- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
Arkadaşım doğu da çalışıyor. Ne zamandir ona yemek yapacak birini arıyoruz bulamadık. Yeni öğretmen olduğu icin de küçük bir yerde. Yani öyle internetten bulma şansı yok. Acaba temizliğe mi yardimci tutsam dedi ama zaten tek yasiyor viledalı robot süpügesi çamaşır kurutma makinesi var boşuna israf etme dedim. Geriye bi tuvalet banyo kalıyo zaten onlar da vaktini almaz.
Neyse asil konumuza gelecek olursak kıza birkac kere yemek yapacak birini bulduk gibi oldu ama doğu kültürü olduğu için yemekleri beğenmemiş damak tadina uymamış. Dedi ki normal sıradan günlük yemek-çorba-salata yapacak birini arıyorum.Bir de bütçesi de cok değil haftada 4 gün gelir sadece yemek yapar baska hicbir şeye karışmaz malzemelerde benden 600 verebilirim aylık dedi. Sizce bulabilir mi bu fiyata ? Lütfen pandemi pandemi diye yorum yapmayın. Zaten şu dönemde anlaşıp pandemiden sonra deneyecek.
1-)Nereden,nasıl bulunur ?
2-)Bütçesi yeterli mi ?
3-)"Kendi yapsın"dan farklı tavsiyeniz var mı ?
Neyse asil konumuza gelecek olursak kıza birkac kere yemek yapacak birini bulduk gibi oldu ama doğu kültürü olduğu için yemekleri beğenmemiş damak tadina uymamış. Dedi ki normal sıradan günlük yemek-çorba-salata yapacak birini arıyorum.Bir de bütçesi de cok değil haftada 4 gün gelir sadece yemek yapar baska hicbir şeye karışmaz malzemelerde benden 600 verebilirim aylık dedi. Sizce bulabilir mi bu fiyata ? Lütfen pandemi pandemi diye yorum yapmayın. Zaten şu dönemde anlaşıp pandemiden sonra deneyecek.
1-)Nereden,nasıl bulunur ?
2-)Bütçesi yeterli mi ?
3-)"Kendi yapsın"dan farklı tavsiyeniz var mı ?