Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneş ışığı geçirmeyen özel astarlı fon perdeleri var.Onlardan diktirebilirsin.Kesin çözüm bu.Geçici çözüm olarakta uyku bantı takıp uyuyabilirsin gözlerine güneş ışığı gelmez :)
Merhaba kızlar
Sabah 6 da güneş doğar doğmaz uyanıyorum. Güneş olduğu gibi odanın içinde. Güneşlikler kapalı ama fayda etmiyor. Ne yapmak lazım gözüme uyku girmiyor güneşten.
fon perde diktirin bence gece yatarken çekersiniz sabah güneş falan gelmz hiç rahatsız olmazsınız.güneşten şikayetçi olmayın bence benim evim giriş kat,arka cephe ve güneşi sadece oturma odam ve salonda görüyorum(ki zaten salon misafirden misafire açılıyo) bende bi an önce şöyle sabahtan akşama kadar evin içinde güneş olan bi eve taşınmak için can atıyorum..mutfağımda sabah olsun öğlen olsun ışığı açmadan hiç bi iş yapamıyorum![]()
Güneşten şikayetçi değilim zaten, uyuyamamaktan şikayetçiyim. Sabah 7 de kalkıyorum o 1 saatlik uyku öyle tatlı geliyor ki tekrar uyunmuyorda.
bugünlerde herkes beni yanlış anlıyo ya hadi bakalım hayırlısı.ben bebeğimi yeni kaybettim burda aranızda olup biraz olsun kafamı dağıtmak için geliyorum buraya fakat sanırım yanlış anlaşılmaktayım...neyse kusura bakmayın yinede...
uyku bandi nedir?