Günlük yemek takımı hakkında.

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Kızlar merhaba,

Annem dolaşırken bir mağzaya giriyor , bir yemek takımı hoşuna gidiyor 12 kişilik 390 tl demişler .

RESİM BU . Mağazadaki sarı yaldızlı , fakat şimdi nette gördüm grisi de güzelmiş.

Sizce alsam mı kararsız kaldım .annem 12 kişilik bu fiyata çok uygun hiç kaçırma al diyor .

Tabağın kırılsa bilse sayısı fazla yine kullanırsın yeri gelir misafirine de çıkarırsın diyor bilemedim.

Ben genelde bernardodan düşünüyordum ama bu fiyata da bernardo da 6 kişilik yemek takımı alabiliyorum.

Günlük için ağır bir yemek takımı biraz.

Birde sizlere sorayım dedim.

Eki Görüntüle 802036

Son düzenleme:
canım o fiyata 12 kişilik takım bulabilirsin rahat rahat biraz araştır bence modeli çok ağır gündelik için ben beğenmedim
düz beyaz kendinden kabartmalı veya cıvıl cıvıl renkler alabilirsin.
hem gündelik için o çorba kasesi peçetelik vs. gereksiz yer kaplar ben 6 farklı 6 farklı alacağım gündelik için bu Kütahya'nın veya güralların 24 parça takımları var 50-80 tl. arası sende onlardan alabilirsin .

Dimi bend esöylüyorum anneme ağır bir takım , kırmızılı ipembeli bişey olsun istiyorum diyorum yok bu takım 12 kişilikmiş miş.

Çorba servisini ne yapayım ben ,ben yine bakayım başka farklı modellere .annemide ikna edeyim.

12 kişilik günlük için istemiyorum ben fazla yer kaplar diye canım.

Tatlım bence tam içine sinmediyse "heh işte aradığım tam da böyle birşeydi" demediysen sakın alma, sonradan öyle güzel modeller görüyorsun ki keşke almasaydım diyorsun. Hadi günlük takım olsa bir tane daha alırsın paraya kıyıp ama misafir takımları içerik olarak zaten cangur cungur bir sürü şeyle dolu başka bir takım beğensen ve onu almak istesen dolaplara sığdıramazsın sonra..

Açıkçası ben de çeyiz alışverişimin en başında daha kör cahilkene aldım 12 kişilik takımı karacadan, şimdiki aklım olsa kesinlikle güllü çiçekli bir model alırdım gel gör ki alma şansım yok işte

biraz kullanırım diyorum birkaç sene sonra anneme postalarım kendime yenisini alırım inşallah

Birazda annemin zoruyla alıcam desem daha doğru olur tatlım

Budur diyemedim açıkçası.

12 kişilk günlük için gereksiz buluyorum misafir için zaten 12 kişilik olacak diyorum.

Benimle mi yaşıyacak ben gördüğüm şeye dayanamıyorum evlendikten sonrada kırılsa bile hemen gider bir takım alıırm yani:)

Senin yemek takımın nasıl canım?

send eöyle yap madem canım , sürekli yeni şeyler çıkıyor ki yemek takımı çok önemli sürekli kullanılacak olan şey .

bernardodan almayı düşünüyorum ben

şimdiki aklım olsa kesinlikle bunu alırdım ben bayılıyorum bu takıma

benimki de bu

şuan pek beğenmiyorum o ayrı

niye canım buda çok güzelmiş aslında.

Bend ebu takım çok ağır geliyor bana ya:)

Benim beğendiğim takım 2,700 tl ama alamıyacağım onu bu gidişle.

bu yemek takımı benim aldığımdan ama ben gündelik için almamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…