Günlük ( Geyik Versiyonu) ......

E

Elis

Ziyaretçi
sevgili gunluk,Şeniz
bugun sabah jimnastigimi yaptim,:emir_bebek:uzandigim koltuktan tvnin bi o kanalina baktiim,bi bu kanalina,ay sormayin ne yoruldummirmirmirmir,bide ne gorem tvnin ustunde beni sil yaziyo,ama daha gecen ay silmistim,ne cabuk tozlaniyo yarabbim,laelaelaelaelae
he bu arada firengimidir,mirengimidir ne illetse ondan yaptirdim,mapusa ziyarete gidiyomda,(ben her zaman seksiyimdir,lutfen)şakkıdıfazla yazamiycam bozulmasinlar,gorusuruk gunluk,beni ozleyin anacim..yerimseniben..yarinda mapus ziyaretimi anlatacam:nazar:

benden hepinize i lev yuuuu

topıc hayırı olsun balımmm
baa bagg gunlukkkk gafamı bozmaaa bıde sana vakıt ayıamıycımmmm zor evı temızlıyommmmmm zaten herhgun rutın ıs yapım ne gergı varrr bozuk pılak gıbım tekrarlamayaaaa kaldıkı hergun seeıı yazammm dettt uleyyy gozum gormesın senıııı densüssss

Son düzenleme:

sevgili günlük sen gideli buralar ıssız buralar sesiz-tatlicadiarzu-
sayın saygı deger günlük yazıma burda son verirken senin o kaşıyın iki ortasına sumsuku kodummu? kaydirigubbakcemile Görürsün :lepi::roflol:

sevgılı günlük zatı.......yaşadıgım gün beni yordu....... bırde sana yazıcam.....
aman yaaaaaaaaaaaa ıyıden yorulucam..ugraştırma benı...............

kaybol gözümden cık gıt ....gıt günlük git.......

Merhaba Günlük-tatlicadiarzu-
Oooyy anam oyy..
Dün öğlen itibariyle 15 gün süren hasta ziyareti adı altında gelip, 15 gün evime yerlesen tayfadan kurtulup,evim boşalmış ve hür irademe gavuşmuş durumdayımsüprizzzzz
Dadını cıkarıyomm...:jeyyar:

ah günlük ah
bugün sabah bi uyandım yalımın deniz gören odasındaki yuvarlak yatağımda şok oldum inanamıyorum saçımın dip boyası 1 milim daha gelmiş. derhal kuaföre gitmeliyim dedim.
sonra dersim olduğunu hatırladım ve saçımın daha önemli olduğuna karar verip hocayı aradım canım ben gelemicem dersine sen ne işlediysen eve yolla dedim.
kuaföre bi gittim ki ne göriym. dip boyaya indirim yapmışlar. olmaz olsun böyle kuaför şimdi buralara ayak takımı doluşcak ucuz diye bağırdım oradakilere kapıyı vurduğum gibi çıktım gittim.
yani kısaca sinirlerim çok gerildi günlük.
daha uzun yazamıyorum ojelerimin ucu soyuluyo ne yazık ki...

sevgili günlük kafam çok kızgın birini elime geçirsem bi kaşık suda bogacam..senağlama

herşey aynı aynı..dıhandımm vallaa..
offffffff offfffffffffffff-tatlicadiarzu-

sarduşu ziyaret gittim....gayet moralli oturmuş harıl harıl kitap yazıyor...:eek:

anam bu garu hiç boş durmaz mı...ne buldu ne gördü ne yaşaduysa bu 2 günde destan yazmış ...desenize zengin olmayı kafaya koymuş hatun...CADIARZU.

krizden fırsat yaratmak diye ben buna derüm.:mymeka:...zarduş işini bilir eh ne de olsa benim dostum bana çekmüş azucuk...şakkıdı.

sarduşun yanındaki pc ye bakıpda sanmayın nete bağlı...değül nete fişe bile takılı değil.kaydirigubbakcemile3..ilk gece çok ağlamuş sinir krizi geçirmüş delüü garu "kocasuz uyurum ps siz uyumam" (ben olsam tam tersi derdim ya ,neeeyse):1closedeyes:deyüü tutturunca özel izinle pc sini yanına almasına izin vermişler de hatun susmuş...:ecrin_bebek:

paris hilton ve tuğba geçmiş olsun mesajı yollamışlar...bi ihtiyacın olursa hiç çekinmeden söyle ne de olsa kader arkadaşıyız demişler...(ama demiski ,benim seksim bana yeter,yani ben deniz oluyorum o seksisengözlerimebaksanab).

denizle aynı koğuşa düşmedikleri için onunla henüz tanışmamış ama deniz selam yollamış..."müsait olduğunda haber versin tanışmak istiyorum ziyaretine gelmek istiyorum" diye ama sarduş kitap yazma işine öle bir kaptırmış ki bir ara tanışırız diye haber yollamış delüüü...:nazar:

12191825.png

Sevgili günlük,YAzima baslamadan önce selam
ve saygilarimi iletir,yanaklarindan öperim.Nasilsin
günlük.Insallah iyisindir.Beni soracak olursan ne
cok iyiyim,ne cok kötüyüm.Bende bilmiyorum nasil
oldugumu.Yazimi sonlandirmadan önce tekrar sevgi
ve saygilarimi sunar yanaklarindan öperim.
Kestane kebap acele cavap.....

Oyyy gunluk oyyyyyyy :çok üzgünüm:

Bu gunu sana nası anlatsam nası yazsam bılemıyom.:uhm:

Sabah sabah kaltım saat 12.bı haylı uyku sersemıyken arkadası kahvaltıya cagırdım.cokacimcoook

O gelene kadar hemen kahvaltılık bıseyler hazırladım.Hemen oturduk basladık kahvaltıya yedık kasık kasık kapuskayı.Ama nıyeyse bı garıp bakdıgını yakalım kahvaltı soframa CADIARZU (özellıklede salatalık turşusuna)

Sonra kuafore gıttım.Dedım aksama benım ıcın onemlı bı toplantı var.Saclarıma herzamankı gıbı verıver elektrıgı.(Saclarıma elektrık verılınce arkadaslarım cok beyenıyo da) -tatlicadiarzu-

Neyse ısde o ahenkle depişen saclarımlan toplantıya katıldım.Pek bı guzel gectı.Karar olarank da toplantıda bı daha toplanmama kararı aldık. :içelim:

Eve döndüm amanın bı bakdım kı bugun gunlerden salıtesi delikafadulden benım dızım varrrrrrr.Hemen oturdum tv basına.Basladım asla yıllardır kacırmadıgım tweety yı ızlemeye. :emir_bebek:

Salak kedı gene yıyemedı su kuşu.Kedılerın yuz karası :mymeka:

Neyse gunluk az sonra da tayyörümü gıyıp yatacagım yatagıma...

Yarın görüşürüz be günlük kaydirigubbakcemile

Yatmadan yarın kahvaltıda yıyecegım kurufasulyeyıde pişiriyim yağından sana da damlarıtım gunluk kaydirigubbakcemile5

a.s.a.s.a.s.a.s.

oyyyy sevgülü günlüm nerelerdesın sen şekerim kaybettiydım ben seni doğdum gün
de get beni doğdum gün terk edeni ben dünden terk ettim kaybol uleyn gözüm seni görmesin :mymeka:

Evet gunlukkkkkk yıne ben yerimseniben
Sevinç çığlıklarını duyar gıbıyım delikafadulden
Yıne karmakarısık bı gun yasadım :1shok:

Bugun perşembe,
Güzel bır persembe gunu salı pazarından cıktık yorulmusuz. -tatlicadiarzu-
Hava o kadar sıcak kı kar diz boyu sositososito
Havanın keyfını cıkardık arkadaslarla. :içelim:
Eve dönerken de bı hamburgercıye ugradık. :nazar:
Oradan çesit çesit komedı fılmlerı aldık. :1ninca:
Eve geldıgımızde anladık kı romantık bı gece olacak. :asigim:
Çunku mum ışuğunda bır gece gecırmek zorundaydık elektrıkler yokdu. :teytey:
Hemen kaptım mumları yaktım DVD yede koydum komedı fılmlerını açtık televızyonu da. şutarafagitti
Oyle guzel bır komedı fılmıydı kı arkadaslarla doyasıya agladık. senağlama
Az once gıtttıler ama fılm esnasında cok fazla patlamıs mısır yedıklerınden tren kullanamayacaklarını dusundum. CADIARZU
Hemen onlara bı taksı cagırdım ve evlerıne ugurlarım. (Artık sabah gelır bızım cocuk parkındakı trenlerını alırlar) CADIARZU

İşte boyle be gunluk.
Hep soylendıgı gıbı...:eek:
Basını agrıttım artık nokta dıyıp kk da sörf yapacammmmmmmm
:kahve:Benı dınledıgın ıcın :kahve:

a.s. a.s. a.s.

merhaba gunluuuk nasilsin bakem,ben iyiyim,yanlizca kafam cok kasini ama kasiyamiyom,neden mi,boya yaptim kafama,mavi siyah,, olurmu bilmem,yuzume gozume bulastirmiyim gene,en son yaptigimda bi hafta disari cikamamistimda,zenciler gibiydim evde,:1ninca:bikerede sari yapiyim diyom,benimkine,yok istemiyo,kiskaniy benişakkıdıanam bende hakediyom ama:1closedeyes:neyse gideyimde yikiyim su kafami,suratimda bulasmadik yer kaldiysa,yarin gezmeye gidicem,onuda anlatirim sana,hadi tutma beni,bici bici yapcam,eyi geceler,,ruyanda beni gormirmirmirmir

hey günlük ne haber ben geldımdıde.........hihoyyyt

ne yapıyon bakalım.........iyisin iyisin....nan günlük...:lepi:....bugün ne oldu biliyonmu...
hatce vardı ya anladın sen onu...hah işte
....varya günlük....cok zekisin be..........:hooray:
o hatçeyi eşşek tepti.......:roflol::roflol:
bide günlük şu her ay her ay gelen halamıda tepse ..eşşek.......:mymeka:
fena olmayacak ben öyle diyom sen ne dıyon bilemem günlük........fisfisfis:roflol::roflol:

hadi günlük ben kactım...kendine iyi bak emi.......Şeniz

merhaba günlük ,
müsadenle içimi dökmek istiyorum sana.
yukarıda hatice diye birini eşşek tepmiş ya , hah işte bizim haspiyi de eşşekler tepsin , dilini eşşek arıları soksun da , konuşmasına uygun bir ağız yapısı oluşsun!
dallas mübarek!
ceyar meyar hey allam ya , oldu bi de süpermen ol da tam olsun !
gülecek yer bulamıyorum ya neremle gülsem bilemiyorum..
rahatladım biraz hadi bay bay..

merhaba gunluk,eveet saclarim super oldu,sasirdim valla suratimda bi tane siyah boya yok,eee tabi bi ton yagli krem surersem suratima,biseycik olmaz tabiii...
aaa bak ne oldu,sabah telefon aldim,cumartesi nisana davetliyiz,oooh ne iyi oldu inan,kurtlarimi dokucem,tabi benim adam izin verirse,olsun bende gider tuvalette oynarim,,,:1closedeyes:bide roman havasi caldilarmi,amaaaaaaan cekilin uleeen,60,70,80 ooooooooosositosositosositosositoneyse ben gideyim daha pantolonun pacalarini kizartacam,cok da uzun nalet yaaa,sanki zurafa giycek:mymeka:ben sana yarin yazamiycam ,beni merak etme,erken den yola cikmak lazim 3 saatlik yol,pazar gunu doktugum kurtlari anlatirim san timammi,gorusurukkkkkkkkk:eek:

selamın hello günlük..-tatlicadiarzu-
Yukarda birilerını birileri depmiş ya emme benim alttaki garıyı da depseler daha bi mutlu olacam..:jeyyar:
Zabağın göründe 12 de züpürgemi yapılır yaww..:1shok:
Cok tirledim haa şindi..:1closedeyes:
Neysem eccük deşarj falan oldum,gaçeyom ben
sositososito

Sevgili Günlük
Sabahın köründe uyandım düştüm yollara
İşteyim nefret ediyorum şu telefonlardan hiç susmuyolar.
Sonracıma patrondan yine fırça yedim.Uffffff yaaaaa adamın aklı esiyo beni azarlıyo
Bir de onu eşek tepse ne güzel olur.:roflol:
Başkada bişi olmadı yaa olursa yazarım ben sana yine.Beni özle şeker byeeee

miriba gunluk
bugun yorgunummirmirmirmiroynamaktan diceksin ama,yok,ondan degil:1no2:eek:yniyamadimki,ne 3 ayak,ne roman,ne kolbasti,ne ciftetelli nede kasap caldilar,sevmedim bu orkestirari,gidip dogru durust biseyler calinda oyniyak diyecedim ama,:mymeka:dedim bosver,dusme seviyelerine,sana yakismaz:1closedeyes:simdi ben dugune kadar bekliycemmi,,laelaelaelaelae

neyse,ben kactim,ugrarim gene,optum canimkaydirigubbakcemile3

ben geldım gunluk..........

bugun evdeydım.........annemde bunu farkını fark ettı..........
tul perde yıkattı..m akıne yıkadı ...ben taktım..............temizlik yaptırdı............allahım bazen kendını esır annemıde sahıp gibi görüyorum..........
mıçım yere degmedi günlük............
olur ya büle............ben yatıp dınlenecektım............
bu arada hanı şu eşşek tepen hatçe vardı ya.............
yıne hortladı.........sorma gıtsın günlük.............
neyse ben kendıme bır dınlenme cayı yapam.........içem...........ama önce sahıpten ızın alayım........

ıyı aksamlar.........gönlük...........kızlar KANDILINIZ MUBAREK OLSUN...........KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN..........PEKİ BİZ KIZLARIN GÜNÜ NO OLCEK............

X