• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük yemek takımı ihtiyacı olanlar buyurun..

rica ederim güzelim nedemk şu haftayı bi atlatayım bende arastırırm sana buna karar verisen de bak ben 150 almısıtım 250 falan satısı kazıklanma:) bulamasanda ben sana arar gönderirrim sen merak etme biz daha özeliz koçişlerimizle güzel güzel sofralarda yemek yiyelim dimi ama:)))kaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:

şifacım canım çok teşekkür ederim
eğer hafta sonu bir işim olmazsa çıkıp bakmayı düşünüyorum
fiyat hakkındada bilgi verdiğin için teşekkürleerr a.s.

slm kızlar teşekkürler bu konu için günlük yemek takımı arayışındayım
koçtaş ve praktikerde beğendim 24 parça arıyorum ama kayık tabakları salata kasesi ayrı satılsın tam takım olsun istiyorum bi türlü ayarlayamadım bi de bu porlanda bakayım
alternatif olarak
kipa,carefour,tansaş,koçtaş,praktikere bakın derim 60tan fazla verilmez günlük yemek takımına en fazla 60a kadar görüyorum ben şu an praktikerde 57 tl olması lazım kütahya porselen ve 24 parça :)

84 parça yemek takımını bernardodan alıcam
yemek takımı+çatal bıçak takımı,tencere seti,düdüklü tencere,çaydanlık ve cezve takımı 1.595 tl yapıyor bana uygun geldi :) tabi yemek takımını pahalı alırsan fiyat yükseliyor

merhaba cnm ben pratikere baktım gecen gün gayet kütahya porselenin modelleri güzeldii yada dedigin gibi porlantın tek tek kombine edebilrsin:))) baklaım gene fikirleri paylasırız bu arada herkese iyi bayramlarr:)))

porlanda baktım bulamadım indirimde bişi :(((
izmirde olup pınarbaşından alanlar var mı yoksa hiç uğraşmayıp bulduğum yerden alayım mı?
yarın pınarbaşına gidip alayım diyorum orda uygunmudur ki?

ben uygun oldugunu duydum canım ama gitmek nasip olmadı.sonra bernardodan set aldım kaldı öyle. bide sadece hisarın orda olmadıgını duydum kuzenimin urlada züccaciyecilik yapan bi arkadaşı söylemişti. eger sana uygunsa bi bak istersen sonra buurayada yazarsan sevinirim setin içindeki gunluk takım 6 kişilik çünkü bende ya onu 12 ye tamamlıcam yada degişik bi 12li takım alcam

ben uygun oldugunu duydum canım ama gitmek nasip olmadı.sonra bernardodan set aldım kaldı öyle. bide sadece hisarın orda olmadıgını duydum kuzenimin urlada züccaciyecilik yapan bi arkadaşı söylemişti. eger sana uygunsa bi bak istersen sonra buurayada yazarsan sevinirim setin içindeki gunluk takım 6 kişilik çünkü bende ya onu 12 ye tamamlıcam yada degişik bi 12li takım alcam

bugün gidicem canım kısmetse günlük yemek takımına çok para vermek istemiyorumsürekli el altında olucak sonuçta proland var diye biliyorum orda şöyle bir dolaşayım bakalım gene yaazarım buraya neler var neler yok diye
bende 2 tane 6 kişilik alıp 12 kişiliğe tamamlıcam sanırım yeter günlük için sonuçta çalışan insanlarız çok kalabalık istemiyorum
ben kayık tabak ve salata dabaklarıda aldığım setle uygun olsun istiyorum bu şekilde bulamadım inşallan burdan bulurum :)

günlük takım da olsa 12 kişilki alın sonra ço kötü oluyor söyleyeyim ben yaşadım ondan biliyorum
şimdiki aklım olsaydı günlük kaşık çatal takımını 12 kişilik alırdım valla benden tavsiyeee

bugün gidicem canım kısmetse günlük yemek takımına çok para vermek istemiyorumsürekli el altında olucak sonuçta proland var diye biliyorum orda şöyle bir dolaşayım bakalım gene yaazarım buraya neler var neler yok diye
bende 2 tane 6 kişilik alıp 12 kişiliğe tamamlıcam sanırım yeter günlük için sonuçta çalışan insanlarız çok kalabalık istemiyorum
ben kayık tabak ve salata dabaklarıda aldığım setle uygun olsun istiyorum bu şekilde bulamadım inşallan burdan bulurum :)

haklısın canım. tamam ozaman senden haber bekliyorum
inşallah uygun kayık tabaklarınıda bulursun

günlük takım da olsa 12 kişilki alın sonra ço kötü oluyor söyleyeyim ben yaşadım ondan biliyorum
şimdiki aklım olsaydı günlük kaşık çatal takımını 12 kişilik alırdım valla benden tavsiyeee

tesekkürler tavsiyen için canım.
bende öyle yapmalıyım basta bardak olmak üzere catal ve kasıgı abartı derecede cok kullanıyorum çünkü :1rolleyes:

kızlar ceyiznerede.com girin günlük yemek takımı bölmünde güzel modeller var belki fikir olur girip bi fiyat soralım bilen vardır belki begendigimiz modelleri günlük yemek takımlarını toplamıslar

haklısın canım. tamam ozaman senden haber bekliyorum
inşallah uygun kayık tabaklarınıda bulursun

selam canım anca yazbiliyorum
fincancılar çarşısına gittim misafir yemek takımları çok var ama günlük yemek takımları markasız var modelleri güzel 6 kişilik yemek takımı 2 büyük kayık tabak ve tzluk karabiberlik var fiyatlar değişken biri 85 dedi biei 75 ama markasız olmasındansa olmasın dedim :)
onun haricinde tencere tava süs eşyası ve elektronik eşyalarda var peşin fiyatına olduğu için uygun bilen biri ile gitmekta fayda var ben ilk defa gittim nevrim döndü :)

bir de ben saç kurutma makinasına karar verdim felix nero alıcam şuan da onu kullanıyorum heryerde 45-50 tl ama orda 35 tl dediler :)

selam canım almamakla iyi etmişsin fiyatları uygunmus ama sonucta markasız desenlerde kullanılan boyalar acısından saglıksız olabiilir :)
oww nevrim döndü dediğine göre baya büyük biyer.. sac kurutma makinasının fiyatıda iyiymiş
demek gidip bi bakmak iiyi olcak bide markaları hatırlıyomusun ben bitek hisar yok diye duymustum

iyi yapmıssınz kızlar birde bulaşık makinesine giriyormu diye sorun yoksa cok pişman olursun bazı modeller girmiyor

Son düzenleme:
selam canım almamakla iyi etmişsin fiyatları uygunmus ama sonucta markasız desenlerde kullanılan boyalar acısından saglıksız olabiilir :)
oww nevrim döndü dediğine göre baya büyük biyer.. sac kurutma makinasının fiyatıda iyiymiş
demek gidip bi bakmak iiyi olcak bide markaları hatırlıyomusun ben bitek hisar yok diye duymustum
saç kurutma makinası iyi canım hemde bildiğim kullandığım marka yani onu almaya gidicem :) sonra tekrar
tencere tavalarda falan hisar görmedim evet schaffer ve korkmaz gördüm hep canım
ben mesela maac colectionda tava beğendim ama bi türlü bulamadım onu orda da yoktu
sen neler almayı düşünüyosun yakında yardımcı olayım ben çok geziyorum çünkü :)
büyük ihtimal yemek takımları için ya praktikerden koçtaştan takip edicem set yakaladığımda alıcam ya da kemeraltınada bir gideyim ordada böyle bi yer varmış diye duydum ama fincancılar gibi peşin çalıştıkları için ucuzdur sanırım fiyatlar
iyi yapmıssınz kızlar birde bulaşık makinesine giriyormu diye sorun yoksa cok pişman olursun bazı modeller girmiyor

evet mutlaka sormak lazım canım hatırlattığın iyi olmuş :):teytey:

tatlım benim aslında bi öncelik sıram yok begendiğim ne olursa alıyorum elektrikli aletleri sona bırakıyorum. konakta banada leblebicihanı galiba oraya git demişlerdi misafir için yemek takımı aldıgımda gittim aryıldız kütahya porselen bide emsan var genelde hisarda var ama ben pek ucuz bulmadım. bernardonun kiler daha cok hosuma gitmişti bernardodan aldım. daha öncede dediğim gibi canım gunlugum 6 kişilik ya onun aynısından alıcam yada farklı bi 12 kişilik takım alıcam günlük catal kasık takımım yok teflon ve muadillerim yok ama işte ben istiyorumki cok begeneyimde alayım :kedi:

tatlım benim aslında bi öncelik sıram yok begendiğim ne olursa alıyorum elektrikli aletleri sona bırakıyorum. konakta banada leblebicihanı galiba oraya git demişlerdi misafir için yemek takımı aldıgımda gittim aryıldız kütahya porselen bide emsan var genelde hisarda var ama ben pek ucuz bulmadım. bernardonun kiler daha cok hosuma gitmişti bernardodan aldım. daha öncede dediğim gibi canım gunlugum 6 kişilik ya onun aynısından alıcam yada farklı bi 12 kişilik takım alıcam günlük catal kasık takımım yok teflon ve muadillerim yok ama işte ben istiyorumki cok begeneyimde alayım :kedi:

sen de benim gibi düşünüyosun ben de beğendiğimi alayım diyorum işte ne çıkarsa elektronik aletleri sona bıraktım ama bi sıralama yapmıştım günlük yemek takımını alırım önce kahvaltı takımını sonra da misafir yemek takımı vs gibi önce misafir takımını aldım kısmet :)))
şimdi 6 kişilik 2 takım yemek takımı ve günlük çatal bıçak takımımı alıcam
teflon tavamı daha önce almıştım tencere seti alıcam beğendim ama bulamıyorum :))
bu arada geçen hafta boynerde tefalde indirim vardı diye hatırlıyorum yolun düşerse bi bak 2'li tava 54 dü sanırım

bence yeni bi 12 kişilikk alma sonuçta kalabalık yapıcak sendekinin aynısını bulursan al ilk etapta yeter diye düşünüyorum o kadar şeyi nereye kaldırcaz sonra :)))

bu arada markofoni,trendyol ve limangoya üye ol bazen uygun fiyatlı nevresimler falan çıkıyor :))))

bu da markofoniden nevresim takımı çok hoşuma gitti ama victoria markası nasıldır ki :)
39.90 tl

bu da almak istediğim teflon tencere seti maas collection

Son düzenleme:
magrenta iyi günlerde kullan nevresim takımın güzelmiş ürünlerde sıkıntı cıkıcagını sanmıyorum herkes alıyr ve memnun kötü ürün satısa girmiyor ben hergün takip ediyrm cnm merak etme güzeldir:)

magrenta iyi günlerde kullan nevresim takımın güzelmiş ürünlerde sıkıntı cıkıcagını sanmıyorum herkes alıyr ve memnun kötü ürün satısa girmiyor ben hergün takip ediyrm cnm merak etme güzeldir:)

almadım canım düşünüyroum güzel modelleri var ama karar veremedim :)

:)) aynen canım begendimizi aldıgımız için tamamiyle kısmet..
aslında haklısın koycak yer cok önemli hem kendi evimizde hemde şimdide aldıgım takımı odama sıgdırana kadar baya ugrastım :)) ama ben kahvaltı takımı almayı cok dşünmüyorum günlüklerde pasta tabagı ve cay fincanı takımıda oluyo ya..
tabi kendime garantisinide veremiyorum cünkü eger cok hosuma gidiyorsa dayanamıyorum da :))
tatlım nervresim takımlarını bende gördüm desenleri cok hoş ve canlı duruyo ama o markayı hiç kullanmadım.
tencere setine gelince ben aynısını bornova merkezdeki özşanalda görmüştüm sarısınıda şirinyerdekinde
tahminimce özşanalların hepsinde vardır. içindeki taban cok hoş dimii çizilmesin diye yapmışlar demişti ordaki kız
bi bak istersen eminim birinde bulursun

:)) aynen canım begendimizi aldıgımız için tamamiyle kısmet..
aslında haklısın koycak yer cok önemli hem kendi evimizde hemde şimdide aldıgım takımı odama sıgdırana kadar baya ugrastım :)) ama ben kahvaltı takımı almayı cok dşünmüyorum günlüklerde pasta tabagı ve cay fincanı takımıda oluyo ya..
tabi kendime garantisinide veremiyorum cünkü eger cok hosuma gidiyorsa dayanamıyorum da :))
tatlım nervresim takımlarını bende gördüm desenleri cok hoş ve canlı duruyo ama o markayı hiç kullanmadım.
tencere setine gelince ben aynısını bornova merkezdeki özşanalda görmüştüm sarısınıda şirinyerdekinde
tahminimce özşanalların hepsinde vardır. içindeki taban cok hoş dimii çizilmesin diye yapmışlar demişti ordaki kız
bi bak istersen eminim birinde bulursun

saol canım bende çiğlide görmüştüm alana kadar bitmişti uzun bi sürede getiremediler
çelik mağazalarında da var ama mor olanı bi türlü bulamıyorum biraz dolaşıp bulurum artık acelesi yok nasılsa :))
kahvaltı takımına gelince normalde kullanmıcam zaten misafir geldiğinde birde pazar kahvaltılarında :))) ben severim sofra donatmayı saatlerce keyif yapmayı ))) yoksa kullanışlı bir iki şeyde yeter :)

Back
X