• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük

21 ekim 2019

Eksiğim herzaman olduğu gibi. Arkadaşlarım çocuklarının fotoğraflarını ekleyip altına aile ve şükür emojisi koyuyor ya bu bile içimi nasıl eritiyor nasıl 100 yıl yaşlandığımı, nasıl eksik olduğumu anlatamam. Öyle işte .....

Geçen gün işe giderken yolda bir baba ve kız çocuğunu gördüm... bisiklet sürmeyi oğretiyordu babası. Yüzümde tatlı bir tebessüm oluştu.. ilk önce Allah'ım bizede nasip et eşimde bir gün çocuğumuza öğretmesi nasip olsun diye ... sonrada canım biricik babacığım geldi aklıma... beni öğrettiği zamanlar geldi ... çok şükür annemde babamda sağ sağlim hayattalar çok şükür bin şükür.

Başka ne diyeyim eksik yanımız tamamlanmadan ben gerçek anlamda mutlu olamıyorum. Artık dayanamıyorum ama olmuyor....

üzüntünüzü anlıyorum ama unutmayın rabbim veriyorsa bir sebebi var vermiyorsa yine bir sebebi var benim asla olmayacak ama ben rabbime tevekkül edip vermediğine. Razı geldim insan çok üzülüyor ama hayat sadece çocuk üzerine kurulu değil ki

23 ekim 2019

Dün çok eğlenceli ve mutlu bir gün geçirdim, etkileri bugünde sürüyordu.. sonra bir arkadaşım yazdı konumuz Allah sanada nasip etsinlere geldi benim duygularım değişti ... düşüncelerim boğazımı sıkıyor. Yok olmak istiyorum.

Çok üzgünüm dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden ama dualarıma Rabbim henüz cevap vermiyor. İnsanların bana acıması, hakkımızda konuştukları düşüncesi boynumu büküyor. Bu çok ağır. Nezaman geçecek, nezaman bitecek. Öldürmüyor ama güçlendirmiyorda ben sürünüyorum. Ne yapmalıyım ?! Ben böyle hissetmek istemiyorum, bunu ben seçmedim, yaşadıklarımı ben seçmedim, hissettiklerimi ben hissetmek istemiyorum. Her gün her gece canım acıyor. Lütfen bitsin :KK42:

28 ekim 2019

Belirsizlik, belirsizlik, belirsizlik ... hayatımın her bir önemli adımı, hedeflerim, hayallerim hepsinin sonu belirsizlik

Huzur bulmaya fırsatım yok.. ucu bana ve hayatıma, geleceğime dokunurken nasıl boşvereyim nasıl.

Artık yeter. Gerçekten yeter. Yetti. Yeter yeter yeeeeter :kızgın:

Bugün 9 ağustos 2019 saat şu an 16:45 ben mutsuz bir gün geçiriyorum kendi halimde hayalimden ve rüyamdan uzak

Bilmem kaçıncı rüyam bu ama uzun zamandır görmemiştim ve rüyası bile okadar güzel ki ... keşke bu rüyadan hiç uyanmasaydım.

Eşimle bir bebeğimiz olmuştu ve biz beşiğin başında onu izliyorduk aşkla ... simsiyah saçları vardı ve ben eşime bende böyle saçlı doğmuşum diyordum.

Bilmem kaçıncı yakarışım bu hiç söylemekten vazgeçmediğim Allah'ım ne olursun yalvarırım bana ve benim gibi hasretle bekleyen herkese bu duyguyu nasip et, kimsenin kucağını boş bırakma.
Saa bisiy diyem mi bişi çok istersen olmuyo

31 ekim 2019

Bugün içinde hayallerim vardı 1 yıl önce. Ama olmadı. İnşallah seneye olur.

Bu iki ay içinde 2019 bitmeden mucizemizi gönder bize Allah'ım. Mujdeli haber almayı, mujdeli haber vermeyi nasip et Rabbim.

3 kasım 2019

Nereye baksam her yerde hamileler .. dışarda, otobüste, sosyal medyada her yerde ... nasıl kalbim sızım sızım sızlıyor. İçim ağlıyor.

Okadar güzel giysiler, elbiseler, oyuncaklar var ki bebekler için çocuklar için .. ah diyorum ben nezaman alabilirim... nezaman hayalim gerçek olacak yaz bitiyor, kış bitiyor, seneler geçiyor içim kan ağlıyor
Kaderin kapanına öyle kısıldım ki, doktora gitmeklede bitmiyor hep beklemek zorundayım hep belirsizlikteyim. Bitmiyor bitmiyor. Bitsin artık :(

Hep gördüğüm rüyalar peki :( bir yanım diyor yeter görmeyeyim bir yanım ise rüyada bari bu mutluluğu yaşayayım ...

Neden ben, neden biz :( isyan etmemek elde değil evet isyan ediyorum ama yine sana sığınıyorum Allah'ım .. senden başka derdimize derman verecek yok, senden başka ilah yok. Sen ol dersin olur. Artık bizimde duamız kabul olsun Allah'ım sabrım kalmadı. Bu yol hiç bitmiyor

6 kasım 2019

Nihayet doktor randevum vardı. Vardı da ne oldu yine yeniden 1 ay hap kullanmam gerek çok üzgünüm. 2019 bitmeden hamile kalabilme hayalim, umudum tamamen söndü. İnanamıyorum ya inanamıyorum koskoca 1 yıl bekleyerek tedavi olmaya çalışarak geçti ama sonuç sıfır.

Dikenleri yollar bitmedi bitmiyor, ayaklarım değil canıma batıyor, canım yanıyor, kanım çekiliyor... tüm dünyayı sağır edecek kadar yükses sesle ağlasam bile içim kanmayacak...

11 ekim 2019

Yüce Allah bana anneliği neden nasip etmiyor diye düşünüyorum, günaha girmek istemiyorum ama bir cevap arıyor insan ve henüz bulamadım. Her acı zor, her imtihan ağır ama bu çok başka.. bu insanın boynunu büküyor, mahçup ediyor, karınca kadar kalıyor insan eziliyor, utanıyor.. neden insanlara maskara olacak, ayıbımız olmamasına rağmen utanacağımız birşeyi yaşıyoruz ¿¿¿¿¿¿¿

Bugün randevum vardı polikistik over haricinde ekstra birşey çıkmadı en azıdan diye şükrediyorum, gelişme olmasada kötü birşey yok en azından... herzaman dahada kötüsü olabilir, bugünümüze çok şükür.. Allah bu günlerimizi aratmasın .

25 kasım pazartesi 2019

Son iki hap kaldı, sanırım bu sefer işe yarayacak adet belirtilerim var. Okadar acı verdi ki bana o hapları yutmak ... anne olmak isterken doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmak... her gün işkence oldu bu bana.
Aylardır adet olabilmeyi bekledim çok istedim, şimdi ise duygu hissetmiyorum sevinmiyor üzülmüyorum nebileyim .. Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin halimi en güzele çevir Allah'ım.

A gift from God ' yazmış bir arkadaş yeni doğan bebeğiyle paylaştığı fotoğrafın altına .. Rabbim benim dualarla, sabırsızlıkla beklediğim hediyem nezaman gelecek Allah'ım ... bu hediyeyi en kısa zamanda bizede nasip et her isteyen bekleyene nasip et Allah'ım

27 kasım 2019

Bu aralar çok gerginim çok sinirliyim sonra depresifim sonra süt dökmüş kedi gibiyim hiç iyi değilim.
Bugün mutlu olayım diye iyi gelsin diye kuaföre gittim, kuaförden çıktım ağla ağla yol boyunca ağlayarak eve geldim kimse ne der diye düşünmeden en azından o bi tık rahatlattı boğazım temizlendi
Şimdi ise garibim, sesim çıkmıyor çok kötü hissediyorum.

İnşallah hepsi herşey bir an önce bitsin istiyorum mutlu hissetmek istiyorum, duygularımı kontrol edebilmek istiyorum. Canım eşim iyi ki var. Allah'ım bizi hiç ayırmasın.

1 aralık 2019

:(
Nasıl geçti, bitti, bitiyor 2019
Bitmesi beni mutsuz ediyor. Beklediklerim olmadı ve ben bu yüzden bitişini kabul edemiyorum, etmek istemiyorum. Boğazımdaki düğümler ......

Çok şükür herşey karmakarışık olsada 11 aralıkta hsg randevum var. Rabbim halimi en güzele çevir. Sana sığınıyorum. Yarın testler için hastaneye gideceğim sonuçlar temiz olur iyi olur inşallah.

Son zamanlarda modumu çok düşüren beni tam yerden kalkarken yerle bir eden durumlardan biride aldığım hamilelik haberleri. Nefret ediyorum kendimden nasıl böyle bir haber beni üzebiliyor. Onlar için mutlu oluyorum ama kendimi aciz hissediyorum kendimi nasıl hissediyorum tarifi zor.

İnşallah bizede en kısa zamanda nasip etsin Rabbim

4 aralık 2019

Çok şükür çok şükür bin şükür Allah'ıma ... Her durumda görünmez bir el yardım ediyor bana ... Yüce Rabbim her halimi biliyor dualarımı duyuyor bekle diyor sadece bana :)

Canım eşim, mutluluk sebebim Allah seni başımdan eksik etmesin, Rabbim bizi hiç ayırmasın, ağzımızın tadı hiç bozulmasın inşAllah.. Allah'ım en kısa zamanda murluluğumuza mutluluk katsın bize anne baba olmayı nasip etsin inşAllah. Bebekleri çocukları görünce baksana aşkım nekadar tatlı diyorsun ya, ağlayan bebek görünce kıyamıyorsun ya benim içim gidiyor canım aşkım... senin nekadar iyi nekadar mükemmel bir baba olacağından gram şüphem yok inşAllah Allah'ım bakmaya doyamayacağımız sevmelere kıyamayacağımız bir evlat bizede nasip eder inşAllah canım kocam. Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına göre umutsuzluğa gerek yok demişler ... bekliyorum Rabbim umutla hayalini kurduğum günlerin gerçekleşeceği günleri bekliyorum. Bilirim ki yaşatmayacağın hiçbir şeyi hayal ettirmezsin. Vekil olarak Allah bana yeter.

14 aralık 2019

Geçen gün çok mutlu hissettim, nekadar şanslıyım dedim zor anlarımda yapayalnız değilim dua edebildiğim bir Rabbim var ve bunun verdiği güven huzur çok şükür bin şükür.... hsg çok kolay geçti ve sonuçlarım temiz çıktı çok şükür.

Huzursuz eden sebeplerimde okadar çok ki. Hayatımdan memnunum ama değilim her ikisinide aynı anda hissediyorum ve bu beni çok yıpratıyor. Plan yapamıyorum hiç, siyah beyaz yok hayatımda herşey gri ve bu beni çok mutsuz ediyor. Belirsizlikte olmak beni çok yıpratıyor. Bir şeye tutunmak istiyorum ama elimi uzattığım dal kırılıyor.

2020 inşAllah sadece güzel duygular, güzel haberler, sevinçler, mutluluklar getirir.

Büyümek hiç güzel değilmiş ...

28 aralık 2019

Son doktor randevumuz iyi haberler vermedi ... doktor tüp bebek kliniğine gitmemizi önerdi. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Korkuyoruz. Endişeliyiz. Huzurumuz zaten yok. Tek dileğim 2020 de kucağımda bebeğimin olması diyeceğimde dilim varmıyor çünkü 2019 biterken aynı dua dilimdeydi ama 2019 bitti kucağım boş .... çok zor herşey çok zor

Bir sürü yazacak şey vardı ama içimden gelmiyor ... düşüncelerimi toplayamıyorum

4 ocak 2020

Yeni yıl yeni umutlar diyemiyorum. Tünelin ucundaki ışığı falan göremiyorum.

2020 için ilk kararım işi bırakmak ama malesef onuda hemen yapamıyorum ocak sonuna kadar beklemem gerek. Herşey daha güzel olmayacak ama en azından şu an muhattap olduğum çamurlaşmış insanlardan kurtulacağım. Yüzlerini bile görmek istemiyorum.

Herşey güzel olmayacak. Hiçbir şey güzel olmayacak.

4 ocak 2020

Yeni yıl yeni umutlar diyemiyorum. Tünelin ucundaki ışığı falan göremiyorum.

2020 için ilk kararım işi bırakmak ama malesef onuda hemen yapamıyorum ocak sonuna kadar beklemem gerek. Herşey daha güzel olmayacak ama en azından şu an muhattap olduğum çamurlaşmış insanlardan kurtulacağım. Yüzlerini bile görmek istemiyorum.

Herşey güzel olmayacak. Hiçbir şey güzel olmayacak.
Ben de sizin için dua edeceğim

Ben de sizin için dua edeceğim

Allah razı olsun Allah tüm güzel niyetinizi dualarınızı size kat kat geri çevirsin, bana ettiğiniz dualar sizin kendi hayallerinizine isteklerinize kavuşmanıza vesile olsun inşallah ♥️ Allahtan ümit kesilmez derler ama ben o kesildiği noktaya geldim malesef Allah affetsin ...

Allah razı olsun Allah tüm güzel niyetinizi dualarınızı size kat kat geri çevirsin, bana ettiğiniz dualar sizin kendi hayallerinizine isteklerinize kavuşmanıza vesile olsun inşallah ♥ Allahtan ümit kesilmez derler ama ben o kesildiği noktaya geldim malesef Allah affetsin ...
olmayan şeyler için hayırlısı böyleymiş demek gerek kuzum vardır bunda da bi hayır allah bilir ... ümidini kesme rabbim hayırlısıyla inş verir bebeğinizi

Allah razı olsun Allah tüm güzel niyetinizi dualarınızı size kat kat geri çevirsin, bana ettiğiniz dualar sizin kendi hayallerinizine isteklerinize kavuşmanıza vesile olsun inşallah ♥️ Allahtan ümit kesilmez derler ama ben o kesildiği noktaya geldim malesef Allah affetsin ...
Canim benim okudum yazdiklarini bende yani duygulardayim 7senedir hasretle ozlemle bekliyorum ama inanmak asla vazgecmedim rabbim dua etmemize vesile oluyors vericektir umutla bekle her zaman pes etme yorgun dussen de asla duandan vazgecme bilniyorum kac senedir icin yaniyor rabbim bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah umut her zaman var unutmA

Back
X