• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günümü Nasıl Değerlendirsem?

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba Güzel Hanımlar 😊
Ben haftanın 6 günü hiç sevmediğim bi yerde çalışıyorum ama işten çıkamıyorum da. Malum iş bulmak zor. Yarın için izin almayı düşünüyorum işten(yıllık iznimi kullanacağım). İstanbulda yaşıyorum. Sizce nerelere gideyim İstanbul içinde? Bana günlük bir plan oluşturabilir misiniz? Örneğin; önce şuraya git, hemen yakınlarında şöyle bi yer var oraya da uğra gibi...Tarihi yerler, ilgin kafeler vb. Günümü kaliteli geçirmek istiyorum ve işin stresini atmak istiyorum.
Not: Asgari ücretliyim, bütçe dostu önerilerinizi bekliyorum 😊

Balat a gitmeni tavsiye ederim bir sürü kilise falan da var orda. Onun dışında Üsküdar İstiklal Kadıköy sahil vs oralar malum gezilmeden olmaz😄 Ah İstanbul nasıl özledim :KK42:
Çok teşekkür ederim 😊 Ya Anadolu ya da Avrupa Yakası'nı gezeceğim. Avrupa baskın şimdiilk.

Merhaba Güzel Hanımlar 😊
Ben haftanın 6 günü hiç sevmediğim bi yerde çalışıyorum ama işten çıkamıyorum da. Malum iş bulmak zor. Yarın için izin almayı düşünüyorum işten(yıllık iznimi kullanacağım). İstanbulda yaşıyorum. Sizce nerelere gideyim İstanbul içinde? Bana günlük bir plan oluşturabilir misiniz? Örneğin; önce şuraya git, hemen yakınlarında şöyle bi yer var oraya da uğra gibi...Tarihi yerler, ilgin kafeler vb. Günümü kaliteli geçirmek istiyorum ve işin stresini atmak istiyorum.
Not: Asgari ücretliyim, bütçe dostu önerilerinizi bekliyorum 😊
Bu tamamen sizin ilgi alanınıza bağlı :)
Mesela fotoğraf çekmek isterseniz Balat ,
Tarihle iç içe olmak isterseniz Galata , Beyoğlu ,
Maneviyat olsun derseniz Eyüp , Pierre Lotti ,
Gençlerle takılayım derseniz Bebek S...s (kahveci :))

hiç istanbula gitmedim(1 kere günübirlik gitmiştim onu saymıyorum) ağva denilen yeri çok merak ediyorum ağva olabilir uzak değilse.

Ortaköy'de simit eşliğinde boğaz turu yapılır. Konuma göre Kadıköy'den de tercih edilebilir.
Eminönü'nde balık ekmek yenir.
Topkapı'ya gitmediyseniz gidip gezersiniz.
Topkapı'dan sonra yürüyerek Sultanahmet Meydanı'na gidilir. Ayasofya Müzesi ve Yerebatan Sarnıcı görülebilir.
Daha sonra Eminönü'nden tekrar vapura binilerek Moda'ya geçilebilir.
Orada da kahvenizi içersiniz, dilerseniz yemek yersiniz, gezersiniz.

Boğaz turu yapacaksanız biraz erken çıkın ve sıkı giyinmeyi unutmayın. :)

Uzak ama Anadolukavagi super. Cay gozleme takilirsiniz, elinize kitabinizi alip kafa dinlersiniz. Cumartesi gunu Istanbulda gezme fikri cazip gelmedi bana nedense o yuzden bu fikri sundum mecburen ;)
Iyi tatiller diliyorum

istanbulda gezmeye çıkacaksan eğer öyle bir şansın varsa iznini haftaiçi kullan.haftasonu gezmeyi bırak bir yerden bir yere gitmek kabus gibi.

Miniaturk e git 10lira yok giriş ücreti
Sonra sultanahmet galata kulesi falan yapabilirsin

Uzak ama Anadolukavagi super. Cay gozleme takilirsiniz, elinize kitabinizi alip kafa dinlersiniz. Cumartesi gunu Istanbulda gezme fikri cazip gelmedi bana nedense o yuzden bu fikri sundum mecburen :KK66:
Iyi tatiller diliyorum
Hafta sonu Anadolu kavagına gittik.
Allah'ım kalabalıktan kusacaktım.
Trafik öldürdü bizi.

Eminönüne uğra o civar tarafta zaten bir cok tarihi yapi yakin yakina oralari bir gez.
Yere batan sarnici
Topkapi
Ayasofya
Suleymaniye camii gibi gibi haritadan işaretle gez. Bunlarin giriş ucretleri fazla gelebilir belki ama kasirlar uygun fiyatlidir.

Sonra rumeli fenerine veya anadolu fenerine gidebilirsin.
Eski fener rum lisesini gorebilirsin
Kiliseleri gezebilirsin benim favorim bulgar ortadoks kilisesi demir kilise, antuan kilisesi onlari gör mesela.
Milli saraylar sitesi var gir oradan tek tek gez hepsini istedigini seç, istanbuldaki hemen hemen butun kasirlari, saraylari, hisarlari gezdim ben. Müzelere daha az gittim nedense ama miniaturk bakabilirsin belki.

Ben daha çok işin tarihi kismini önerdim.
Seç begen 😁

Boğaz turu yapın en son anadolu kavağında balık yer dinlenir dönersiniz haftasonu ve istanbul aman aman aman:)

Hafta sonu Anadolu kavagına gittik.
Allah'ım kalabalıktan kusacaktım.
Trafik öldürdü bizi.
Hafta sonu gidilir mi hiç? Zaten el kadar yer oraya gitmek için ayrı eziyet çekiyorsun, kavak içinde arabayla dolaşmak için ayrı eziyet çekiyorsun, ayrıca çok tutuldu diye fiyatları da şişirdiler artık, eskiden askeri denetim noktasında hüviyet göstermeden kavak içine girilemiyordu, o kalkınca şehrin patırtı gürültüsünden kaçanlar gelmeye başladı, kavaklı esnafta fiyatları şişirdi de şişirdi, kavakta doğru dürüst midye kalmadı ama sorsan sunulan her midye kavak midyesi:))) bir tek Yoros Kalesinin oradan manzara seyretmek cazip o kadar, oradan da isteyenler belki Yuşa tepesine geçebilir ama orada da yiyecek içecek alınmaz, Hz. Yuşa'nın adını kullanıp gözleme köfte vs satıyorlar evde kendin yapsan daha ucuza mal olur.

Beyazıt'dan Süleymaniye tarafına geçin. Süleymaniye camii arkasında Eminönü ve Galata manzaralı harika otantik cafeler var. Orada sabah kahvaltısı ardından Sultanahmet (Sultanahmet camii arkasında otantik cafeler var yine), Kapalıçarşı, Eminönü, Galata Kulesi çevresini gezin. Akşam Taksim Nevizade, Çiçek Pasajı olsun rotanız. Benim Avrupa yakasında en sevdiğim ve keyif aldığım yerlerdir.

Hafta sonu gidilir mi hiç? Zaten el kadar yer oraya gitmek için ayrı eziyet çekiyorsun, kavak içinde arabayla dolaşmak için ayrı eziyet çekiyorsun, ayrıca çok tutuldu diye fiyatları da şişirdiler artık, eskiden askeri denetim noktasında hüviyet göstermeden kavak içine girilemiyordu, o kalkınca şehrin patırtı gürültüsünden kaçanlar gelmeye başladı, kavaklı esnafta fiyatları şişirdi de şişirdi, kavakta doğru dürüst midye kalmadı ama sorsan sunulan her midye kavak midyesi:))) bir tek Yoros Kalesinin oradan manzara seyretmek cazip o kadar, oradan da isteyenler belki Yuşa tepesine geçebilir ama orada da yiyecek içecek alınmaz, Hz. Yuşa'nın adını kullanıp gözleme köfte vs satıyorlar evde kendin yapsan daha ucuza mal olur.
En iyisi binsin feribota mudanyaya gelsin. 😁Istanbulda gezecek yer kalmamis insandan

En iyisi binsin feribota mudanyaya gelsin. 😁Istanbulda gezecek yer kalmamis insandan
Hafta sonu İstanbul'da adım atacak nefes alacak yer bulamazsın:))) Avrupa Yakasında oturanlar Anadolu Yakası daha yeşil, minnoş, sahil kasabası kıvamında diye akın eder ama pişman olup dönerler, Bebek sahili zaten dolu, Beşiktaş Mecidiköy insan kaynıyor:)) Kadıköy sanki var olduğundan beri hep milyonlarca insan yaşıyormuş gibi oturacak yer bulunmaz:KK70:
Şehir güzel mi valla güzel, güzelliği, boğazı süper ama çok kalabalıklaştı, nerede eski İstanbul nerede bugünün İstanbul'u, şimdi kaç milyon oldu acaba? Biz gittik, nüfusundan eksi 3 yapın bizi çıkarın kaç milyonsunuz İstanbul:)))

Hafta sonu İstanbul'da adım atacak nefes alacak yer bulamazsın:))) Avrupa Yakasında oturanlar Anadolu Yakası daha yeşil, minnoş, sahil kasabası kıvamında diye akın eder ama pişman olup dönerler, Bebek sahili zaten dolu, Beşiktaş Mecidiköy insan kaynıyor:)) Kadıköy sanki var olduğundan beri hep milyonlarca insan yaşıyormuş gibi oturacak yer bulunmaz:KK70:
Şehir güzel mi valla güzel, güzelliği, boğazı süper ama çok kalabalıklaştı, nerede eski İstanbul nerede bugünün İstanbul'u, şimdi kaç milyon oldu acaba? Biz gittik, nüfusundan eksi 3 yapın bizi çıkarın kaç milyonsunuz İstanbul:)))
Ahahaha konu sahibini banlamissin abla,simdiden cikardin tatile kadini ;)
Ömürsün valla

Back
X