- 12 Ekim 2021
- 85
- 114
- 43
Hanımlar merhaba. Benim sorunum islerin siralama ve planlamasini yapamamak.. Bunu yapamadığım için çok zaman kaybediyorum ve işlerde ilerleme sağlamak zaman alabiliyor. Bundan öte zihnen çok yoruluyorum. Örnek vereyim, o gün yapılması gerekenler var mesela ama ben hangisinden başlayacağımı, başlayacağım işi de kendi içinde hangi sıralama ile yapacağımı bilmiyorum, o yüzden ilerleme sağlanamıyor. Zihnim ise birçok şey yapmışım gibi yorgun oluyor, çünkü yapılacak şeyler kafamda dönüp duruyor. Planlama yapsam hem işler güzelce bitecek (ev isleri, kişisel islerim, çocuklarla alakalı şeyler vs ) hem de dinlenmeye zamanım kalacak ama gün sonunda çoğunlukla hallolmayan işler ve aşırı dolu, yorgun bir zihin ve yorgun bir ben ile baş başa kalıyorum. Plan yapamadığım, sıraya koyamadığım, neyi önce neyi sonra yapmam gerektiğine karar veremediğim için işlere girişmek istemiyorum ve erteleme durumum da oluyor. Bu da beni geriyor. Calisiyorum, şu an yarim gun evdeyim ve birkaç haftaya full mesai ye döneceğim, o zaman daha da sıkışacagim. Liste yapmayı denedim, biraz fayda sağlıyor ama sizden de öneri istiyorum. Nasıl duzen sağlayabilirim? Simdiden teşekkürler.