Günlük kombinlerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim canım ❤️ Ben de yakıştırdıkça daha da ısınıyorum. Dediğim gibi bir türlü alışma dönemine geçemedim başka durumlardan. Şimdi yeni yeni birşeyleri yakıştırıp giyinmeye çalışıyorum. Daha pek birşey alamadım da kilo verirsem diye :) sürekli şal alıp duruyorum ev dolup taşacak
Bence kilon ideal takma bile hiç kesinlikle ❤️ ben 2015 yılının sonlarından beri tesettürlüyum ve iyki diyorum keşke daha önce olsaydı diyorum ama tesettür de nasip kısmet işi alışırsın canım benim zamanla daha da çok :)

Bence kilon ideal takma bile hiç kesinlikle ❤️ ben 2015 yılının sonlarından beri tesettürlüyum ve iyki diyorum keşke daha önce olsaydı diyorum ama tesettür de nasip kısmet işi alışırsın canım benim zamanla daha da çok :)
Yok canım özellikle vermeye çalışmıyorum zaten ama doğumdan sonra gider diyorlar ya o yüzden dedim şimdi verirsem aldıklarım boşa gitmiş olacak. Nerelerden alışveriş yaparsın genelde?

Yok canım özellikle vermeye çalışmıyorum zaten ama doğumdan sonra gider diyorlar ya o yüzden dedim şimdi verirsem aldıklarım boşa gitmiş olacak. Nerelerden alışveriş yaparsın genelde?
Hmm tamam canım internet ten yaparsam Sefa Merve normalde de gezip gördüğüm yerde begendimi alıyorum :) sen ?

bende begendiklerimi yüklemek istedim fikir olur belki

Eklentiler

• 20190106_232946.jpg
    20190106_232946.jpg
    162,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20190106_233008.jpg
    20190106_233008.jpg
    157,4 KB · Görüntüleme: 74
Canlar bende yeni dogum yaptim 5 aylik bebegim var bebekten once tugba marka 40 beden kabanim vardi simdi olmuyor gibi 42 mi alsam ilcedeyim netten alicam modelinide atayim size bi fikir olsun eski halime gore 4 kilo fazlam var

Modanisa da güzel canım beğenirim bazı şeylerini :)
Ben daha markaları falan çok öğrenemedim :) mağaza olarak alvinadan birşeyler aldım sadece. Yaşadığım yerde hiç gezmedim ilk kapandığımda başka yerlerden almıştım. Buradaki mağazaları daha yeni keşfettim :)

indirim mi var iyiymiş fiyatlar çok yüksek değil bakılabilir yani tuğba ya göre
instagramdan takip edebilirsin tugbayi bide onlinedan outlet ürünlere bakabilirsin bu fiyatlara oluyo orda instagramdan cagrigiyim ve cagrioutlet hesaplarini takip edebilirsin orda da markalarin indirimli urunleri oluyo şehir dışına kargo da var normalde magaza ankarada

instagramdan takip edebilirsin tugbayi bide onlinedan outlet ürünlere bakabilirsin bu fiyatlara oluyo orda instagramdan cagrigiyim ve cagrioutlet hesaplarini takip edebilirsin orda da markalarin indirimli urunleri oluyo şehir dışına kargo da var normalde magaza ankarada
Hemen bakıyorum :) bana bunlar lazım işte valla süpersiniz. Sizler de kombinpaylaşın fikir olsun. Olmaz mı :)

eteğine uygun renkte gömlek (eteğin içinde) ,üstüne kalın kemer bence daha güzel olur siyah kabanla
Evet canım soğuğa çıkıyorduk da böyle bile üşüdüm valla :KK70: aynen güzel olur ama eteğin kemer yeri küçük maalesef:/ ne renk gömlek gider bununla? Ekru beyaz zaten olur klasik ama farklı şeyler de giyilir mi?

Kilo verirsin aslında beklesen mi hiç mi olmuyor? Çok şıkmış benim de bi kaban daha almam lazım aslında fiyatı neymiş şu an bunun
Dugmeleri iliklenmiyor canim veririm demek isterdim ama emzirdigim icin dikkat etmiyorum yediklerime fiyati 375 lira suan icin indirimde

X