- 20 Ocak 2013
- 629
- 249
- Konu Sahibi Niloyatospikk
arkadaşlar ersağ markasını duyan ve cilt bakım ürünlerini kullanan var topikte? varsa bana bilgi verebilirmi memnun kalıp kalmadığı ile ilgili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok duydum ama hiç alıp kullanmadımarkadaşlar ersağ markasını duyan ve cilt bakım ürünlerini kullanan var topikte? varsa bana bilgi verebilirmi memnun kalıp kalmadığı ile ilgili
annem için aldırmak istiyordum doğal ve kimyasalı az olan bi marka aradım ersağ markasını duyuyorum her yerde. o yüzden kullanan varmı acaba diye sormak istedim.
evet şimdi internetten baktım güneş kremide varmış :) 50 faktörlük bi ürün için fiyatı iyimiş aslında. çocuk içinmi kullanmıştınız 50 faktörü yoksa kendinizemi?Güneş kremini kullandım bilmiyorum nasıldı 50 faktörlüğe 50 tl vermiştim.
Yetişkinler kullandık. :) evet fiyat da iyi geldi 100 ml idi. Minik kızıma ve ablasına sebamed almıştım.evet şimdi internetten baktım güneş kremide varmış :) 50 faktörlük bi ürün için fiyatı iyimiş aslında. çocuk içinmi kullanmıştınız 50 faktörü yoksa kendinizemi?
sebamed benimde çok güvendiğim bi ürün kesinlikle çok iyi yapmışsın. yalnız bi yerde okumuştum yetişkinlerin neden 50 faktör kullanmaması gerektiği ile ilgili. o günden beri kendime 50 faktör kullanmıyorum. bence bi araştır derim.Yetişkinler kullandık. :) evet fiyat da iyi geldi 100 ml idi. Minik kızıma ve ablasına sebamed almıştım.
Bende tereddütteyim ama kullanıyoruz işte. Muhtemelen d vit almak içindir diye düşünüyorum. Aslında ben hiç kullanmasam da olur ama eşim beyaz tenli.sebamed benimde çok güvendiğim bi ürün kesinlikle çok iyi yapmışsın. yalnız bi yerde okumuştum yetişkinlerin neden 50 faktör kullanmaması gerektiği ile ilgili. o günden beri kendime 50 faktör kullanmıyorum. bence bi araştır derim.
Bende sivilce ve kızarıklık yapmıştı, umarım sizin cildinize iyi gelirBu markayı hiç denemedim bakalım nasıl anlayacağım dayanamadım görünce aldım
Ay sağolun yazdığınız için dikkatli kullanayım o zaman Niveanın mavi ve pembe olanı kullanıyorum çok memnunum bunu görünce dayanamadım aldımBende sivilce ve kızarıklık yapmıştı, umarım sizin cildinize iyi gelir
Ne demek, ama denemeden bilemezsiniz size iyi de gelebilir benim cildim kuru bir cilt bende nivea yı mrk ediyorum siz memnun kalmışsınız bende bir ara denicemAy sağolun yazdığınız için dikkatli kullanayım o zaman Niveanın mavi ve pembe olanı kullanıyorum çok memnunum bunu görünce dayanamadım aldım
Benim cildim de kuru sadece bazı bölgeler yağlı evet Niveadan çok memnun kaldım mavi olan gece yatmadan evvel uyguluyorum sabah cildim ışıldıyor canlandırıcı yazmışlar gerçekten de öyleNe demek, ama denemeden bilemezsiniz size iyi de gelebilir benim cildim kuru bir cilt bende nivea yı mrk ediyorum siz memnun kalmışsınız bende bir ara denicem
Bende denerim inşallah benimde öyle ışıldarBenim cildim de kuru sadece bazı bölgeler yağlı evet Niveadan çok memnun kaldım mavi olan gece yatmadan evvel uyguluyorum sabah cildim ışıldıyor canlandırıcı yazmışlar gerçekten de öyle
Şimdi sürdüm biraz yüzde yanma hissi geldi çok şaşırdım bakalım kızarıklık olacak mı Niveada böyle bir his gelmiyorBende denerim inşallah benimde öyle ışıldar
Hadi o zaman hayırlısıŞimdi sürdüm biraz yüzde yanma hissi geldi çok şaşırdım bakalım kızarıklık olacak mı Niveada böyle bir his gelmiyor
Yok bi daha sürmem yarın iade edicem hala daha tam geçmedi ben böyle bişey görmedimHadi o zaman hayırlısı
arkadaşlar ersağ markasını duyan ve cilt bakım ürünlerini kullanan var topikte? varsa bana bilgi verebilirmi memnun ci
annem için aldırmak istiyordum doğal ve kimyasalı az olan bi marka aradım ersağ markasını duyuyorum her yerde. o yüzden kullanan varmı acaba diye sormak istedim.