• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük yemek takımı ihtiyacı olanlar buyurun..

saol canım bende çiğlide görmüştüm alana kadar bitmişti uzun bi sürede getiremediler
çelik mağazalarında da var ama mor olanı bi türlü bulamıyorum biraz dolaşıp bulurum artık acelesi yok nasılsa :))
kahvaltı takımına gelince normalde kullanmıcam zaten misafir geldiğinde birde pazar kahvaltılarında :))) ben severim sofra donatmayı saatlerce keyif yapmayı ))) yoksa kullanışlı bir iki şeyde yeter :)

insallah bulursun canım benim.. evett bende cok seviyorum masadaki görselliği yanlız nedendir bilmem yemek takımındaki çorbalıkla kahvaltı takımlarındaki sütlük vs..
o corbalıgı nedense sanki simdiden kafamda tasıyorum.nasip olursa kendi evime gittiği ilkgün atcam onu :kedi:
degişik fincanları cok seviyorum..
ilginc tabaklara bayılıyorum desenen olsun şeklen olsun
eger begenemezsem böyle olusturadabilirim..
aslında sen beni anladın tatlım tüm mesele ikimizdede begenmek içimize sinsin yeter :)))

insallah bulursun canım benim.. evett bende cok seviyorum masadaki görselliği yanlız nedendir bilmem yemek takımındaki çorbalıkla kahvaltı takımlarındaki sütlük vs..
o corbalıgı nedense sanki simdiden kafamda tasıyorum.nasip olursa kendi evime gittiği ilkgün atcam onu :kedi:
degişik fincanları cok seviyorum..
ilginc tabaklara bayılıyorum desenen olsun şeklen olsun
eger begenemezsem böyle olusturadabilirim..
aslında sen beni anladın tatlım tüm mesele ikimizdede begenmek içimize sinsin yeter :)))

ay evet sütlükmüş çorba tenceresiymiş o nebeehiç sevmem :P sevmedimde zaten atasım geldi gelir gelmez :))))

anladım canım bişeyler arıyoruz ama bazen öyle bir şey beğeniyoruzki aradığımızı bile takmıyoruz bende istediğim gibi olsun istiyorum ama fazla masrafta yapmak istemiyorum yavaş yavaş halledicez inşallah :)

praktikere tekrar baktım hala set yapılacak şekilde yemek takımı yok :( 24 parça takım var ama kayık tabak vs yok :(delikafadulden

Back
X