Günlük Tutma Alışkanlığı..

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.279
1.105
Selaaam.. Aranızda düzenli günlük tutan var mı? Eğer tutuyorsanız, günlük tutma alışkanlığı size ne hissettiriyor ?
Ben bugün tutmaya başladım, bakalım devamlılığı ne kadar sürer ama iyi geldi sanırım içimdekileri bir yerlere yazmak..
Duygu ve düşüncelerinizi paylaşırsanız belki bende alışlanlık haline getiririm, şimdiden teşekkürler 🫶🏻

Bende çekindim aslında yazarken, birkaç gün önce telefonda günlük uygulamasında denedim baktım gerçekten yazabiliyorum, sonra deftere geçtim, o kadar teknolojiye gerek yok😁
Çok iyi. İçinizi dökün rahatlatıyormuş güya ben yapamadığım için bilmiyorum 😃

Çok iyi. İçinizi dökün rahatlatıyormuş güya ben yapamadığım için bilmiyorum 😃
evet bende öyle duyumlar aldım ve başladım, siz de deneyin, gözüktüğü kadar korkunç değil gerçekten 😅
çocukken tuttuğumuz günlülerdeki gibi ‘merhaba günlük sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım kahvaltımı yaptım’ olarak başlayamadığımız için şimdilerde zor geliyo sanırım, derdimiz tasamız yokmuş o zamanlar, mis..

evet bende öyle duyumlar aldım ve başladım, siz de deneyin, gözüktüğü kadar korkunç değil gerçekten 😅
çocukken tuttuğumuz günlülerdeki gibi ‘merhaba günlük sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım kahvaltımı yaptım’ olarak başlayamadığımız için şimdilerde zor geliyo sanırım, derdimiz tasamız yokmuş o zamanlar, mis..
Ay yok ben almıyayım böyle iyi bana 😃 ben ı ı 😃😃

X