Sivilceli Ciltler Günlük ağacı sabunu(2 lira),sivilcelerim geçti....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
faydasını görmüş olmana sevindim. cildi yumuşatıcı, rahatlatıcı, iltihap giderici ve yara iyileştirici etkileri olduğunu daha öncede duymuştum.
paylaştığın için teşekkürler

çenede ve alında daha çoktu tabi ama yanakta da vardı.marka vermek konusunda tereddütteydim ama madem sordunuz otacı cın sabununu kullandım.. .Mutlaka tavsiye ederim kızlar..

ahhh ahhhh burda bulabilsem hemen gidip alcam ya neyse artik az kaldi yaza insallah gelince kosup alcam artik 4-.5 tane zemuszemus

canım bilgilerini burda paylaştığın için teşekkürler bende tavsiye edicem bu sabunu ihtiyacı olanlara.

cıldını kuruttumu sabun..nemlendırıcı kullandınmı...

ben de kullanmıştım, size de iyi geldiğine sevindim. başlık açmıştım ama kullanan bikaç arkadaşa iyi gelmemiş

ben bu günluk ağacı sabununu çok duymuştum medem sizede iyi gelmiş tavsiye edicem artık

sabundan sonra cildine uygun yağ içermeyen nemlendirici kullanabilirsin yoksa baya gerebilir bu tür sabunlar kullandıktan sonra .

haklısın..bu kezde kırışıklanırız...ona çare bulmaya çalısırız sonra da..kafamçokkarıştı

efenimmm ilk kullandığımda sadece sabunu kullanıyodum ve sabul olduuğundan dolayısıyla kurutuyıdu cildi sonra sabunladıktan sonra gülsuyu sürmeyi terch ettim ve dengeledimm zemuszemus

ben de alıp boynumda ve omuzlarımda deneyeyim bari minik sivilceler çıkıyor birkaç yıldır. memnun kalırsam yüzümü de yıkarım belki ama yüzümü riske atmak istemiyorum.
herkes otacı mı kullanıyor? onu mu önerirsiniz?

sevindim cnm senin adına ama doktorlar saun kullanmayı pek uygun bulmuyo :S anlamadım ben bu işi

Benim de bu aralar sivilcelerim artmaya başladı sanırım yaşadığım olumsuzluklar, stres falan... Ben daha önce kükürtlü sabun kullanmıştım sonra başka bi marka aldım beğenmedim, şimdi bunu da denemek istiyorum nasılsa deneme tahtası olduk bi kere =) tavsiyen için çok sağol...:)

X