• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günlük çatal-kaşık takımı

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
kızlar selam
günlük ama 12şerli 60 parça çatal-kaşık takımı arıyorum da :31: ama hangi marka?
pahalı bişey olmasın renkli de olmasın resimdeki gibi bişey istyorum resimdeki nehirin 140 lira flan 50 yıl garanti veryor başka marka önerisi olan var mı
noolur yardım kızlar.. :32:

Eklentiler

• $fiesta sade 60 parça-124tl.jpg
    $fiesta sade 60 parça-124tl.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $maksi sade 60 parça-141tl.jpg
    $maksi sade 60 parça-141tl.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 136
kızlar yok mu fikri olan kapatayım barii yer kaplamasın :9:

Ben çeyizim için günlük ÇKB takımı olarak tercihimi Korkmaz'dan yaptım. Özellikle bu sitede yaptığım araştırmalarda da herkes önermiş. Tabi kesen elveriyorsa jumbo hisar da düşünebilirsin ama ben onları misafir için terch ediyorum. Günlük uygun bişey arıyorsan da dediğim gibi Korkmaz'a bakabilirsin her fiyata var. Ayrıca Nehir i de duydum herkes iyi diyor. Onun yanında Aryıldız alanlar da varmış sanırım.
Bunlar benim forumdan edindiğim bilgiler. Tercih tabiki senin :)

Ben çeyizim için günlük ÇKB takımı olarak tercihimi Korkmaz'dan yaptım. Özellikle bu sitede yaptığım araştırmalarda da herkes önermiş. Tabi kesen elveriyorsa jumbo hisar da düşünebilirsin ama ben onları misafir için terch ediyorum. Günlük uygun bişey arıyorsan da dediğim gibi Korkmaz'a bakabilirsin her fiyata var. Ayrıca Nehir i de duydum herkes iyi diyor. Onun yanında Aryıldız alanlar da varmış sanırım.
Bunlar benim forumdan edindiğim bilgiler. Tercih tabiki senin :)

çok teşekkür ederim ben nedense garantiye önem veriyorum bilmyrum haklımıyım ama nehir fiyat olarak hem uygun hemde 50 yıl garantili korkmaz 10 yıl veryor ama diğer markalar hep 2 şer yıl.. ben ne yabam onu:52: ​jumbo ömürboyu hisar 100 yıl veryor ama cebimize uymuyor

Kartal'da bir züccaciyede korkmaz'ın çantasız 12 kişilik çkb takımı 160tl, fiyatı nasıl sizce? Alayım mı diye düşünüyorum

fiyatı bence uygun baya ama züccaciyelerin hepsi markanın asıl garantisi kadar garanti vermyor daha bugün uğradım birine ne garantisi ya paslandımı at işte dedi :19:

fikirler için teşekkürler fiesta modelini 115'e aldım

kızlar selam
günlük ama 12şerli 60 parça çatal-kaşık takımı arıyorum da :31: ama hangi marka?
pahalı bişey olmasın renkli de olmasın resimdeki gibi bişey istyorum resimdeki nehirin 140 lira flan 50 yıl garanti veryor başka marka önerisi olan var mı
noolur yardım kızlar.. :32:

Ben Karaca'nın bir alt markası olan Apricot'tan aldım, şekilleri olarak sevemedim bir türlü ama bunlar hem uygun hem de şık. İlk resimdeki harika.
Marka olarak bence Schafer dışında hepsi olabilir.
Mutluluklar.

Back