Saç Kesim Şekilleri günlük dışarı çıkarken saç toplama

• Konu Sahibi Konu Sahibi kLeoPatRamM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim saçlarım uzun oldugundan yan hizasına gelecek şekilde tepeden topluorum herkes çok yakıştırıyor..

bence üst tarfta toplamak lolita havası verirken altta toplamak daha olgun gösteriyor

yani birsürü modelim var ama nasıl anlatıyım bilmiyorum herkezin saç tipi farklı saçının huyunu senden iyi kimse bilemez o yüzden modellerini kendin elini saçında karıştırarak bulmalsın.yani ben öyle yapyıorum.

tokalar çok önemli öncelikle her çeşit tokan olmalı küçük klipsle büyük klipsler topuzda görünmicek toklara lastikler bantlar daha adını bilmediğim birsürü ilginç toka var bendede 3 sepet var zaten.

dışarı çıkarken çok soğuksa açık bırakırım genelde.açık bırakıncada süpürge gibi salmam saçlarımı geriye atarım yanlardan tuttururum taç şeklinde örerim iki yanı burarak birleştiririm bir sürü çeşidi var.özellile tvda gördüğümü gider yaparım.

saçları değişik ayırma yöntemleriyle çok güzel modaller çıkabiliyor.eğer o gün banyo günümse ve saçım yağlanmışssa mutlaka topuz yaparım yada örerim.yağlı olduğundan yani pis olduğunndan örgü ve topuz sağlam oluyo.giydiğim kıyafete görede değişebiliyo yakası açıksa açık bırakırım kapalıysa boğazlı giydiysem topuz ve büyük küpelerle çok güzel durur.

gördüğün gibi bende birsürü yöntem var ben bunu yıllar sonucunda elde ettim.kendim saçımı kurcalıya kurcalıya buluyorum saçım dalgalı olduğundan her şeklede girebiliyo.

bende hep tepeden lastikle topluyorum yakışıyo ama sıkıldım hep aynı yapmaktan biraz daha uzasında daha değişik seyler yapayım

tepeden toplarım saten dalgalı hoş durur,yan perçemlerimi açarım yada onlarıda küçük şık bir tokayla tutturum,
yada direk hepsini arkaya alarak topuz yaparım yandan kocişimde bu modeli çok yakıştırır:jeyyar:

ben de bu aralar saçıma taktım... kaküllerim vardı uzadılar... tekrar kestirmek istemiyorum çünkü ince telli ve düz saçlarım var ; kakül pek hoş olmuyor... önde önleri topluyorum sonra arkada yukardan topluyorum güzel oluyor ama hep aynı... başka şekle sokamıyorum (

bu arada hani arka kısım kabartılır ya onu da beceremiyorum ... aman ya depresifim zaten bu aralar... saçıma takayım en iyisi başka şeylere sarmaktansa... bir yardım lütfen :) saçlarım uzun bu arada...

Kuaför öyle berbat bir kesim yaptıki kat kat kat kat kaydirigubbakcemile Uzayana kadar hergün at kuyruğu yapıcam başka çarem yok :a015:

ya kızlar ben 3 yıldır fln saçımı hep açarım dağınık yani.ondan önce de hep bağlardım at kuyruğu falan yapardım da şimdi bağlayınca olmuyor kafamı küçük hissediyorum :d ama önceden,bağladığım zamanlar hissetmiyodum acaba diyorum açık saça alıştığımdan mı nedir?
bende dışarıda öyle toplamak istiyorum saçımı artık :s

alakasız oldu gerçi yazdığım yer sanırım k.bakmayın :)

dağınık toplama en iyi katlı şaçlarda kendini gösteriyo

tepeden toplarımkaydirigubbakcemile2

Bende normalde saçlarımı salık bırakıyorum zaten kıvırcık odluğundan güzel duruyo ve saç bantı yada taç takıyorm.Saç bantlarını çok seviyorum.Toplamak istediğimde bende saçımı yüksekten topluyorum ve önleri kabartıyorm.

ya tepeden toplarım ya da önden kahküllerimi bırakarak dolarım saçımı tuttururum yanlardan da az bişey çıkar doğal dağınık ve güzel duruyo

ya ben arada süslüpüslü cicili bicili falan renkli renkli saç bantları taçlar kullanmak istiyorum nasıl istiyorum ama hiçç yakışmıyor alnım çok açık bana salık ve tabiki öyle kendi haline bırakılmış değil de şekil verilmiş yada fönlü yarım toplanmış saç yakışıyor hep salıyorum özellikle kışın iyi oluyor

ama toplamayı bile beceremiyorum ben yahuu saçlarım dalgalı ve kabarıyor elektirklenince toplasam da kendini bırakıyor.hele bu yüzden örgü hiç tutmuyor saçım.hani tepeden kabartıp toplama işini hiçç beceremiyorum ben saçımı yopladığımda tepe bölgesi yapışıyor yanlar çıkıyor falan işte ımıııınnn :umursamaz:

ben de taç ve saç bantlarıyla hiç rahat edemiyorum kafamda ağrılık var gibi geliyo sıkıyo beni atıyorum kafamdan bide kayıyo :s

tepeden topuz benim için yüzyılın icatlarından:hulya:
doğal durması iin genelde bir gece önceden toplayıp yatarım, sabahleyin de rötüşlerini yapar fırlarım sokağa...
bi de her kıyafete uygun renkte lastik toka takıntım vardır bi de küçük tokalara bayılırım...özellikle hello kittyli olanlaraaa

toplamam saçımı genelde düzleştirip öyle çıkıyorum dışarıbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…