günlük tencere gerekli mi?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
çelik tencere ve teflon tencere takımlarım bunlar, yinede günlük kullanım için tencere tava almalı mıyım sizce?

$HISAR-MERCURY-YAPISMAZ-TEFLON-TENCERE-SETI-9PRC__32920877_0.jpg

$mv-3.jpg

bunlar yeter de artar bıle ....

ben de boyle bı takım almıstım ,gunluk almadım ..

sadece kızartma ıcın bı tava gıbı tencere gıbı bısey aldım ekstra ..

Son düzenleme:
bende böyle düşünüyordum zaten :) hani yemek tk anlarım da tencere yani nihayetinde günlüğü, özel günü mü var :D annem günlük tencere falan dedi de, o yüzden bi sorayım dedim :)

Canım bol bol tava al bence, çok kullanılıyor.
Gördüğüm kadarıyla takımlarının tavası yetersiz.
Birde sahan seti al, kalan yemekler için çok iyi oluyor.
Günlük ayrıca tencere almana bencede gerek yok.

tencerenin günlüğü özeli olmazki
yemeği güzel yapmalı tencere dediğin
aldıkların yeterli özeli mözeli yok bu işin

Annem bana küçük tencere seti almış. İki kişi olunca,misafir gelmediği zamanlar bunlarda yemek yaparsın diye. Onlarıda kullanmayı düşünüyorum. Tencerelerim Hisar dan. Genelde büyük boylar. Küçük tencerelerim dışında, diğer setimden de, en küçüğünü kullanabilirim birde teflonlarımı tabi.

Annem bana küçük tencere seti almış. İki kişi olunca,misafir gelmediği zamanlar bunlarda yemek yaparsın diye. Onlarıda kullanmayı düşünüyorum. Tencerelerim Hisar dan. Genelde büyük boylar. Küçük tencerelerim dışında, diğer setimden de, en küçüğünü kullanabilirim birde teflonlarımı tabi.

heh işte aynı amaç. büyük tencerede iki kişiye yemek yapmaktansa küçük boylar olarak dedim bende günlük diye.

Canım bol bol tava al bence, çok kullanılıyor.
Gördüğüm kadarıyla takımlarının tavası yetersiz.
Birde sahan seti al, kalan yemekler için çok iyi oluyor.
Günlük ayrıca tencere almana bencede gerek yok.

evet kalan yemekleri minik minik tencere tavalara koymak için, mantıklı :)

ben de 3 parça cem marka tencere var. 2 kişi için iyi. fakat tavsiye etmem çok kötü oldular. içi dışı bozuldu. çeliklerimin de en küçük boyunu ve yayvan olanını kullanıyorum en çok. yeterli bence seninkiler

ben de 3 parça cem marka tencere var. 2 kişi için iyi. fakat tavsiye etmem çok kötü oldular. içi dışı bozuldu. çeliklerimin de en küçük boyunu ve yayvan olanını kullanıyorum en çok. yeterli bence seninkiler

tamam o zaman :) çok sağol

Canım ebn beş yıllık evliyim ve hala iki kişiyiz. Benimde setim var fakat iki kişi için o tencereler büyük geliyor. 3 lü takımlar oluyor 3 farklı boy bir takım onlardan alırsan kendiniz için yemek yaptığında kolaylık olur, kocamna tencerelerde bir lokmacık yemek yapmamış olursun. Birde mesela fazla yaptığın ve artan yemekleride onlarda saklayabilirsin. Çok pahalı bir şey değil onalr 100 Tl falan dır herhalde imkanın varsa al derim.

ÇElik takımınza şimdi yakından baltımda zaten set haricinde orada 3'lü bir set daha var, eğer takımında resimde göründüğü gibi bunlardan varsa ilave olarak almana gerek yok bunalr arhatlıkla yeter sana.

evet onlarda var setin içinde, tamamı o yani. sahan gibi gerçi onlar.

Benimde 3 tencere takımım varr, hepsine bir servet dökmedim. 1takım çelik 4 adet tenceresi var , 1 takım teflon oda 3 lü, bide küçük günllük kullanmak için 3 lü teflon aldım. Günlük aldığım tencerelerim cemin 37 lira bişey zaten gayet güzel. Ben biraz dağınığım yemek yaparken birazda unutkan bütün tencerelerim ziyan olsun istemem, o yüzden 2 kişiylken hep 3 lü tencerelerimi kullanmayı düşünüyorum.
Misafir geldiğinde zaten fazlasıyla tencereye ihtiyaç oluyo onlarıda temiz temiz çıkarırım.
Yani işin özeti yemek yapmak için 1 tencere takımıda yeter bide teflon büyük pilav tenceresi alırsın olur aslında. Ama özenli bi insansan yeni gelinim herşeyim şıkır şıkır olsun diyosan bence al tencere ömürlük bişeyy modalık değill sürekli kullanırsın.

en iyisi ben bi ara şu tencerelerimi açıp bakayım boyutlarına tekrar

tencerenin günlüğü,misafirliği olmaz ki...alırsın 1 takım çelik,1 takım teflon her zaman kullanırsın....

ben yazın almıştım hisarın çelik takımını...monaco serisi...şu;

monaco9tenceregri-22.jpg

yanına bunlarıda hediye vermişlerdi.....

optima-efes-6-parca.jpg

bu küçüklerde çok iyi oldu benim için....yemek ısıtmak için ya da az kalanları saklamak için vs....

Back