardır...

Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken,
Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim,
Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel,
Çünkü gülüşünü çok özledim...

aman bu aşk sözüü :roflol:

Dünyada 6.5 milyar insan var ama sizden bir tane daha yok. Doğada az bulunan değerlidir. Tek olan ise en değerlidir.

...baktıgın kadar görürsün...

Back