• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNLÜK GEBELİK TESTİ HAKKINDA FİKRİ OLAN VARMI?

caaraameel

canım bebeğim
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
217
75
323
34
3 ay önce kürtaj oldum.düşük tehlikesi kanama ve bebeğin kalbi durdu ve aldırdık.sonra korrunmadık doktor korunmayın dedi. daha adet günüm gelmedi ama banyoda dün kahverengimsi bi akıntı geldi dedim acaba gebelik varda yine mi düşük tehlikesi olcak die korktum.eczaneye gittim günlük gebelik testi varmış adetin gelmeden görünüyomuş. ama biras pahalıydı zaten yanımada para almamıştım, alamadım. 25 tl dedi dedim biras bekliyim.acaba doğru çıkarmı alsam, bilgisi olan varmı dicektim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

3 ay önce kürtaj oldum.düşük tehlikesi kanama ve bebeğin kalbi durdu ve aldırdık.sonra korrunmadık doktor korunmayın dedi. daha adet günüm gelmedi ama banyoda dün kahverengimsi bi akıntı geldi dedim acaba gebelik varda yine mi düşük tehlikesi olcak die korktum.eczaneye gittim günlük gebelik testi varmış adetin gelmeden görünüyomuş. ama biras pahalıydı zaten yanımada para almamıştım, alamadım. 25 tl dedi dedim biras bekliyim.acaba doğru çıkarmı alsam, bilgisi olan varmı dicektim:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Erken gebelik testleri adetten 1hafta öncesinde sanırsam size hamile olup olmadığınız hakkında bilgi verebilir.

çok teşekkür ederim alakanıza fakat çevrenizde deneyen varmı acaba??

prodictor ise tavsiye etmem ben düz test ile 4 gün kala pozitif gördüm.
prodictorse dandik hamile olmadan once pozitif verdi ama kan negatif ti düşün o kadar sevinç boşaydi çoğu kisinin canı yandı keşke düz test asaydiniz.

prodictorse dandik hamile olmadan once pozitif verdi ama kan negatif ti düşün o kadar sevinç boşaydi çoğu kisinin canı yandı keşke düz test asaydiniz.

zaten düz test aldım.yanımda para olmadığı için diğer testi almadım hatta eczacı satmak için kesin bunda çıkar dedi. ne yalan söliyim paramda olsa o günlüğk teste o kadar para vermem doğrusu.ama düz testte de negatif çıktı ayın 27 ile 30 u arası hastalanacam. hayırlısı allahım gönlümüze göre versin inşallah bebeklerimizi kucağımıza alalım.bu arada çok teşekkürler ilginize:)

hamilesiniz herhalde rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

zaten düz test aldım.yanımda para olmadığı için diğer testi almadım hatta eczacı satmak için kesin bunda çıkar dedi. ne yalan söliyim paramda olsa o günlüğk teste o kadar para vermem doğrusu.ama düz testte de negatif çıktı ayın 27 ile 30 u arası hastalanacam. hayırlısı allahım gönlümüze göre versin inşallah bebeklerimizi kucağımıza alalım.bu arada çok teşekkürler ilginize:)

:) satmak için derler tabi ama canımız çok yandı tavsiye etmıyorum..
Regl Günü veya geçinçe tekrar denersiniz umarım istediginiz sonuçu alırsınız..
Ne demek tatlım burda bilinçlendiricez birbirimizi

:) satmak için derler tabi ama canımız çok yandı tavsiye etmıyorum..
Regl Günü veya geçinçe tekrar denersiniz umarım istediginiz sonuçu alırsınız..
Ne demek tatlım burda bilinçlendiricez birbirimizi

inşallah adet tarihim gecikirse test birdaha alıcam sen hamilesin lütfen dua edermisin benim içinde :KK16::KK16:

inşallah adet tarihim gecikirse test birdaha alıcam sen hamilesin lütfen dua edermisin benim içinde :KK16::KK16:

:) emin ol isteyen herkeze ediyorum tanıdık tanımadık çümkü Herkezin bu duyguyu tatmasını istiyorum benimde ilk ve hiçbir sorun yokken 1 sene sonra geldi küçük mucize :)

Ben fortest kullandım. Sorunsuzdu. Ama ucuz testler en doğru sonucu veriyor.

Back