36 haftalik Olacagim nerdeyse , Günler gecmekk bilmiyorr ." bazen cok sancim oluyor geliyomu Acaba diyorumcok sabirsizlaniyorumm uyuyamiyorum Son gunlerde kizimda hic rahat durmuyo.' kimlerinn de bebegine kavusmasina azkaldii " :)
Benim daha cok var kizlar henuz 3 bucuk ayimizdayiz ama zaman cok cabuk geciyor:)
baslarda iyle cabuk geciyor ama bi kimildamaya onu hissetmeye basla bakalim o zaman hemen kucaginda olsun istiyorsun
Darısı başıma kızlar..Benim durum riskli galiba,lekelenmelerim oldu bugün ilk kez.Cok korkuyorum.Allahım banada 38 haftaları görmeyi nasip etsin.Sizinkilerede tez zamanda kavustursun ins.
Hiç merak etmeyin kızlar,bebisler doğduktan sonra zaman öyle çabuk geçiyor ki geceyle gündüzü bile şaşırırsınız benim gibi,bu saat oldu kızım bir damla uyumadı ve benim kolum koptu onu sallamaktan,bol bol uyuyun derim size..
Hahaha, haklisin herkez oyle soyluyor' ben zaten uyuyamiyorum hem simdiden uyutmuyo kizim beni. Gece sanki bilerek Daha cok hareketleniyo hèhè..!gelsinde ben uyumamaya raziyim vallah .
Emin ol doğduktan sonra,günlerce uykusuz kalırsan böyle demiceksin şekerim..şaka bi yana onlar sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil.. Allah sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucağınıza almaya nasip etsin..
Slm kızlar bende 34+2yim prensesimle biz birazcık zayıfız kilo almadı fazla bu yüzden sezeryanla olacak 2hafta sonra gün verecek dr şimdiden sabırsızlanyrm ve korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?