Mutfak Dekorasyonu Günlük yemek takımı

Gunes52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
73
38
31
Merhabalaar. Yine çeyiz alışverişi için tecrübeli arkadaşlara bir konuyu danışmak istiyorum. Çeyiz hazırlığı yapan diğer arkadaşlara da bu sorunun cevabının faydalı olacağını düşünüyorum. Şimdi bir adet bildiğimiz çok parçalı misafirlik yemek takımı bir adet de günlük yemek takımı almayı düşünüyorum. Bu günlük yemek takımları 24 parça satılıyor 6 kişilik. Bazı arkadaşlar bu setten iki adet alıyorlar imiş 12 kişiliğe tamamlamak için. Sorum şu
Gerçekten misafirlik yemek takımı da vsrken 12 kişilik yemek takımına ihtiyaç duyuluyor mu? Yoksa altı kişilik olan yetiyor mu?
Ya da tamam iki adet 6 kişilik yemek takımı almaya karar verdik diyelim bunların ikisi farklı modellerde olsa yine işimizi görür mü. Hem farklı farklı gün deliğe kullanabilmiş ve sıkılmamış oluruz.
Bunlar temek sorularım kafamda bir sürü cevap var bu konuyla ilgili tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihriyacım var. Şimdiden teşekkürler

Gündelik icin 2 farkli modelde 6 kisilik yemek takimi alabilirsiniz degisik degisik kullanirsiniz.
Ayrica da misafir icin 12 kisilik şık bi yemek takimi almak gerekiyor bence.

Geçen sene bu yollardan geçtim. Ben iki takım alıp 12kişilik yaptım. Gerçi benim gelip gidenime 12kişilk de yetmiyor da. Sana şöyle söyliyim. Misafirlik ymek takımları geneldee fazla pahallı oluyo sen onu tercih eder misin bilmiyorum ama. Eğer edersen kesinlikle 12kişilik günlük almalısın. Düşün,günlük misafir geldi yani annen olsun kaynanan olsun yada benzeri misafir takımını çıkardın pat düştü kırıldı,takım çöp. İçin acır. Ben kesinlikle 12kişilik olmasından yanayım,pişman olmazsın :110:

Bir tane misafirlik zaten aldım onda hemfikiriz. Günlük olan da takım mı olmalı diye düşünüyordum. Ama yetmez gibi geldi bana da. Günlüğü çok beğendiğim bir rakımı 6 kişilik aldım şimdilik. Üzerine farklı bir takım ilave etmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz için teşekkürler

Ben de şu an çeyiz hazırlama aşamasındayım, günlük yemek takımını altı kişilik aldım ama karaca, bernardo gibi yerlendense ikea gibi bi yere gidip zevkine göre kendin set yapmanı tavsiye ediyorum. Baktın kullancıkça yetmiyor, üzerine ekleme yaparsın. Sonradan sete ekleme yapmak çok zor oluyor.

Ben de şu an çeyiz hazırlama aşamasındayım, günlük yemek takımını altı kişilik aldım ama karaca, bernardo gibi yerlendense ikea gibi bi yere gidip zevkine göre kendin set yapmanı tavsiye ediyorum. Baktın kullancıkça yetmiyor, üzerine ekleme yaparsın. Sonradan sete ekleme yapmak çok zor oluyor.
Çok beğendiğim restoran ürünü bir takım vardı. Normalde evlere satışı olmayan. Fabrikası ile iletişime geçip altı kişilik ondam aldım şimdilik. Yetmezse ikeadan da tamamlayabilirim uyumlu olur. Fikriniz için teşekkür ederim

Merhabalaar. Yine çeyiz alışverişi için tecrübeli arkadaşlara bir konuyu danışmak istiyorum. Çeyiz hazırlığı yapan diğer arkadaşlara da bu sorunun cevabının faydalı olacağını düşünüyorum. Şimdi bir adet bildiğimiz çok parçalı misafirlik yemek takımı bir adet de günlük yemek takımı almayı düşünüyorum. Bu günlük yemek takımları 24 parça satılıyor 6 kişilik. Bazı arkadaşlar bu setten iki adet alıyorlar imiş 12 kişiliğe tamamlamak için. Sorum şu
Gerçekten misafirlik yemek takımı da vsrken 12 kişilik yemek takımına ihtiyaç duyuluyor mu? Yoksa altı kişilik olan yetiyor mu?
Ya da tamam iki adet 6 kişilik yemek takımı almaya karar verdik diyelim bunların ikisi farklı modellerde olsa yine işimizi görür mü. Hem farklı farklı gün deliğe kullanabilmiş ve sıkılmamış oluruz.
Bunlar temek sorularım kafamda bir sürü cevap var bu konuyla ilgili tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihriyacım var. Şimdiden teşekkürler
desenleri farklı oluyor o yüzden farklı 2 takım alıyorlar tabi sen aynı modelden 2 takım alıp 12 ye katlarsın

X