Şaka gibisin canımNormal de ınsan hergun değilse bile 2.gunu çamasırını degıstırmıyor mu
Buna ragmen mi ped kullanmaktan bahsedıyorsunuz
yoksa bır çamasırı 4-5 gun gıyıp kullanmaktanmı
Kagıt havlu falan koysam ben yürürken bacagımdan kayar gider farketmem
hmm bende normalde kullanmam ama 2,5 aydır kullanıyorum ondan mı acaba akıntım çoğaldı :44::44::44::44:
Muhtemelen ondandır canım. Üniversite son sınıfta benim de başıma geldi.
Önce akıntı artıyor, sonra sistit başlıyor. Bırak kullanmayı. Doktorum da
bana peçete bile o pedlerden iyi, gerekirse onu dene demişti. Şimdi kullanmıyorum
ve rahatım.
Güzel kokmak için illaki o sentetik yüzeyli pedlere ihtiyaç yok ki. Günlük duş, düzenli
çamaşır değişimi, hijyen kurallarına uyma, günlük olarak vücuda kokulu nemlendirici,
roll-on uygulama sonucu hep misss kokuyorsunuz zaten. Eğer koku akıntı ile alakalı
ise o zaman enfeksiyon durumu söz konusu konusu olabilir.
Benim kardeşim de temizlik takıntılı ve ısrarla yıllardır günlük ped kullanıyor ve sürekli
akıntı, sistid gibi sorunlar yaşıyor.
bir de kızlar konu açılmışken bişi sorucam size
şimdi benim çamaşırım hiç kupkuru kalmıyor hep illa bir kaç damla da olsa akıntı geliyor ve değiştirsem bile sürekli o ıslaklığı hissediyorum ben yani hep ıslak bir durum var su gibi şeffaf bir akıntı
jinekoloğuma sordum normal genç kızsın dedi fakat
sizde de oluyor mu merak ettim ıslaklık hissediyo musunuz yani sürekli sanki başkalarında olmuyormuşta hep bende oluyormuş sadece gibi hissediyorum nedense psikolojikmidir ne
Canım, vajina yapı olarak kupkuru olan bir organ değildir ki..bence normal,hatta fazla kuruluk olduğunda akıntı olur..
Tabi çok ıslak hissediyorsan bilemem ama doktorda bir şey yok diyorsa fazla kafana takmış olabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?