- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
-
- Konu Sahibi ikincielci
Bence kilon ideal takma bile hiç kesinlikleTeşekkür ederim canımBen de yakıştırdıkça daha da ısınıyorum. Dediğim gibi bir türlü alışma dönemine geçemedim başka durumlardan. Şimdi yeni yeni birşeyleri yakıştırıp giyinmeye çalışıyorum. Daha pek birşey alamadım da kilo verirsem diye :) sürekli şal alıp duruyorum ev dolup taşacak
Yok canım özellikle vermeye çalışmıyorum zaten ama doğumdan sonra gider diyorlar ya o yüzden dedim şimdi verirsem aldıklarım boşa gitmiş olacak. Nerelerden alışveriş yaparsın genelde?Bence kilon ideal takma bile hiç kesinlikleben 2015 yılının sonlarından beri tesettürlüyum ve iyki diyorum keşke daha önce olsaydı diyorum ama tesettür de nasip kısmet işi alışırsın canım benim zamanla daha da çok :)
Hmm tamam canım internet ten yaparsam Sefa Merve normalde de gezip gördüğüm yerde begendimi alıyorum :) sen ?Yok canım özellikle vermeye çalışmıyorum zaten ama doğumdan sonra gider diyorlar ya o yüzden dedim şimdi verirsem aldıklarım boşa gitmiş olacak. Nerelerden alışveriş yaparsın genelde?
Ben hep netten alıyorum genelde :/ modanisa daha çok tercih ediyorum amaHmm tamam canım internet ten yaparsam Sefa Merve normalde de gezip gördüğüm yerde begendimi alıyorum :) sen ?
Evet iyi olur teşekkür ederim güzelmiş gerçekten. Başka da varsa beklerim :)bende begendiklerimi yüklemek istedim fikir olur belki
Modanisa da güzel canım beğenirim bazı şeylerini :)Ben hep netten alıyorum genelde :/ modanisa daha çok tercih ediyorum ama
oldukça eklerim inşallah bunlar tuğba marka bu arada lacivert ferace 185 liraydi ama tükenmiş diğeri elbise 250 liraydı oda online daEvet iyi olur teşekkür ederim güzelmiş gerçekten. Başka da varsa beklerim :)
Kilo verirsin aslında beklesen mi hiç mi olmuyor? Çok şıkmış benim de bi kaban daha almam lazım aslında fiyatı neymiş şu an bununEki Görüntüle 2222605
Fikri olan arkadaslar paylasirsa sevinirim
indirim mi var iyiymiş fiyatlar çok yüksek değil bakılabilir yani tuğba ya göreoldukça eklerim inşallah bunlar tuğba marka bu arada lacivert ferace 185 liraydi ama tükenmiş diğeri elbise 250 liraydı oda online da
Ben daha markaları falan çok öğrenemedim :) mağaza olarak alvinadan birşeyler aldım sadece. Yaşadığım yerde hiç gezmedim ilk kapandığımda başka yerlerden almıştım. Buradaki mağazaları daha yeni keşfettim :)Modanisa da güzel canım beğenirim bazı şeylerini :)
instagramdan takip edebilirsin tugbayi bide onlinedan outlet ürünlere bakabilirsin bu fiyatlara oluyo orda instagramdan cagrigiyim ve cagrioutlet hesaplarini takip edebilirsin orda da markalarin indirimli urunleri oluyo şehir dışına kargo da var normalde magaza ankaradaindirim mi var iyiymiş fiyatlar çok yüksek değil bakılabilir yani tuğba ya göre
Hemen bakıyorum :) bana bunlar lazım işte valla süpersiniz. Sizler de kombinpaylaşın fikir olsun. Olmaz mı :)instagramdan takip edebilirsin tugbayi bide onlinedan outlet ürünlere bakabilirsin bu fiyatlara oluyo orda instagramdan cagrigiyim ve cagrioutlet hesaplarini takip edebilirsin orda da markalarin indirimli urunleri oluyo şehir dışına kargo da var normalde magaza ankarada
eteğine uygun renkte gömlek (eteğin içinde) ,üstüne kalın kemer bence daha güzel olur siyah kabanla
Evet canım soğuğa çıkıyorduk da böyle bile üşüdüm vallaeteğine uygun renkte gömlek (eteğin içinde) ,üstüne kalın kemer bence daha güzel olur siyah kabanla
ben şuan hamile olduğum için 2-3 kombinim var onlari giyiyorum :) zaten fazla evden çıkamıyorum ama begendigim şeyleri paylaşırım denk geldikçeHemen bakıyorum :) bana bunlar lazım işte valla süpersiniz. Sizler de kombinpaylaşın fikir olsun. Olmaz mı :)
Dugmeleri iliklenmiyor canim veririm demek isterdim ama emzirdigim icin dikkat etmiyorum yediklerime fiyati 375 lira suan icin indirimdeKilo verirsin aslında beklesen mi hiç mi olmuyor? Çok şıkmış benim de bi kaban daha almam lazım aslında fiyatı neymiş şu an bunun
İliklenmiyorsa giyilmez evet :/ beli bağlı falan olsa gelirdi belkiDugmeleri iliklenmiyor canim veririm demek isterdim ama emzirdigim icin dikkat etmiyorum yediklerime fiyati 375 lira suan icin indirimde