• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günümü Nasıl Değerlendirsem?

Hafta sonu gidilir mi hiç? Zaten el kadar yer oraya gitmek için ayrı eziyet çekiyorsun, kavak içinde arabayla dolaşmak için ayrı eziyet çekiyorsun, ayrıca çok tutuldu diye fiyatları da şişirdiler artık, eskiden askeri denetim noktasında hüviyet göstermeden kavak içine girilemiyordu, o kalkınca şehrin patırtı gürültüsünden kaçanlar gelmeye başladı, kavaklı esnafta fiyatları şişirdi de şişirdi, kavakta doğru dürüst midye kalmadı ama sorsan sunulan her midye kavak midyesi:))) bir tek Yoros Kalesinin oradan manzara seyretmek cazip o kadar, oradan da isteyenler belki Yuşa tepesine geçebilir ama orada da yiyecek içecek alınmaz, Hz. Yuşa'nın adını kullanıp gözleme köfte vs satıyorlar evde kendin yapsan daha ucuza mal olur.
Valla abla tövbe ettik.
Bir daha da gitmem.
Aşırı pahalı dediğin gibi.
Yoros kalesinin orada haşlanmış mısır satıyordu esnaf alalım dedik tanesi 5 TL dedi :)))

Valla abla tövbe ettik.
Bir daha da gitmem.
Aşırı pahalı dediğin gibi.
Yoros kalesinin orada haşlanmış mısır satıyordu esnaf alalım dedik tanesi 5 TL dedi :)))
Anadolu Kavağı öyle, aynı şekilde Anadolu Feneri, Şile'de öyle.
Mısır için yine de insaflı fiyat vermiş, 1 top dondurma 5 liraydı en son:KK70:
Yalnız oranın midyesi çok güzel olurdu eskiden, biz kendimiz çıkarıyorduk, boğaz çıkışı olduğundan deniz akıntılıdır midyeler temiz ve kocaman oluyordu ama sağolsunlar bitirdiler, 8 sene kadar önce çıkar mı diye baktık midye bulamadık.

Anadolu Kavağı öyle, aynı şekilde Anadolu Feneri, Şile'de öyle.
Mısır için yine de insaflı fiyat vermiş, 1 top dondurma 5 liraydı en son:KK70:
Yalnız oranın midyesi çok güzel olurdu eskiden, biz kendimiz çıkarıyorduk, boğaz çıkışı olduğundan deniz akıntılıdır midyeler temiz ve kocaman oluyordu ama sağolsunlar bitirdiler, 8 sene kadar önce çıkar mı diye baktık midye bulamadık.
Abla biz şile ve agva'ciyiz.
Sürekli gidiyoruz.
Şile'de dondurmacimiz var mesela canımız dondurma çektiğinde gidiyoruz yemek icin.
Çok seviyorum oraları.
Hele agva'ya doğru giderken dağ yolunu kullanırsan sana eşsiz güzellikte bir manzara eşlik ediyor.

Abla biz şile ve agva'ciyiz.
Sürekli gidiyoruz.
Şile'de dondurmacimiz var mesela canımız dondurma çektiğinde gidiyoruz yemek icin.
Çok seviyorum oraları.
Hele agva'ya doğru giderken dağ yolunu kullanırsan sana eşsiz güzellikte bir manzara eşlik ediyor.
Ahhhh Şile ahhh dili olsa da konuşsa:))) yıllar var gitmiyorum ama denize girmediğim köşesi, gitmediğim mekanı kalmamıştı eskiden, Şile sahili yıkılırdı bizim eğlencelerimizle, nerede müzik dans var oradaydık:))) o zamanlardan bizim grupta olup bu yazıya denk gelen olursa selam olsun onlara :KK3:

Mune Mune rica etsem konumu kapatır mısın?
yorum yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim:KK68:

Back
X