Günümü planlamak istiyorum

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Iyi günler

2 hafta gibi bir süre tatilim var. Ve ben bu tatili verimli gecirmek istiyorum. Yapmak istediklerim var ancak motivasyonum eksik. Ilk günden başladım geç uyanmalara.

Halbuki ben bol bol kitap okumak, zayıflamak, kendimi geliştirmek istiyorum bu sürede.

Nasıl motive olabilirim? Garfield gibi takılıyorum :/

2 haftada anca 2 kilo verilir. Erken kalkıp sıkı bir kahvaltı sonra yürüyüş ve duş öneririm. En sonda yayıl kitap oku. Bak öğle vakti oldu bile. Akşam ne yapacaksın?

Ben işte bu yüzden ajanda kullanmayı çok seviyorum. :) Bu sayede planladıklarımı yapıyorum. Siz de bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Alın kağıt,kalem elinize ve 2 haftaanızı planlayın.
Mesela 29 Ocak günü spor yap, 50 sayfa kitap oku, gezmeye git tarzı şeyler yaz. Yazdıklarını uyguladıkça yanlarına renkli kalemlerle tik at . :)

Mesela önce sporunuzu yapın. Sonra eve geldikten sonra çayınızı alıp kitabınızi alın elinize.

Sporla başlarsaniz daha dinç ve daha motive olursunuz. Gerisi çorap sokugu gibi gelir.

2 haftada anca 2 kilo verilir. Erken kalkıp sıkı bir kahvaltı sonra yürüyüş ve duş öneririm. En sonda yayıl kitap oku. Bak öğle vakti oldu bile. Akşam ne yapacaksın?
Hızlı kilo verebiliyorum dikkat etmem gerek. :) Erken kalkabilsem keşke ¿

Ben çok uyusugum bu sayede kamcilanmak istiyorum açıkçası. Ajanda iyi fikir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…