• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunler gecmiyor , az kadi bebegimi kucagima Almamaa..

Meryemina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
78
0
16
İstanbul
36 haftalik Olacagim nerdeyse , Günler gecmekk bilmiyorr ." bazen cok sancim oluyor geliyomu Acaba diyorum :17: cok sabirsizlaniyorumm uyuyamiyorum Son gunlerde kizimda hic rahat durmuyo.' kimlerinn de bebegine kavusmasina azkaldii " :)

36 haftalik Olacagim nerdeyse , Günler gecmekk bilmiyorr ." bazen cok sancim oluyor geliyomu Acaba diyorum :17: cok sabirsizlaniyorumm uyuyamiyorum Son gunlerde kizimda hic rahat durmuyo.' kimlerinn de bebegine kavusmasina azkaldii " :)

slm ayni duyguyu bende yasiyorum ya dusunmekten uyuyamiyorum bile tuvalete gisince nisan gelmistir belki umuduyla gider oldum:1::1:

Darısı başıma kızlar..Benim durum riskli galiba,lekelenmelerim oldu bugün ilk kez.Cok korkuyorum.Allahım banada 38 haftaları görmeyi nasip etsin.Sizinkilerede tez zamanda kavustursun ins.

baslarda iyle cabuk geciyor ama bi kimildamaya onu hissetmeye basla bakalim o zaman hemen kucaginda olsun istiyorsun:1:

Haha , aynen canim ilk zamanlar cok mide bulantin oldugunda hic gecmiyecek saniyosun ama sonra geri duzelince hemen geciyor zaman ' son haftalar gecmek bilmiyor . 36 haftalik olacgm persembe gunu ama bebegim 37 haftalik olacak yani bi hafta önde gozukuyor dedi doktor .
ama oyle oldgu icin daha once dogacak diye bise yok dedi doktorum. . :emir_bebek:

Darısı başıma kızlar..Benim durum riskli galiba,lekelenmelerim oldu bugün ilk kez.Cok korkuyorum.Allahım banada 38 haftaları görmeyi nasip etsin.Sizinkilerede tez zamanda kavustursun ins.

Korkma canim,
Allahin izniyle sende gorursun ' o guzel gunleri.. dua et bolbol.
Doktora gorundunmu , nediyor?
Ve kac haftaliksin .. Yeni galiba daha bebis '

Hiç merak etmeyin kızlar,bebisler doğduktan sonra zaman öyle çabuk geçiyor ki geceyle gündüzü bile şaşırırsınız benim gibi,bu saat oldu kızım bir damla uyumadı ve benim kolum koptu onu sallamaktan,bol bol uyuyun derim size..;)

Hiç merak etmeyin kızlar,bebisler doğduktan sonra zaman öyle çabuk geçiyor ki geceyle gündüzü bile şaşırırsınız benim gibi,bu saat oldu kızım bir damla uyumadı ve benim kolum koptu onu sallamaktan,bol bol uyuyun derim size..;)

Hahaha, haklisin herkez oyle soyluyor' ben zaten uyuyamiyorum hem simdiden uyutmuyo kizim beni. Gece sanki bilerek Daha cok hareketleniyo hèhè..!:emir_bebek: :17: gelsinde ben uyumamaya raziyim vallah .

Hahaha, haklisin herkez oyle soyluyor' ben zaten uyuyamiyorum hem simdiden uyutmuyo kizim beni. Gece sanki bilerek Daha cok hareketleniyo hèhè..!:emir_bebek: :17: gelsinde ben uyumamaya raziyim vallah .

Emin ol doğduktan sonra,günlerce uykusuz kalırsan böyle demiceksin şekerim..:9:şaka bi yana onlar sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil..:34:Allah sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucağınıza almaya nasip etsin..:nazar:

Slm kızlar bende 34+2yim prensesimle biz birazcık zayıfız kilo almadı fazla bu yüzden sezeryanla olacak 2hafta sonra gün verecek dr şimdiden sabırsızlanyrm ve korkuyorum

Slm kızlar bende 34+2yim prensesimle biz birazcık zayıfız kilo almadı fazla bu yüzden sezeryanla olacak 2hafta sonra gün verecek dr şimdiden sabırsızlanyrm ve korkuyorum

a.s saglikli olsunda zayif olsun dogduktan sonra alir kilo onemli degil :16:

Back