Günlük yemek takımı

sunri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
69
4
Arkadaşlar günlük yemek takımı önerisinde bulunabilirmisiniz istediğim gibi bulamadım bir türlü 12kişilk ve kare düşünüyorum ama yuvarlaklardanda olabilir şimdiden çok teşekkür ederim:)

canım mesela benim günlük yemek takımım bu
$634581042844601562 (1).jpg Eki Görüntüle 987976

Canım bende çok araştırdım günlük yemek takımı ama gönlüme göre istediğimi bulamadım hiç, en güzel günlük yemek takımları bernardo da var, bir araştır istersen :)

Canım ,Bende çeyizim için günlük ve misafirlik yemek takımını almadım daha araştırma aşamasındayım ve para biriktiriyorum bir yandan :)
sana önerim Karaca alma şikayet var .com da çok fazla şikayet var karacanın takımlarında , Kütahya Porselen öneririm. Porselen sepeti diye bir sitede modeller var fikir edinebilirsin .Fiyat ve kalite olarak uygunda bence . :)
Mina Mavi serisi ve s
Sitede olmayan bir modeli şunu => $page0036.jpg çok beğendim.
Tabiki fikir senin araştır bol bol :) :KK34:

Canım ,Bende çeyizim için günlük ve misafirlik yemek takımını almadım daha araştırma aşamasındayım ve para biriktiriyorum bir yandan :)
sana önerim Karaca alma şikayet var .com da çok fazla şikayet var karacanın takımlarında , Kütahya Porselen öneririm. Porselen sepeti diye bir sitede modeller var fikir edinebilirsin .Fiyat ve kalite olarak uygunda bence . :)
Mina Mavi serisi ve s
Sitede olmayan bir modeli şunu => Eki Görüntüle 988237 çok beğendim.
Tabiki fikir senin araştır bol bol :) :KK34:

Misafir için olanı aldım çiçekli bişy günlük olanı o yüZden farklı yani çiçeksiz oolsun diyodum ama yine gidip gidip çiçeklikeri beğeniyprum:)) porselen sepetinde var canım bi kaç model beğendiğim. Bu arada misafir için yemek takımını hisarda winterbach diye bi marka var çok kaliteli gerçekten çok hoş değişik modeller var ben ordan aldım bakabilirsin îstersen. İlgin için teşekkür ederim:)

Canım bende çok araştırdım günlük yemek takımı ama gönlüme göre istediğimi bulamadım hiç, en güzel günlük yemek takımları bernardo da var, bir araştır istersen :)

Genelde 6kişilk var ama kaliteli gerçwkten sanki her yer aynı gibi farklı be estetik duran model yapamışşlar mı yaaa:KK43:( :)

ben karacanın romance serisinin yemek takımını aldım bence karacaya bakmalısın gercekten cok güzel ürünler var orda :):KK34:

Genelde 6kişilk var ama kaliteli gerçwkten sanki her yer aynı gibi farklı be estetik duran model yapamışşlar mı yaaa:KK43:( :)

Günlük olunca 6 kişilik yeter diye düşünüyorum tatlım. Evet malesef farklı bir model yok ama güzel günlük takımalrı da piyasa da çok yok. Öecbur bernardodan aldım takımlarımı:KK16:

X