Günlük Kullanıma 12 kişilikmi 6 Kişilik mi?

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
35
Kızlar

Günlük kullanım için yemek ve çatal bıçak takımlarını 12 kişilikmi almak lazım 6 kişilikmi?

Hangisi daha mantıklı?

Çatal bıçak takımını 12 kişi almak mantıklı.Sonuçta çatal bıçak dediğin hep kirleniyor. Fakat günlük takımı 6 kişilik alabilirsiniz.Nasılsa çeyiz alışverişi sırasında mutlaka başka tabaklar da alacaksınız. Birbiri ile uyumlu seçerseniz daha da iyi olur hatta. Böylece evinize 7-8 kişi geldiğinde her seferinde misafirlik 12 kişilik takımı da çıkarmak zorunda kalmazsınız.

6 az geldi bana da 12 kişilik daha iyi gibi. Arkadaşın da dediği gibi kirlenir falan yani

çatal bıçak takımı 12 kişilik tabak ise 6 olmalı sanrım

kesinlikle 12 kişilik .. çünkü tabak dediğin ne ki 2 tane servis tabagın kırılsa 4 tane kalacak ee bu defa sana yetmeyecek gidip farklı bi model alacan bu defa da evinde öğrenci evi gibi birsürü model olur

Ben 12 kisilik aldim canim ikigune bi makine dolsa alti neye yeterki canim sonradan pisman olmamakmicin 12 en iyisi 6 cabuk kirlenir her dakika makine mi calistiracaksin

günlük yemek takımlarımı, farklı modellerden 6 kişilik 2 takım olarak aldım
ama birbirlerine çok uyumlu
günlük kaşık çatla takımlarımı da 12 kişilik aldım
3 senelik evliyim ve iyi ki öyle yapmışım diyorum

En mantıklısı bencede

Biz evde 3 kişiniz bir akşamda bir çok tabak çıkıyor

Tam takım kullanacaksanız bile 6 kişilik en fazla 2 öğün olur

Maddi olarak zorlamayacaksa 12 daha iyi

Bu arada ben yaklaşık on yıllık evli ve misafir takımı diye bir takımı olmayan bir kişiyim bana gereksiz geliyor kullanılmayan şeyler

Benim aldığım 6 kişilik ,kaseyi yok çukur tabag
Misafir takimlari kirk yilda bir çıkarıp kullanılıyordu zaten.birsuru para dökülüyor onlar için .bencede çok gerekli değil ama olmazsa olmaz denildiği için aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…