Günlük bakim rutinlerim 💆‍♀️✍

Bugun hic bisey yapasim yok ,yaticamhemen
 
Rutini 3 gundur uygulamiyorum.
Yarin sabah tekrar baslicam
 
KEci sutlu balli sabunla yuzumu yikadim
Yatistirici tonik
Gunduz kremi
 
Maskeyi 3gunde 1e uzattim. Evdeki kimyasal icerikli narli/aloeverali killi maskeleri bitirdim. Eskisi gibi aktar usulu ev yapimi maskelere kremlere döndüm. Yüzüm epey toparladi kendini yeniden elastikiyet kazandi en azindan. Aslinda bi kaplica ,sifali yer alti suyu cok iyi gelirdi bana ama suan durumlarim musait degil 👊😬 gunes koruyucu olarak gunduz kreminin icindekiyle idare ediyorum. Sonra gunes lekelerinin icabina bakicam hepsini siraya koydum :)
 
20 subattan bu yana yine bastan döndüm 😬🤷‍♀️
Şu bakimli olma olayini çözecem bi gün dur bakalim 🤦‍♀️🥺
 
Sabunu degistirdim yuzume markasini unuttum simdi hindistan cevizliydi sanki. Dun gece yine gunluk rutinimi yaptim.
 
Cilt hastaligim icin verilen kremleri bile surmeyi unutuyorum. Veya isime gelmiyo belkide. 2 kez surdum gecer gibi oldu cunku.
Cok unutkanim yine b12de iyi cikmisti halbuki niye oluyosa artik. Duzensiz uyku belkide sebep
 
Elimin ustunde gunesten kaynakli 2 tane kadar çil farkettim bugun 😳🤦‍♀️ nasi gecicek bunlar yaa 🥺🤷‍♀️ gunluk el /vucut kremi kullansam gecer mi acaba?
Bugun carsida okadar kozmetik aktar satan dukkanin onunden gectim hic aklima gelmedi gunes kremi 😬
 
Ulan egitime falan tabii tutuluyomda haberim mi yok? Sabahtan beri dusunuyorumda bundan once nicesi basima musallat oldu ancak bi kere bile fiziksel ozellikleri olsun,yaptigi isin derinligi hakkinda dahi bi kere bile bilgilendirilmedim. Niye bunda bu kadar yaygara koparma ihtiyaci hissettiniz? Ozellikle murtazanin emrine bagli kisilerin hesaplarindan ozellikle belirtilmesi falan bende biraz suphe uyandirdi.
Dun parktaki adamin yerinde olsam bu dikkat cekici giyinirmiydim? Bu kadar bariz besbelli sanki gel iste burdayim der gibi. Tuhaf yani.
Tek bende degil soru isaretleri ? Onlar yani beni koruyup kollayan insanlar ne olduguna anlam veremiyor ,onlardada var soru isaretleri ? Gizemli hindulu arkadas biz turklerde kocaman bir soru isareti birakiyorsun 🥴🙄🤷‍♀️
 
Ellerim icin zeytinyagli kreme basladim ve bu zamana kadar neden almadim dedim 👌
Yuzume banyodan sonra saatine uygun krem uyguluyorum. Onun disinda surmuyorum nedense
 
Bunlarla düzelmez
Soyucu özellikli krem serum tonik kullanmanız gerek
Peptit serum kullanmanız gerek
Ginseng serum kullanmanız gerek
Zaten cildiniz kuruymuş kil maskeleri daha da kurutur hafta da 1 kez yeterli
Cildinize bal sürüp beklemeniz gerek
Nemlendirici kremle de tüm yaptığınız bakımı hapsetmeniz gerek
Hyalüronik asit (nemlendirici tonik serum ve krem)kullanmanız şart
 
Bakim falan rafa kaldirdim gozlerim yumuk uykulu geziyorum. Cok sukur yarin bayram. Aclik susuzluk onemli degil benim icin ama uykusuzluga,bolunmus uykuya bunyem kalmiyor cok zorlaniyorum. Yaslilik belirtileri belkide 🤪😉 Neyse bayramla yeniden baslicam sabun+tonik+gece/gunduz kremine
 
Ayy bakım hayatımda en keyif aldığım şeyleri arasında. Çok sever maske vs denemeyi. En son popo maskesi aldım sephoradan🤣🤣
 
Ramazanda bittigine göre tlfnumun alarmimi gece gunduz bakim.saatleri olarak kurdumki unutmayim.
22de
palmoliv nemlendirici sabunla yuzumu yikadim
Tonik surdum
A101den aldigim peeling yaptim ve asiri yakti kizartti yuzumu ,3 gunde 1 yapimde bitsin bari daha almam
Gece kremini surucem cocuklarimin uyumasini bekliyorum
 
Ramazanda bittigine göre tlfnumun alarmimi gece gunduz bakim.saatleri olarak kurdumki unutmayim.
22de
palmoliv nemlendirici sabunla yuzumu yikadim
Tonik surdum
A101den aldigim peeling yaptim ve asiri yakti kizartti yuzumu ,3 gunde 1 yapimde bitsin bari daha almam
Gece kremini surucem cocuklarimin uyumasini bekliyorum
Yüzünüzü sabunla yıkamayın derim çok fazla kurutur. Yikama jeli kullanabilirsiniz bioderma vs olabilir.
 
Yüzünüzü sabunla yıkamayın derim çok fazla kurutur. Yikama jeli kullanabilirsiniz bioderma vs olabilir.
O jellere bagimli kalirim cildim onlarsiz kötü olur diye kullanmak istemiyorum acikcasi.
Aslinda dogal sabunlar var zeytinyagli yesil hamam sabunu kokusu pek guzel degil ama gercekten yumusacik yapiyo. Yoresel sabun olarak geciyor. Bu aralar internet üzeri alisveris yapamiyorum mecburen market sabunuyla idare edecegim. Oneriniz icin tsk ederim.
 
Insanlarin maskesi dusuyor bir bir!
bugün bir kez daha farkettim ve iyi oldu. Ben zaten önce Allaha sonra devletimin her vatandasina verecegi hakka talibim dedim.
Düne kadar canim cicim dediklerim simdi siyasi gorus ayriligindan ötüru bi oh olsun demedikleri kaldi :) Allah muhtac etmesin ,istetmesin,mecbur biraktirmasin gerisi hallolur bi şekilde.
 
Cocuklar uyusunda bi ikinci el esya bakayim kafamda taslak olarak bi fiyat olussun. You tubeden gondermeler oluuor ayni su sekilde;kendini onem hissetme onem degilsin,degerli hissetme degerli degilsin olarak :)
Yahu varya gercekten sizin hayalinizdeki gibi kendimi onemli ve degerli olarak gorseydim çok farkli bir ilgi alaka isterdim. Ben siradan sade bir vatandasim,ev hanimiyim benim gercekten ama gercekten hic bi ayricaligim yok. Niye inanmiyosunuz yaa! Önümde 60 kisi olan bir numeratorden sirada bekledim,kirmixi isik ihlali su yasima kadar yapmadim yapmamda trafik kurallarina uyarim cevirmelerde saygimi asla bozmadim. Korumalarim yok. Benim bi önceligim yokyani ,benim onceligimin olabilmesi icin devletin kadrosunda adimin yazmasi gerekli birak bagkuru sigortam bile yok benim. Siz gelmis bana kendini degerli ve onemli gorme diyorsunuz 🤣
 
2016dan beri bu sehirdeyim. Bosanma resmi olarak gerceklessin zaten 8 aydir ayriyiz bazi sebeplerden tek iletisimimiz tlf okadar, daha durmucam burda. Hafiften ev bakmaya basladim baska sehirlerden ve burasi ne kadarda pahaliymis dedim. Cevre edindirmeyi birak milleti bana dusman ettirdi. E beni burada baglayanda bisey yok. Cocuklarin okulu bitsin tasiniriz. Ben suan 700bine kadar dusuk fiyatta evler buldum baska sehirlerde. Burdan esya goturmeyide dusunmuyorum,sadece kiyafet okadar. Is olarak markette veya giyim magazasinda calisabilirim,cocuklarim buyudu sayilir kendilerine yeyebilirler tek baslarina. Site ici merkeze cok yakin ve cok uzak olmayan evlere bakiyorum daha çok. Ve okulda yayan gidebilecekleri mesafe önemli benim icin,servisler almis basini gitmis. Eski esimede cok guvenmiyorum kesinlikle nafakayi bile odemeyecek. Herseyi dusunmek zorundayim,günü geldiginde zorlanmamak adina.
 
Bugünün degerlendirmesini yazayim; sabah 5.50 gibi geldi eve yilisacakti musade etmedim. Yanina anahtar almadigi icin gece cok sık uyandim. Kalkamazsam zile basarsa cocuklar uyanirsa diye. Neyse oglumun yanina yatmam uyumusum somra yine eskiden hepimize yaptigi yuzumuze toz zerrecigi ufurup hapsurttugu seyi yapti gerizekali adsm okadar yol geldin tek dusundugun bu muydu?!!!! Ya zehirliyo yavas yavas yada tilsimliyo birinden biri. Ama oleceksek kesinlikle kimse zehirlendigimizi anlamayacak dogal ölüm sanacak. Sabahta uyanamadigim icin cocuklar okula gidemedi ,kahvalti hazirladim onlara. Uyandi cocuklarin yaninda yilismaya calisiyo kollarimla engel oldum. Uzak tuttum. Geliyo zorla zor kullanarsk sariliyo,zorla öpüyo beni . Sonra tebligatlar geldi ikimizde imzaladik. Sonra yine taciz ediyo beni evde zor kullanarak ,gece cocuklarin odasinda kapiyi kiyletip oyle yaticam.
Uzaklastirma icin bu soylediklerimi mahkemeye dilejce mi vermem gerekiyo,anladmali bosanan arkadasima sordum. Oda bilmiyo,karakola mi sikayet etmeliyim.bilemedim,kanit isterlerse ne yapicam peki?
Bunun disinda evde bircok seyi çöpe bastigim icin de hiddetlendi burda ufurukcuye paralar bosa gitti. Simdi ben kendimi cok rahat savunuyorum,gecen sene dilim tutuyodu uyurgezer gibiydim simdi o halimden eser yok
Az once eski kayinpedetim aradi cocuklarla eskisi gibi samimiyetli degildi buna sevindim acikcasi ,saniyorum bizi gozden cikardilar pesimize dusmucekler insallah yukari cikip odanin kapisini kapatip keyifsiz bir ses tonuyla konusmaya devsm etyilrr ne konustilar bilmiyorum. Ilk durusma eylule vermisler çoook geç yaaa! Evden gitmesi gerek gitmiyo ustune sanki ben dava acmamisim gibi hatta adiri yilisik ve ben istemiyorum dedikce asiri zorbaliyo zorluyo yani zor kullanarak bana sarilmak opmek istio
 
X