Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günlük Sakızı ve faranjit, boğaz ağrısı
- Konu Sahibi CUVCUV
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2010
- 17
- 0
- 286
Deli gibi boğaz ağrım var 2 aydır çekiyorum boğazım kıpkırmızı antibiyotikler iyi de bitince geri başlıyor. İşin kötüsü kulak ağrım da oluyor. Sinüs rinse kullanmaya başladım ve biraz işe yaradı genzi rahatlatıyor da diğer kulağımı etkilemeye başladı. Yarın tıp fakültesinden randevu aldım. Bugün de sakıza başladım. 15 gün sonra gelişmeleri yazarım. Günde kaç tane çiğneyeceğiz?
- 19 Ağustos 2010
- 17
- 0
- 286
bende günlüğü 10 gün kadar oldu kullanıyorum.boğazımda akıntı başladı sanırım iltihap çözülüyor.bir de koku var boğazımda sizde de oldu mu böyle kızlar bunlar iyiye mi işaret
benim günlük sakızından sonra boğaz akıntım çoğaldı.öyle bir tecrübe yaşayan var mı arkadaşlar aranızda
Sonra ne oldu acaba sizde? Benim de bir hafta içinde koku arttı ve sürekli akıntı başladı
- 19 Ağustos 2010
- 17
- 0
- 286
Neredeyse bir aydır düzenli olmasada kullandım. Üstüne soğuk algınlığına yakalanıp öksürük de tutmuştu. Onun için dr un verdiği ilaçlar dışında günde iki kere zencefili rendeleyip bal ve limon zerdaçal karışımı kullandım kaşıkla içtim. Sakıza devam ettim bir ara kokulu geniz akıntısı çok geldi ve o sürede hiçbir şey yutamadım dersem olur ağrıdan. Sonra şikayetler oldukça azaldı bitmedi tabi ama işe yarıyor bence. Bununla beraber propolis ve probiyotik de içtim. Dr bademcik ameliyatı ve burun etleri için ameliyat dedi ilkbahara olmayı düşünüyorum o zamana kadar ne olacak göreğiz. Sakıza devam etmeyi düşünüyorum. Ağır bir faranjitse zaten sakız tek başına çare olamaz ama hafiflettşğini söyleyebilirim. Gerhangi bir yan etki yaşamadım.
- 2 Şubat 2017
- 1
- 1
- 1
- 35