günlük yazmak

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
32
kendı hayatıma dair günlük tarzı yazılar yazmak istiyorum sizce neler yapmam gerek nelere dıkkat etmem gerek ?? örnek bı yazımın ilk baslangıcı..

Aslında hiç beceremem süslü kelimeleri yani ben okuldayken bile nereye virgül koyulur 'de nasıl ayrı yazılır bu (:KK66: işaret ne zaman gelir hiç bilmezdim tek bildiğim (...) ve (!!!) evet tek bildiğim noktalar ve ünlemler oldu hayatımda çünkü kimse benim hayatımdayken virgül koymadı bana hep bi şiddetle ünlem koydular hayatıma her gelen her çıkan insanlar kimse noktalı virgülüde öğretmedi bana söz hakkı cok verilmedi nedendir nedir bilmem ben her gelen sadece nokta koydu hayatıma ne drametik başladım be çünkü doğarkende öğleymiş ters doğmuşum ya bebek ya anne demişler adım drametiklaaa olsaydı keske belki kendımi ifaede edebilmek için bir isim aramızdım şuan oyüzden aydını sen koy ne gelıyorsa içinden ben suan o olayım, hayatından kesıntıler bulabılırsın bende aa bunu bende yasadım evet sonunu tahmın edebılıyorum , benımde basıma gelmıstı aynısı ,seni cok ıyı anlıyorum evet bunların hepsını diyebılırsın bu satırları okurken kolay gelsın sana kendı hayatını yada bı baskasının hayatını yada benım hayatımı okuycaksın şimdi :)

21 yaşındayım ortaokuldan beri günlük tuttum. her duygudan cümlelerim oldu,bence en güzel şey günlük tutmak. İnsanın derdini en güzel anlatacağı kişide tam anlatmak istediğini anlayacağı kişide kendisidir. deneyin,akar gider

X