Günüm geçti adet olmadım

Merveecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
1.069
545
73
Mrb arkadaşlar benim adet günüm geçti halen adet olmadım ve iki gün sonra pembemsi leke geldi öğrenmek istiyorum benim gibi yaşayanlar var mı ve karnım çok agriyo sırtım çok agriyo , bir sıcak bir soğuk oluyorum terliyorum göğsümde şişme var bunlar neyin nesi sizce arkadaşlar yeni evliyim hiç bir bilgim yok

Merhaba, ben hamileligimi pembe leke ile öğrenmiştim. Peceteye akıntı kıvamında gelmişti. Yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüp test yapmıştım. Aynı şekilde göğüs hassasiyetim de çok fazlaydı. Bunu bi ihtimal olarak düşünebilirsiniz.

Onun dışında bi fikrim yok malesef. Sadece kendi yasadigimdan yola çıkarak söylüyorum

Benimde adetim 7 gün geçti göğüslerim şiş ve acıyor. Arada bi kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor. Test yaptım negatif görünüyor. Salı günü kan vericem inşallah Çok istiyoruz ama hayırlısı...

Sonucun ne oldu cnm merak ettim. Benimde gecikti

Bilenler varmı bilmiyorum bilen varsa bize yardımcı olabilir mi amh değeri normalde kaç olmalı benim.2. 24 sizce iyi mi hamile kalabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…