Saç Kesim Şekilleri günlük dışarı çıkarken saç toplama

• Konu Sahibi Konu Sahibi kLeoPatRamM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
K

kLeoPatRamM

Ziyaretçi
canlarım ya normal bi dısarı cıkacagınız zaman saclarınızı nası topluosunuz yandan mı tepeden mi toplama tarzınızı gösteren bi foto ekleeyebilirmisiniz rica etsem hepimize fikir olurr:asigim:

valla ben hep bıras yukardan topluorum genelde herkes ole bana yakıstını soluoo:1closedeyes::jeyyar:

canlarım ya normal bi dısarı cıkacagınız zaman saclarınızı nası topluosunuz yandan mı tepeden mi toplama tarzınızı gösteren bi foto ekleeyebilirmisiniz rica etsem hepimize fikir olurr:asigim:

aklımdan geçen şey hakkında konu açmışsın biliyor musun ???

ellerine sağlık gerçekten. a.s.

evet arkadaşlar ben de size soracaktım bunu.çok köreldim saç toplamak konusunda ..hep aynı hep aynı..biraz fikir veremezmisiniz??
Şeniz:asigim:

Ben genelde tac takarım süslü puslu .

doğal halinde açık bırakırım....
eğer hastaysam ya da keyfim yoksa at kuyruğu yaparım...

ya ben çok yeteneksizim ne makyaj ne saç toplama benden küçükleri görünce saçları başları yapılı valla nasıl özeniyorummm ben ayna karşısında hem vaktim yok hemde nasıl yapacağımı bilemiyorum düzleştirici alsam mı diye düşünüyorum o zaman daha kolay olur...
bu konu da uzman olan arkadaşlar şuraya bir kaç resim koysalar büyük sevap kazanırlar vallahi...

ben hep böle yopluyorum rahat oluyo

Fazla Özenemiyorum Ben Dışarı Çıkarken Saçlarımı Toplarken Klasik Bi Topuz Filan İşte..Saçlar Dalgalı Olduğundan Fazla Şekle Girmiyolar Zaten kötükedihüso

İstersen Koyayım Fotosunu Ama Gülmek Yok kaydirigubbakcemile3

o saç nasıl öyle yanlara dağılıyor tepede tokadan kaynaklı değil mi ocokacimcoook
canım topladıkdan sonra tokanın ordan iki yandan azcık açtır kendi öle oluyo zaten.:1hug:

Ben Böyle Yapıyorum Tabiki de Bant Olmuyo Ozamanlar kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben saçlarımı dışarı çıkarken nerdeyse hiç toplamıyorum çünkü yüzüme yakışmıyo ama toplayanlar da hoşuma gidiyo

canım topladıkdan sonra tokanın ordan iki yandan azcık açtır kendi öle oluyo zaten.:1hug:

canım benim saçlar biraz ağır olduğundan mı ne toka kayıyor o kadar yukarıdan toplayamıyorum,çok sıkınca da başım ağrıyor genel de hep salık benim de:enbuyukkk:

sanirim bunlar işe yarar kaydirigubbakcemile5

bende hiç toplamam saçlarımı.. salık halini daha çok sewiyorum sanırım :)

yaa arkadaşlar bende işimden dolayı hep saçlarımı toplamak zorundayım ama yapamıyorum şöyle topuz filan yapmak istiyprum ama olmuyor saçlarım düz rahat hemen yapılabılabilecek modeller istiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

ben hep alttan topluyorum, 2 saniyede, hem pratik. ama herkes yakışmadığını söylüyor, üstten topla diyen de var sal diyen de... ama üstten bağlayınca başım ağrıyor okulda da zorunlu zaten saç toplamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…