• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük

9 ocak 2020

Geçen gün eşimle kafede oturuyorduk keyifliydim o gün, o günün gecesinden kendimce yine kendimi ayağa kaldırıyordum sonra mesaj geldi bir arkadaşımdan 'teyze oluyorsun' yazıyordu mesajda .. devamında arkadaşımında bana duaları Allah sanada nasip etsin kimseyi sınamasın evlatsızlıkla diye sağolsun Allah razı olsun amin inşallah Rabbim kimseleri sınamasın. Ama bu mutlu haber malesef tam ayaklandım derken yeniden yere yıktı beni... yine aynı döngü sonu olmayan. Eşiminde yüzü düştü bizim sevgimiz bize yeter dedi canım eşim kendinide benide teselli etmeye çalıştı herzaman olduğu gibi. Sonra tüm keyfim kaçtı yine bu akşam kendimce kendimi ayağa kaldırmaya çalışıyorum ...

Ne diyebilirim ki ruhum çok hasta. Psikolojik destek almaya karar verdim.

15 ocak 2020

Çok ağır herşey. Dünyanın tüm yükünü omuzlarımda, içimde, kalbimde taşıyorum sanki. Öyle hissediyorum.

Çıkmazdayım Rabbim. Bitecek diyorum bitmiyor, Allah sabredenle beraberdir diyorum sabrın sonu selamettir diyorum ama bu yol bitmiyor. Ben dayanamıyorum artık, ne olacaksa olsun ama benim yüküm, acım bitsin. Bitsin demekle bitmiyor nasıl bitecek bilmiyorum.

2 şubat 2020

Her halimize çok şükür bin şükür. Ama ama demedende edemiyor insan. Verdiğide vermediğide hayırdır elbet ama Allahım günahsa bağışla ama bize neden bu mutluluğu çok gördün, neden ... hep bu soru dilimde, aklımda ... çevremden haber aldıkça, gördükçe, duydukça, yıkıldıkça dilimde ... Allah bize neden çok gördü bunu diye. İsyanım var evet isyanım çok büyük sadece kendim için değil bu yolda perişan olan tüm kader arkadaşlarım için.

Cok dramatize etmişsiniz. Keske olsa evet ama olmamış kendinizi paralamaya gerek yok. Evlatlık alsanız keşke

Cok dramatize etmişsiniz. Keske olsa evet ama olmamış kendinizi paralamaya gerek yok. Evlatlık alsanız keşke
Ne kadar rahatça yazılmış bir dizi cümle yığını. Bundan 1.5 sene öncesine kadar belki bende aynı şekilde dusunebilirdim. Ama insan başına gelmeden o hissiyati anlayamiyormus. O nedenle sende haklısın.

2 şubat 2020

Her halimize çok şükür bin şükür. Ama ama demedende edemiyor insan. Verdiğide vermediğide hayırdır elbet ama Allahım günahsa bağışla ama bize neden bu mutluluğu çok gördün, neden ... hep bu soru dilimde, aklımda ... çevremden haber aldıkça, gördükçe, duydukça, yıkıldıkça dilimde ... Allah bize neden çok gördü bunu diye. İsyanım var evet isyanım çok büyük sadece kendim için değil bu yolda perişan olan tüm kader arkadaşlarım için.
İsyan etme kardeşim sen kaderine
Bir gün kavusursun hayal ettiklerine
Mevlaya öyle bağlan ki teslimati külli ile
Birde bakmişsin ki kavusmussun bebegine
Kader arkadaşın

6 şubat 2020

Allah'ım sen herşeyi en iyi bilensin. Allah'ım sen bu yolda yaşadığım zorlukları, üzüntüleri, hayal ve kalp kırıklıklarını en iyi bilensin. Bana yardım et. Bana merhamet et. Çevremden aldığım hamilelik haberlerini kıskanmama izin verme, üzülmeme izin verme Allah'ım. Umudumu yitirdiğim hiç umut olmayan anlarımda bana umut ver. Kalbimdeki ve içimdeki boşluğu doldurmama yardım et, bomboş olan kucağımı doldur Allah'ım. Ben çok zayıfım, çok güçsüzüm, isyan etmeye hazır, umutsuzluğa kapılmaya hazırım buna izin verme Allah'ım. Çok şükür herzaman koruman altındayım, ben bilemem sen en iyisini bilirsin hakkımda en hayırlısı nasip eyle Allah'ım. Hayırlısı ne ise benim gönlümü ona razı eyle Rabbim. Mecalim kalmadı, eridim eridim bitemedim Rabbim. Sen sonumu hayır eyle ...

Sadece kendim için değil bütün bu yolda benim gibi yalın ayak ayakları kanaya kanaya yürüyen, kalbindeki boşluk dolmayan, gözyaşları içine akan, bebek kokusuna, bebek mujdesine hasret duyan tüm arkadaşlarım için istiyorum bunu. Sen bize yardım et Allah'ım ...

16 şubat 2020

Hayat böyle değil mi ki zaten inişli çıkışlı.. hayat bu değil mi zaten bir diptesin bir yükseklerde. Modum bugünlerde biraz daha yüksekti iyi hissediyorum halsiz yorgun ama keyifli çok şükür. Beni şükürsüz bırakma Rabbim. Herşeyi öyle bir saldım ki ev işlerini özellikle keşke bu umursamazlık halini her konu hakkında uygulayabilsem - belkide olur neden olmasın :)
Eşim 14 şubatta beni okadar mutlu etti ki, her gün beni mutlu eder ama o gün herzamankinden fazla mutlu oldum içimdeki kelebekler o duygular geçmemiş daha bizden dedim :) hayatımın en güzel hediyesi eşim bana Allah'a nekadar şükretsem az. İyi ki bizi birbirimize yazmışsın Rabbim. Çok şükür bin şükür.

22 şubat 2020

Şu an kuaforde sıra bekliyorum, rahatlamış hissediyorum. Bugünlerde çok inişli çıkışlı durumlardayım bir sinirden ağlıyorum bir sakinlikten elim ayağım tutmuyor. Daha iyiyim daha iyi. Bir kabulleniş yaşadım kendi içimde ve bu kabulleniş beni çok rahatlattı. Kendiliğinden oldu bu, benim elimde olsa zaten çok önceden yaşardım bunu. Çok şükür her halimize. Hayat elindekilerle yetinmeyi öğrenince mutluluk veriyor. Herkes sevedursun canım yavrum, bal çocuğum, annesinin bitanesi vs artık bana koymaz oldu bunlar. Evet benim yok, olmuyor, belkide olmayacak napalım bunu kabul ediyorum, kabulleniyorum. Benim yok diye olmuyor diye bu beni eksik, ezik, değersiz yapmıyor. Bunun farkındayım ve bu durumu kabul ediyorum. Çok şükür bu farkındalığa ulaşana kadar çok ağladım, çok acı çektim, çok yıprandım ama artık farkındayım. Ben kendime yeterim, eşim bana yeter, biz birbirimize yeteriz. Mutlu olmak için bir çocuğa ihtiyacımız yok. Olmazsa olmasın. Biz böylede çok mutluyuz. Çok şükür.

Back
X