• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük yemek takımı nasil sizce yorummm:))

-HanseL-

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
62
21
13
29
20141120_153548.jpg
Selaam kizlar cok kararsız kaldım bu yemek takımı günlük kullanim için nasıl güzel mi sizce?

Eklentiler

• 20141120_153548.jpg
    20141120_153548.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 104
Yok canım henuz almadim bugun baktım karat veremedim
ozaman rahatlikla soyliyeyim :) ben pek begenmedim canim ya cok renkli sanki boyle cocuklarin plastik tabaklari olur ya onlara benziyor biraz sanki.. ama tabi herkesin begenmesine gerek yok tabi kullanacak olan sizsiniz begeendiysen al canim :)

Canım bence çok basit duruyor hatta plastik gibi daha farklı bir model bakabilirsin

ozaman rahatlikla soyliyeyim :) ben pek begenmedim canim ya cok renkli sanki boyle cocuklarin plastik tabaklari olur ya onlara benziyor biraz sanki.. ama tabi herkesin begenmesine gerek yok tabi kullanacak olan sizsiniz begeendiysen al canim :)
Cok incesin once alip almadgjmi sorman cok hos gercekten :) pek icime sinmemisti iyiki fikir alim demisim canım teşekkür ederimm

beğenmedim. sade olması günlük kullanım için daha iyi olurdu makinede kullanımıda iyi olur. günlük takımı 12 kişilik öneriyolar 1. neden kırıldığında 5 kişilik takımın bi işe yaramaması. 2. neden 7 kişi geldiğinde 12 kişilik takımı çıkarmak zorunda kalma durumu. madur olma diye söylüyorum. sade ve bol parçalı takım alman senin için daha iyi.
ayrıca sanırım bütün takımlar çin üretimiymiş çok para vermeden ucuzundan alsanda olur yani. kalite farkı olacağını sanmıyorum

Back