- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 68
kızlar ya benim şu günlerde canım çok sıkkın
15 gündür kafama takılan beni uykusuz bırakan bir durum hal sözkonusu.
Ben iki yıllık evliyim 27 yaşındayım
ve ben artık anne olmak istiyorum.
yani hem fiyolojik olarak hep psikolojik olarak çocuğum olsun istiyorum
ama gel gelelim sıkıntılarımız var ben ne yapmalıyım
sıkıntılarımız şu kirada oturuyoruz ev almak için para biriktirmek değil hala borcumuz var
çalışıyorum bende yani her ay ödeyeceklerimizi ödedikten sonra öyle çok büyük bir para elimisde kalmıyor yani ayı döndürüyoruz. Ben hep çocuğum olduğunda onu hiçbirşeyden mahrum bırakmak istemiyorum hep eni iyisini yedireyim en iyisini yaşatayım muzunu elmasını peynirini pekmesini etini balığını eksik etmeyeyim istiyorum
borcumuzu 2 sene içinde bitirebiliriz diye düşünüyorum ama geçtiğimiz zamanlarda da hep böyle düşünüyodum borç bitmiyor yaaa
ama bir yandan da çocuk olunca çalışmaya en az 2 sene ara vermek istiyorum sonra kreşe gönderirim diye aklımdan geçiyor
bilmiyorum yaaa mantığım 1 sene 2 sene daha bekle diyor
yüreğim yarına çıkacağım garanti mi belki bir şey olur anne olamazsam diye olsun diyor
şimdi sizden yardım istiyorum
annelerden anne adaylarından ve anne olmak için savaşan kahramanlardan
mantığım mı dinleyip korunmaya devam mı edeyim
yüreğim mi dinleyim bir evlet sahibi mi olayım
bakmak çok mu zor bir çocuğa maddi açıdan ?
15 gündür kafama takılan beni uykusuz bırakan bir durum hal sözkonusu.
Ben iki yıllık evliyim 27 yaşındayım
ve ben artık anne olmak istiyorum.
yani hem fiyolojik olarak hep psikolojik olarak çocuğum olsun istiyorum
ama gel gelelim sıkıntılarımız var ben ne yapmalıyım
sıkıntılarımız şu kirada oturuyoruz ev almak için para biriktirmek değil hala borcumuz var
çalışıyorum bende yani her ay ödeyeceklerimizi ödedikten sonra öyle çok büyük bir para elimisde kalmıyor yani ayı döndürüyoruz. Ben hep çocuğum olduğunda onu hiçbirşeyden mahrum bırakmak istemiyorum hep eni iyisini yedireyim en iyisini yaşatayım muzunu elmasını peynirini pekmesini etini balığını eksik etmeyeyim istiyorum
borcumuzu 2 sene içinde bitirebiliriz diye düşünüyorum ama geçtiğimiz zamanlarda da hep böyle düşünüyodum borç bitmiyor yaaa
ama bir yandan da çocuk olunca çalışmaya en az 2 sene ara vermek istiyorum sonra kreşe gönderirim diye aklımdan geçiyor
bilmiyorum yaaa mantığım 1 sene 2 sene daha bekle diyor
yüreğim yarına çıkacağım garanti mi belki bir şey olur anne olamazsam diye olsun diyor
şimdi sizden yardım istiyorum
annelerden anne adaylarından ve anne olmak için savaşan kahramanlardan
mantığım mı dinleyip korunmaya devam mı edeyim
yüreğim mi dinleyim bir evlet sahibi mi olayım
bakmak çok mu zor bir çocuğa maddi açıdan ?