- 8 Ekim 2017
- 130
- 40
- 13
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman cevaplama sen niye cevaplıyon ??Geyik yeri mi burası sizce?
napalim günlük rutin şeyler, kocasına fantezi yapmak isteyen bir hanımefendiye öneriler yapıyoruz falan
Evet acıkogretim okuyorum insallah bayagı bi uyurda oglunuz calısabilirsiniz ☺İyiyiz hamdolsun. Napalım oğlumu uyuttum şimdi ders çalışmam gerekiyor ama çalışabilecek miyim bilmiyorum.. Benimde 25 inde sınavım var.açıköğretim okuyorsun galiba sende?
Hangi bölümü okuyorsun canım? Ay inşallah valla bir saat uyuyo o arada çalışmam gerekiyor.inşallah konular sınava kadar biter.Evet acıkogretim okuyorum insallah bayagı bi uyurda oglunuz calısabilirsiniz ☺
Havacılık yonetimi okuyorum ama hic calısmadım gecen gun bi kitabımdan biraz calıstım iste insallah bitirebilirsiniz konuları siz hangi bolumu okuyosunuzHangi bölümü okuyorsun canım? Ay inşallah valla bir saat uyuyo o arada çalışmam gerekiyor.inşallah konular sınava kadar biter.
Bende sosyal hizmetler okuyorum. İnşallah bakalım. Allah tüm sınavı olanlara yardım etsinHavacılık yonetimi okuyorum ama hic calısmadım gecen gun bi kitabımdan biraz calıstım iste insallah bitirebilirsiniz konuları siz hangi bolumu okuyosunuz
Aminn insallahBende sosyal hizmetler okuyorum. İnşallah bakalım. Allah tüm sınavı olanlara yardım etsin