gunluk temizlik isi arıyorum

Zhll05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
85
3
42
Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 bir gün ev işi arıyorum elim temiz ve hızlıdır isteğe bağlı utu de yapıyorum kadıköy Ümraniye Üsküdar Bostancı maltepe Ataşehir kartal çevresi nde bayan elemana ihtiyacı olan iletisime geçebilir

Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 bir gün ev işi arıyorum elim temiz ve hızlıdır isteğe bağlı utu de yapıyorum kadıköy Ümraniye Üsküdar Bostancı maltepe Ataşehir kartal çevresi nde bayan elemana ihtiyacı olan iletisime geçebilir
ben ayda 1 almak istiyorum ama çekmeköy taşdelende oturuyorum.hala iş arayışınız devam ediyormu

ben ayda 1 almak istiyorum ama çekmeköy taşdelende oturuyorum.hala iş arayışınız devam ediyormu
Yazınızı okurken içimden şunu dedim Alla Alla ne zaman yazdım ben bunu diye bende taşdelende oturuyorum ayda bir ya da 15 günde bir düşünüyorum:)))

merhaba
temizlik işlerine gidiyor musunuz? temizlik işi için yardımcı arıyorum 5423393983

Zuhal hanim kuzenime soz verip ablaaaa benim adam misafir caaaammiiissssss diye son dakka gitmemissiniz...???

X