Günlük hayatda pratik bilgirler

aziza111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
34
12
Merhaba kizlaar konuyu nereye acim bilemedim en uygun burasi oldugunu düsündüm aile yazini görünce

Kizlar hamileyim 1 tanede cocugum var 2 bucuk yasinda.. Hamilelikten Gelen bisey ki kendimi cok halsiz hissediyorum ne Dogru düzgün yemek yapabiliyorum nede evimin isini bitirebiliyorum Bide üstüne bulanti gelince dahada kötü oluyor

Cocugunda sürekli ilgi istiyor oyun oynamak falan ... Yani sizin bildiginiz böyle kolay yemek tarifi veya evinizi Nasil temiz tutabiliyorsunuz günlük temizleme rutininiz Nasil bi anlatabilirseniniz yardiminiz cok olur cünkü cok zorlaniyorum su aralar Ben topladikca oglum dahitiyor arkamdan Bunun gibi seyler

Simdiden Tesekkür

Günde 1 oda temizle. Sık kullandığın odaları sık temizle, diğerlerini günlere yay. Yemek olayında konserve usûlü beni çok rahatlatıyor. Her yaptığım yemeği çokça yapar, sonra piştiğinde altını kapatmadan önce kavanozlara doldurur, sıkıca kapatırım. Soğuyunca bildiğin konserve gibi havasını çekiyor. Kapak yeniyse sorun olmadan aylarca kalabilir böyle. Bütün yemeklerine uygulayabilirsin bunu. Çocuğunun dağıtmasını engellemek için dolap kapaklarına, çekmecelere çocuk koruması takabilirsin. Oyun olayına bişey öneremem. Çocuğunla vakit geçirmen en iyisi. Ama çok daralırsan eğitici uygulamalardan telefon, tablet vs. ne kullanıyorsan ona kur, hem oynasın, hem bişeyler öğrensin. Ama bunu çok yapma bence, anneyle babayla yapılan eğitici faaliyetler en iyisi

X