Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Günlük ne kadar saciniz dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Heyyrenaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2024
20
2
19
Sonbaharda sacim dökülmeye basladi sizinde dökülüyor mu ne zamana madar surer ilkbahata kadarmi doktor varsa lutfen cevaplasın kan degerli normal

Mevsimsel dökülme 2 hafta ile 1 ay arasında normalmis.Değerleriniz normalse solgar biotin alın 1 haftada kesiyor dökülmeyi.Ben böyle kurtuldum.100 tel saçım dökülse her gün kel kalırım zaten ince telli ve az

Ben ilaci sormustum 3 ayy kullanip biraktinizmj tümden lütfen yardim edinn sıkıldım bu sac işinden
Evet evet 3 ay kullanıp ara verdim bir 3 ay.Sonra yeniden takviye ettim.Dene duruma göre bırakınca baktın 2 aya tekrarladı yeniden kullanırsın.5000 liği yogun dökülmede kullanıp sonrakinde mg ı düsük alabilirsin .

D vitamını eksikliği hormon bozuklugu ve bır çok hastalık saç döküyor biotin saçının dökülmesini keser ama kıllanma da yapıyor dermatologa öncesinde bir gidin

Sonbaharda sacim dökülmeye basladi sizinde dökülüyor mu ne zamana madar surer ilkbahata kadarmi doktor varsa lutfen cevaplasın kan degerli normal
Bir ara çoktu şimdi azaldı. Sağl8klı beslenmeye çalışıyorum. Ek olarak saç yağı iyi geldi bana nemi tutuyor kır8lma olmayınca dökülme de azaldı sanki. Ek olarak ayda bir zeytinyağı maskesi yapıyorum. Hem yeni saç çıkartıp güçlendiriyor hem de olan saçı besliyor

Ben biotin kullandığım dönemde de saçım dökülmeye devam etmişti.
Collagen daha iyi geldi benim saçıma, kullandığım dönemde epey azaldı dökülmesi.
Ben de 1 aydır biotin çinko takviyesi (hap) kullanıyorum. 3 yıldır saçım dökülüyor. Dahiliyede kan verdim hiçbir sorun yok. Banyodan sonra neredeyse bütün saçım elime geliyor. 3 ayı tamamlayıp collagene geçeyim özelden ismini yazar mısınız?

Merhaba biotinj kullanmaya basladim 4 5 gündür dökülme ne zaman azilir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…