Sizin 100 kadar dökülüyor mu günlük100 yele kadar normal diyorlar
Solgar biotin kac mg kullandinizMevsimsel dökülme 2 hafta ile 1 ay arasında normalmis.Değerleriniz normalse solgar biotin alın 1 haftada kesiyor dökülmeyi.Ben böyle kurtuldum.100 tel saçım dökülse her gün kel kalırım zaten ince telli ve az
Doktor tavsiyesi uzerinemi aldinizSolgar biotin kac mg kullandiniz
5000 eczacı tavsiyesiyle aldım tırnak ve sac icin cok iyi geldi.Solgar biotin kac mg kullandiniz
Ben 6 ay kullandim ama yine basladi dökülme doktor birak dedi ama birkatiktan sonra artti napmam gerek
Ben de ara verip 3 ayda bir yeniliyorum.Bir de biberiye suyu deneyin o da durduruyor.Ben 6 ay kullandim ama yine basladi dökülme doktor birak dedi ama birkatiktan sonra artti napmam gerek
Ne kadar bir araBen de ara verip 3 ayda bir yeniliyorum.Bir de biberiye suyu deneyin o da durduruyor.
Valla dökülmeyecekse ömür boyuNe kadar bir ara
Ben ilaci sormustum 3 ayy kullanip biraktinizmj tümden lütfen yardim edinn sıkıldım bu sac işindenValla dökülmeyecekse ömür boyuen azından hap degil hazırlaması da kolay.Belki dönemsel geçistir ara ara bakar tekrarlarsa yeniden kullanırsınız.
Evet evet 3 ay kullanıp ara verdim bir 3 ay.Sonra yeniden takviye ettim.Dene duruma göre bırakınca baktın 2 aya tekrarladı yeniden kullanırsın.5000 liği yogun dökülmede kullanıp sonrakinde mg ı düsük alabilirsin .Ben ilaci sormustum 3 ayy kullanip biraktinizmj tümden lütfen yardim edinn sıkıldım bu sac işinden
Vücutta sorun yaratmasınnEvet evet 3 ay kullanıp ara verdim bir 3 ay.Sonra yeniden takviye ettim.Dene duruma göre bırakınca baktın 2 aya tekrarladı yeniden kullanırsın.5000 liği yogun dökülmede kullanıp sonrakinde mg ı düsük alabilirsin .
Bir ara çoktu şimdi azaldı. Sağl8klı beslenmeye çalışıyorum. Ek olarak saç yağı iyi geldi bana nemi tutuyor kır8lma olmayınca dökülme de azaldı sanki. Ek olarak ayda bir zeytinyağı maskesi yapıyorum. Hem yeni saç çıkartıp güçlendiriyor hem de olan saçı besliyorSonbaharda sacim dökülmeye basladi sizinde dökülüyor mu ne zamana madar surer ilkbahata kadarmi doktor varsa lutfen cevaplasın kan degerli normal
Ben biotin kullandığım dönemde de saçım dökülmeye devam etmişti.Ben ilaci sormustum 3 ayy kullanip biraktinizmj tümden lütfen yardim edinn sıkıldım bu sac işinden
Ben de 1 aydır biotin çinko takviyesi (hap) kullanıyorum. 3 yıldır saçım dökülüyor. Dahiliyede kan verdim hiçbir sorun yok. Banyodan sonra neredeyse bütün saçım elime geliyor. 3 ayı tamamlayıp collagene geçeyim özelden ismini yazar mısınız?Ben biotin kullandığım dönemde de saçım dökülmeye devam etmişti.
Collagen daha iyi geldi benim saçıma, kullandığım dönemde epey azaldı dökülmesi.
Mevsimsel dökülme 2 hafta ile 1 ay arasında normalmis.Değerleriniz normalse solgar biotin alın 1 haftada kesiyor dökülmeyi.Ben böyle kurtuldum.100 tel saçım dökülse her gün kel kalırım zaten ince telli ve az
Merhaba biotinj kullanmaya basladim 4 5 gündür dökülme ne zaman azilir sizceEvet evet 3 ay kullanıp ara verdim bir 3 ay.Sonra yeniden takviye ettim.Dene duruma göre bırakınca baktın 2 aya tekrarladı yeniden kullanırsın.5000 liği yogun dökülmede kullanıp sonrakinde mg ı düsük alabilirsin .