• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunluk sohbet

23Eda23

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
130
40
13
28
Mrb arkadaslar bu sefer bi soru sormayacam sizin halinizi hatrinızı sorucam nasılsınız hayat nasıl gidiyo kimler ne yapmak istiyo ama yapamiyo mesela benim ders calısmam lazım kasım 25 de sınavim var ama ben calismak istemiyorum calısamıyorum sizler ne yapıyosunuz bakalım ☺

napalim günlük rutin şeyler, kocasına fantezi yapmak isteyen bir hanımefendiye öneriler yapıyoruz falan:KK51:

İyiyiz hamdolsun. Napalım oğlumu uyuttum şimdi ders çalışmam gerekiyor ama çalışabilecek miyim bilmiyorum.. Benimde 25 inde sınavım var.açıköğretim okuyorsun galiba sende?

İyiyiz hamdolsun. Napalım oğlumu uyuttum şimdi ders çalışmam gerekiyor ama çalışabilecek miyim bilmiyorum.. Benimde 25 inde sınavım var.açıköğretim okuyorsun galiba sende?
Evet acıkogretim okuyorum insallah bayagı bi uyurda oglunuz calısabilirsiniz ☺

Hangi bölümü okuyorsun canım? Ay inşallah valla bir saat uyuyo o arada çalışmam gerekiyor.inşallah konular sınava kadar biter.
Havacılık yonetimi okuyorum ama hic calısmadım gecen gun bi kitabımdan biraz calıstım iste insallah bitirebilirsiniz konuları siz hangi bolumu okuyosunuz

Havacılık yonetimi okuyorum ama hic calısmadım gecen gun bi kitabımdan biraz calıstım iste insallah bitirebilirsiniz konuları siz hangi bolumu okuyosunuz
Bende sosyal hizmetler okuyorum. İnşallah bakalım. Allah tüm sınavı olanlara yardım etsin

Back