• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
Bugün 9 ağustos 2019 saat şu an 16:45 ben mutsuz bir gün geçiriyorum kendi halimde hayalimden ve rüyamdan uzak

Bilmem kaçıncı rüyam bu ama uzun zamandır görmemiştim ve rüyası bile okadar güzel ki ... keşke bu rüyadan hiç uyanmasaydım.

Eşimle bir bebeğimiz olmuştu ve biz beşiğin başında onu izliyorduk aşkla ... simsiyah saçları vardı ve ben eşime bende böyle saçlı doğmuşum diyordum.

Bilmem kaçıncı yakarışım bu hiç söylemekten vazgeçmediğim Allah'ım ne olursun yalvarırım bana ve benim gibi hasretle bekleyen herkese bu duyguyu nasip et, kimsenin kucağını boş bırakma.

Bugün 9 ağustos 2019 saat şu an 16:45 ben mutsuz bir gün geçiriyorum kendi halimde hayalimden ve rüyamdan uzak

Bilmem kaçıncı rüyam bu ama uzun zamandır görmemiştim ve rüyası bile okadar güzel ki ... keşke bu rüyadan hiç uyanmasaydım.

Eşimle bir bebeğimiz olmuştu ve biz beşiğin başında onu izliyorduk aşkla ... simsiyah saçları vardı ve ben eşime bende böyle saçlı doğmuşum diyordum.

Bilmem kaçıncı yakarışım bu hiç söylemekten vazgeçmediğim Allah'ım ne olursun yalvarırım bana ve benim gibi hasretle bekleyen herkese bu duyguyu nasip et, kimsenin kucağını boş bırakma.
Canım benim bendeki senin gibi evlat hasreti çekiyorum.. Rabbim dualarımızı kabul etsin çok zor bişey yaşamayan bilemez.
Çevremdeki herkese güçlü gözüküyorum ama evimde eşimin yanında ağlıyorum.
Çok zor çok :KK1: :110: :110:

11 ağustos 2019 pazar 02:44

Bugün bayram. Aile ve akrabalardan uzak olduğum bayramı yalnız geçirdiğim için çok mutluyum bugün. Hamile ve tatli bebekleri olan eş, dost, kuzenleri görmediğim için çok mutluyum. İmalara maruz kalmayacağım için, imalı bakışlar Allah sanada nasip etsinli sözlere maruz kalmayacağım için çok mutluyum.
Bende okadar isterdim ki kucağımda bebeğimle bayram ziyaretlerine gideyim, güzel bayramlıklar alıp giydireyim .. kimseyi böyle boynu bükük bırakma Rabbim nolursun kimsenin kucağını boş bırakma. Tükeniyorum daha nekadar içim gidebilir diyorum her gecenin sabahı var diyorum ama bitmiyor sabah olmuyor. Bizimde yuvamıza gün doğsun artık Rabbim nolursun bizede bu sevinci yaşat.

14 ağustos 2019 çarşamba 16:53

İçimde hiç bitmeyen hiç geçmeyen bir boşluk var
İçimde hiç dinmeyen bir sızı var, durmadan sızlıyor ne yapsam geçmiyor ... içim ağrıyor. Bu tarz cümleleri okurdum hep eskiden ne güzel şiir derdim, ne dokunaklı bir hikaye derdim, keşke sadece şiir olarak kalsaydı hiç hissetmeseydim...

Bu yaşıma anne olarak girecektim, bu evlilik yıldönümümüze üç kişi girecektik, eşim bu yaşına baba olarak girecekti, bu yeni yıla bizde yavrumuzla girecektik... hep her sene aynı hayal, aynı umut ama her sene o günler geldiğinde geçen seneyi hatırlıyorum hiç değişen birşey olmuyor hepsi hayal olarak kalıyor.. sadece içimdeki boşluk büyümeye devam ediyor.

Çok huzursuzum bugün. Herzamankinden daha çok. Yalnızım. Yalnızlık tek başına kalmak değil çoktan anladım ve bunuda hiç anlamamış olmayı isterdim. Kalabalıklar içinde yalnızım.

18 ağustos 2019 pazar 20:13

Bugün bebek görmeye gittik. Maşallah Subhanallah ne güzel bir mucize, her gün el açıp banada ver Rabbim diye dua ettiğim mucize. Hissettiklerimi anlatamam bence anlatacak dil henüz yok anca yaşayan bilir, Allah kimseye yaşatmasın. Kendimi tutamayıp ağlarım, gözlerim dolar, sesim titrer diye korkudan kucağıma alıp sevemedim. Okadar tatlıydı ki Allah uzun ömürler versin. Allah'ım bana ve benim gibi bu mucizeyi yaşamak isteyen herkese nasip et. Bende artık anne olmak istiyorum lütfen bu duyguyu yaşamayı nasip et ...

20 ağustos 2019 salı 00:25

İki aydır adet olamıyorum söktürücülere rağmen .. bir an once adet olmak istiyorum, doktorumun verdiği ilacı kullanmak istiyorum. O küçükte olsa yeni bir umut benim için, belki o vesile olur hamile kalmama. Şu an maydanoz suyumda elimde inşallah artık herşey yolunda gider diye dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. Psikolojim ve sinirlerim çok bozuk. Kimseye ve birşeye tahammulum yok.

İnşallah artık hepsi gelip geçer, inşallah eylül mutlulukla gelir bana ve canım eşime. İnşallah

24 ağustos 2019 cumartesi

Çok şükür. Şükredecek okadar çok sebebim var ki Allah'a sonsuz şükürler olsun.

Beni sevip yolumu gözleyen ailem var çok şükür sağlıkları yerinde. Bugün dedem ve anneannemi aradım uzun uzun çaldı sonunda alo diye anneannemin sesini duyduğumdaki o huzur, mutluluk çok şükür. Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin.

Ya canım eşim 🙏 nekadar şükretsem az 🙏 Allah'ım hep böyle aşkla, sevgiyle, saygıyla bakmayı nasip etsin birbirimize. Ben ne yapsam onun hakkını ödeyemem Allah razı olsun eşimden iyi ki iyi ki iyi ki birbirimize yazmış bizi Rabbim sonsuz şükürler olsun.

Tek eksiğim hayallerimde pamuklara sarmalayıp sardığım bebeğimiz. Bir can. Bir evlat. Allah'ım en kısa zamanda bu sevinci, bu mutluluk bu mucizeyi, bu en büyük şükür sebebi olan nimeti bizede nasip et. Anne baba olmayı bizede nasip et Rabbim ve bizim gibi isteyen herkese. Canım eşim okadar iyi bir eş ki ben onun harika bir baba olacağından eminim. O mutlu günlerin hayalini hep kuruyorum, üç kişilik mutlu bir aile olduğumuz günler.. hayaller gerçek olsun artık lütfen Rabbim 🙏🙏🙏

29 ağustos 2019 perşembe

Beni mutlu eden şeylerin artık mutlu etmiyor olması nekadar üzücü. Çaresiz hissetmek ne acı. Uyuyup yarına uyanmak istemiyorum. Uzun zamandır bu düşünce ile yatıyorum. Uyumak istiyorum uzun uzun yarın olmadan, yarına uyanmadan. Yarınlar çok ağır geliyor. Çok zor.

Ama her gün uyanıyorum. Sadece varolduğumu hissediyorum. Yaşamıyorum ben. Yaşadığımı hissetmiyorum. Kendime acıyorum. Acınacak haldeyim.

Neden? Neden ben? Bir gün öğreneceksin sabret derdim ama artık cevabını bilmek istemiyorum. Ben sadece bıktım. Bitmeyen bu durumun içinde olmaktan bıktım, tükendim ama bitmiyor .. sonu yok. Benim payıma düşen sonsuz ızdırap mı .. benim psikolojim darmadağın artık. Ben sağlıklı bir birey olmaktan çıktım, ben beni kaybettim. Sonu neden gelmiyor, neden bitmiyor. Dayanamıyorum artık ama ölmüyorumda ... öldürmeyen acı güçlendirmiyor hiç gücüm kalmadı. Dayanamıyorum.

İyi ki uyku var. Yarın olmasın. Uyuyayım geçsin, bitsin, acılarım dinsin. Artık huzura kavuşayım. Sadece uyuyayım. Ama sabah olacak yine. Yine yeniden zor bir gün daha başlayacak, uzun çok uzun ve bir öncekinden daha zor.

Hani yarınlar güzel olacaktı. Güzel olmasada olur yeter ki acı çekmeyeyim, yeter ki ruhum can çekişmesin.

Vicdanlı, merhametli, iyilik isteyen biri oldum hep. Karınca hatta sivri sineği bile öldürmedim hayatım boyunca. Kime ne kötülük ettim ben bunları hakedecek ne yaptım ... lütfen artık acılarım dinsin dayanamıyorum

29 ağustos 2019 perşembe

Beni mutlu eden şeylerin artık mutlu etmiyor olması nekadar üzücü. Çaresiz hissetmek ne acı. Uyuyup yarına uyanmak istemiyorum. Uzun zamandır bu düşünce ile yatıyorum. Uyumak istiyorum uzun uzun yarın olmadan, yarına uyanmadan. Yarınlar çok ağır geliyor. Çok zor.

Ama her gün uyanıyorum. Sadece varolduğumu hissediyorum. Yaşamıyorum ben. Yaşadığımı hissetmiyorum. Kendime acıyorum. Acınacak haldeyim.

Neden? Neden ben? Bir gün öğreneceksin sabret derdim ama artık cevabını bilmek istemiyorum. Ben sadece bıktım. Bitmeyen bu durumun içinde olmaktan bıktım, tükendim ama bitmiyor .. sonu yok. Benim payıma düşen sonsuz ızdırap mı .. benim psikolojim darmadağın artık. Ben sağlıklı bir birey olmaktan çıktım, ben beni kaybettim. Sonu neden gelmiyor, neden bitmiyor. Dayanamıyorum artık ama ölmüyorumda ... öldürmeyen acı güçlendirmiyor hiç gücüm kalmadı. Dayanamıyorum.

İyi ki uyku var. Yarın olmasın. Uyuyayım geçsin, bitsin, acılarım dinsin. Artık huzura kavuşayım. Sadece uyuyayım. Ama sabah olacak yine. Yine yeniden zor bir gün daha başlayacak, uzun çok uzun ve bir öncekinden daha zor.

Hani yarınlar güzel olacaktı. Güzel olmasada olur yeter ki acı çekmeyeyim, yeter ki ruhum can çekişmesin.

Vicdanlı, merhametli, iyilik isteyen biri oldum hep. Karınca hatta sivri sineği bile öldürmedim hayatım boyunca. Kime ne kötülük ettim ben bunları hakedecek ne yaptım ... lütfen artık acılarım dinsin dayanamıyorum
Merhaba güzel insan yaralarını benimle paylaşmak istermisin

02 eylül 2019

Hala olmam gereken durum olmadı. Olacak gibi de görünmüyor. Bu konu canımı çok sıkıyor ama elimden gelen de yok.

Bazı günler, bazı anlar kendimi sebepsiz iyi hissedebiliyorum eski ben gibi, normal olması gerektiği gibi .. o anlar bitmesin istiyorum sonra geldiği gibi gidiyor olumlu duygular. Ben kontrol etmiyorum kendiliğinden oluyor bunada şükür. Dipsiz kuyularda hissettiğim o anlar tamamen bitsin Allah'ım.

Bugün kendimi iyi hissettiğim günlerden biri çok şükür. Bugünümüze çok şükür. Yarınlar güzel olacak

2020 yılına içimde bir can ile girmeyi nasip etsin Rabbim inşallah. İsteyen herkese bu duygu nasip olsun inşallah. Bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et Allah'ım 🙏

8 eylül 2019 pazar

Can evim diye bir dizi izlemeye başladım 3 bölüm bitti. Aslında dizi bana hiç iyi gelmiyor zayıf psikolojimle neden bile bile izliyorum bilmiyorum. Dizideki bir kadın eskiden Yaprak dökümü dizisinde rol alıyordu ve bu anı beni nerelere götürdü anlatamam. O dönem diziyi izlediğimiz canım annem ve babamla ben orta okuldayken. Ne güzeldi ya ne mutluydu içim sızlıyor nasıl anlatabilirim ki... çok şükür anneciğimle babacığım sağ salim hayatta ama yaşlanıyorlar .. zamanı geri alabilmeyi dilerdim ah zaman ne çabuk ne hızlı geçiyorsun .. o günleri özlüyorum. Annemle babamla geçirdiğim o günleri ... şimdi onlardan çok uzaktayım ve o zaman bu zaman farklı, farklı işte ...

15 eylül 2019

Bugün kendiliğinden değişen ruh halimin iyi olmadığı günlerden. Birden bire gelen düşüncelerin içimi eritip bitirdiği, kendimi çaresiz hissettiğim. Çok mutsuzum.

Dün akşam eşim işten geldiğinde iş arkadaşının oğlundan bahsetti, nekadar tatlı bir çocuk görsen canım babasını nasıl seviyor hep elini tutuyor sarılıyor, insan sevmeye doyamaz dedi. İçim ah içim ..

Herkesin imtihanı başka herkesinkisi kendisine ağır. Allah'ım sabrımızı arttır, imtihanımızı kolaylaştır. Tüm bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et 🙏

25 eylül 2019

Burayada hep tüm negatifliğim üzerimdeyken yazıyorum ama zaten kimseyle konuşamadıklarımı yazmak değil mi amaç ...

İş yerimdeki bir takım şeyler yüzünden çok gergin ve sinirliyim ama bu benim bakış açım, bunları hissettiğim için, kafama taktığım için suçlu benim.

Dün akşam geçen yeni yıl aldığım kalp şekerleri gördüm. O şekerlerle bebeğinin fotosunu paylaşan birini görmüştüm ve inşallah birdahaki yıl bende bu şekerlerle bebeğimin fotosunu çekerim diye atmamıştım. Evet yeni yıl geldi ve malesef yine mi keder ama artık yeter, yine kapıda kara geceler .
..

Çok kızgınım, çok kırgınım, öfke, kin, nefret doluyum. Kime neye bilmeden herkese, herşeye, tüm dünyaya ...

Küçücük bir mutluluk istedim sadece
Ağlasam ve geçse bitse keşke

26 eylül 2019

Allah'ım Yüceler yücesi Allah'ım çok üzülüyorum elimde değil, utanıyorum insanlardan herkesten elimde değil eziliyorum. Ayıp değil ama bu çok kötü bir his dayanılmaz. Bebek var mı sorusu içimi parçalıyor.
Hamilelik postu görünce o arkadaşı takibi bırakıyorum çünkü gördüklerimi okuduklarımı hazmedemiyorum kalbim dayanmıyor içim acıyor.
Eriyip bitmem gerekiyordu şimdiye kadar içim eriye eriye acıya acıya ölmem. Ben kaldıramıyorum artık lütfen bitsin Allah'ım bu acı bitsin 😥

30 eylül 2019

Hoşçakal eylül
Aylar günler geçiyor ben hayalimden yine uzak ... :(
Çarşamba doktor randevum var inşallah kötü birşeyler çıkmaz.

Allahtan ümit kesilmez, hep bekliyorum, hep dilimde dualarımda, hep içimde sızı Allah'ım kendimi sana teslim ettim duamıda içimide en iyi sen bilirsin. Bu ay, bu ekim ayı bizim ayımız olsun lütfen Allah'ım bu ay bu mucizeyi bize nasip et, bu ay bu mujdeyi bize ver Rabbim. Senden başka inanacak, senden başka isteyecek kimsem yok Allah'ım lütfen dualarımı kabul et bizim yüzümüzü güldür. 🙏🙏🙏

2 ekim 2019

Bugün doktora gittim
Kanatlarım hep bir yerlerden kırılıyor
Üzgünüm
Test sonuçları temiz çıkar inşallah ve geçmem gereken o operasyondan geçmemeye karar verdim bilmiyorum korkuyorum

Hikayemiz mutlu bitsin Allah'ım 🙏

3 ekim 2019

2019'un bitmesine 3 ay kalmış bu gerçeği nasıl kabul edebilirim ben hala yeni yıl yeni umutlar diye hayatımın düzelmesini bekliyorum öylece

12 ekim 2019

Korkuyorum. Binbir tane büyük küçük korkularım var. Kafam allak bullak. Belirsizlik en nefret ettiğim. Ha bitti ha bitecek diyorum ama bitmiyor. Belirsizliğe tahammulum yok ya hep belirsizlikteyim o yüzden. Biri bana gıcıklık yapıyor sanki, tüm dünya evren bana karşı sanki.

Yorgunum kendimden, düşüncelerimden ve herşeyden. Benim artık iyi bir sağlam bir psikolojim olabileceğine inancım kalmadı. Tamamen delirsemde kurtulsam.

Back
X