Ayyy ben de tam bir parfum delisiyim. Ama bebek kolonyalari cok hoşuma gidiyor bu ara. Dalin in kolonyalari nası tatliş tatlış kokuyor:)
ben de şu sıralar guerlain l instant magic kullanıyorum serinleyen havalarla çok iyi gidiyor yumuş yumuş pudra kokusu
hiç aklıma gelmedi ıslak mendil bana spa salonlarının rahatlatıcı kokusunu hatırlatıyor :)Cok duydum bu parfümü. Bi kac yerde islak mendil kokusu gibi dedikleri icin elemistim denenecekler listemden
hiç aklıma gelmedi ıslak mendil bana spa salonlarının rahatlatıcı kokusunu hatırlatıyor :)
noa tarzı canım aynen durdukça pudra kokusunu daha çok alıyosun :)Hic denemedim instant magic ve spa deneyimim de olmadımerak ettim simdi pudra deyince noadan farkli midir ki. Denenecekler listeme ekliyim dekant olarak siparis verdigim zaman bunuda isterim olmadi. Hayda gene liste kabarıyor O kadarda eledim halbu ki. Neyse canjm sagolsun napim :)
Ahaha ama armani she degıl benım dedıgım. Armani si fiori.. cokk harıka bence bayılıyorum kıyamıyorum sıkmayaArmani She bende cok begeniyorum. Uzun zamandir koklamamistim bak aklima düştü simdi hay allah tam da 4'e kadar indirgemiştim parfümlerimi
Halaa açım parfumlere bılıyomusun gucci flora alıcam yarınDedim acaba bu yorumu ben mi yaptimbi parfum anlatmaya baslayinca ayni bende boyle kendimden geçiyorum ve olay sadece bi parfumle kalmiyor
Caroline Herrera 212 women kullanıyorum.Hem hafif hem de kalıcı bir parfüm.
Yıllarca Calvin clein beauty kullandım artık benim kokum olmuştu. Annem farmasi üyesi Birgün farmasiden Bianca diye bir parfüm geldi baktım benim CC beauty ile aynı koku çok şaşırdım ve daha uygun. O gün bu gündür Farmasi bianca kullanıyorum kalıcılık olarak orjinalinden daha az. Önemli gecelerde orjinalini kullanıyorum ama günlükte farmasininkini kullanıyorum. Bu tarz farmasi avon gibi markaların parfümleri genelde muadil parfüm oluyormuş fiyatı uygun olduğu için evde bile parfüm sıkıp geziyorum
Günlük olarak işe giderken calvin kleın in2u kullanıyorum fresh ve enerjik bir koku gün içinde baymıyor.Akşam bir yerlere gideceksem daha çok kalıcılıktan yana mugler ın alıen kullanıyordum gecen sene kullandım bıttı bu sefer muglerın in aurasını aldım kesınlıkle böyle fantastık farkedılır cınsten bi koku çok begendım şişesi yeşil kristal kalpli şişeayrıca chloe love kesınlıkle çok muhteşem yıllar önce zincirli bır şişesini kullandım altında rose gold detayı vardı ama suan şişemi degıstı yada love story olarak mı güncellendi bılenler yeşillendirirse sevınırım tekrar tekrar alınacak bir parfüm bence
Ahaha ama armani she degıl benım dedıgım. Armani si fiori.. cokk harıka bence bayılıyorum kıyamıyorum sıkmaya
Beyaz şişede olandan bahsediyorsunuz degil mi? Çok bilindik parfumlerden neye benziyor mesela biraz tarif edebilir misiniz? Merak ettigim bir kokuydu
Gucci flora tavsiye etmem. Aldım koku üzerinde en fazla yarım saat kalıyor. Sonra uçup gidiyor. O zamanlar Tekin Acardan almıştım. Koku kalıcı değil diye incelemeye gönderip, başka bir parfümle değişim yaptırmıştım.Bu yorumuMila86 ya yapmistim zaten o armani she den bahsetmiş sence benim gibi bi parfum kurdu she ile si ve si flankerlerini ayirt edemez mi
Cok merak ettiğim parfum var gucci flora da yine duydugum ama koklayamadigim kokulardan.
Artik senelerdir ara ara imza kokumu bulama yoruldum gayri. Artik hayatima yeni bi parfum almicam en azindan uzun bir sûre diye temenni ediyorum
Suan şık gunler icin parfumum bvlgari jasmin noir. Gunluk kullanmaya noa ve zara black amber dönusumlu kullanmayi dusunuyorum. Arada kaçamaklar yaparim tabi
Tabıkı ayırt edebılırBu yorumuMila86 ya yapmistim zaten o armani she den bahsetmiş sence benim gibi bi parfum kurdu she ile si ve si flankerlerini ayirt edemez mi
Cok merak ettiğim parfum var gucci flora da yine duydugum ama koklayamadigim kokulardan.
Artik senelerdir ara ara imza kokumu bulama yoruldum gayri. Artik hayatima yeni bi parfum almicam en azindan uzun bir sûre diye temenni ediyorum
Suan şık gunler icin parfumum bvlgari jasmin noir. Gunluk kullanmaya noa ve zara black amber dönusumlu kullanmayi dusunuyorum. Arada kaçamaklar yaparim tabi
Victoria‘s Secret‘ in Amber Romance‘ ni bende sizden okuyup aldım. Dün sürmüştüm. Eşim hemen fark etti. Sen parfümünü mü değiştirdin dedi. Sprey olmasına rağmen kalıcı kokusuAslinda buram buram kokmayi sevmiyorum ama guzel kokuya da hayir demem, hafif bi esintiyle bile bir dalga kokum kendime gelse ohhh mis.
Vucut spreylerini parfumlerden daha cok sevdim, muthis bi icat.
Victoria‘s Secret‘ in Amber Romance‘ ni burda bi uyeden okuyup denemistim bayildim, dibinde kaldi bitmesin diye onu kosede tutuyorum.
Amber Romance azalmaya baslayinca Christina Aguilera Definition kullanmaya basladim.
En son aldigim yine burdaki uyelerin tavsiyeleriyle Victoria‘s Secret Love Addict hepsini donusumlu kullaniyorum.
Parfum olarak yillardir Juicy Couture viva la juicy kullaniyordum, bi gun Ysl Mon Paris‘ i kesfettim onlari da donusumlu kullanmaya basladim. Mon Paris‘ in seti oldugundan daha kullanisli, kremleriyle kaliciligi artiyor hatta bazen tek kremini suruyorum.
Bagimlilik yapiyor, bunlari kullanan birakamaz saniyorum listeye giren olur ama bunlardan biri cikmaz.
Evet bulunmuyor artık o nedenle ismimi şişesimi değişti bilemiyorum artık muadilleri iş görür mü bakalımCk In2u is arkadaslarimdan biri kullanirdi. Yemekhaneye giderken bi kac kisi durdurdu kizi yanimda bu kokujun adi ne diye gozlerimle sahit oldum. Ama gel gelelim bana yakismadi. Yakisan tende harbiden cok guzel kokuyor.
Alien namini cok duydum ama koklamak kismet olmadi hala ama elbet birgun basaricam :)
Chloe love'ın uretimi durdu diye biliyorum. Bi kac yerde okumuştum. Ne kadar dogru bilemiyorum. Ama uzulme emotion love birebir muadili dene bence bayilirsin.
Hayır beyaz değil pembe şişede. Turunçgil ve tam anlayamadığım çiçek kokusu var. 4 mevsim kullanabileceğiniz bir parfüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?