Güneşten uyuyamıyorum

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Merhaba kızlar

Sabah 6 da güneş doğar doğmaz uyanıyorum. Güneş olduğu gibi odanın içinde. Güneşlikler kapalı ama fayda etmiyor. Ne yapmak lazım gözüme uyku girmiyor güneşten.

güneşlik ve tül perdenin haricinde kalın perde yok mu??
eğer yoksa ışık geçirmeyen perdeler var onlardan al canım
bizimki öyle,sabah olduğunu bile anlamıyorsun
hafta sonu öğlene kadar yatıyoruz.
akşamlarıda evdeki lamba dışardan hiç belli olmuyor
sanki evde kimse yokmuş gibi duruyor.

Güneş ışığı geçirmeyen özel astarlı fon perdeleri var.Onlardan diktirebilirsin.Kesin çözüm bu.Geçici çözüm olarakta uyku bantı takıp uyuyabilirsin gözlerine güneş ışığı gelmez :)

Ben de güneş doğunca uyuyamıyorum, uyku bandı kullanıyorum ama sabah kalktığımda yüzümde iz oluyor ve bi saat geçmiyor :)

Karanlik yapan perdelerden takin, siyah guneslik mesela.

Bilmiyorum uzaktan davulun sesi mi hos geliyor ama vallahi imrendim size. Ben gece calistigim icin ne zaman yatip ne zaman kalktigi belli olmayan, butun uyku duzeni batmis bir insanim. Ne kadar isterdim sabahlari erken kalkabilecegim, tum gunumu en basindan gorebilecegim sekilde yasamayi. Neyse kendi derdimi katmiyim simdi.

Siyah guneslik taktirin siz. :31:

Uyku bandı ile uyuyamıyorum malesef rahatsız ediyor beni. Sadece tül ile beyaz güneşlik var güneşi kesmiyor. Dediğiniz perdelerin tam adı nedir? Pahalı bir şey mi? 7,7.30 da kalkacaksak o uyku öyle tatlı geliyor ki insan 6 da uyanınca siniri bozuluyor. Bir daha da uyunmuyor.

bende projektor stor perde var
gun ısında bıle ındırsen storu ıcerısı kapkaranlık oluyıor tavsıye ederım
ılerıde bebegın oluncada oglen rahat uyutursun

Güneş ışığı geçirmeyen özel astarlı fon perdeleri var.Onlardan diktirebilirsin.Kesin çözüm bu.Geçici çözüm olarakta uyku bantı takıp uyuyabilirsin gözlerine güneş ışığı gelmez :)

Evet benim salonumun fon perdeleri öyle. Gece mi gündüz mü anlamazsın o kadar iyi.

Daha ucuz bir yöntem var ama odan manzarasız boş bahçeye vs. bakıyorsa yapılması uygun. Ablamlar yatakodası camlarına siyah mukavva yerleştirdiler çok etkili oldu :)

Canım kalın stor perdeler var. sıfır ışık geçiriyor.
tabi diğer storlara göre biraz daha tuzludur fiyatı.
]

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Sabah 6 da güneş doğar doğmaz uyanıyorum. Güneş olduğu gibi odanın içinde. Güneşlikler kapalı ama fayda etmiyor. Ne yapmak lazım gözüme uyku girmiyor güneşten.

fon perde diktirin bence gece yatarken çekersiniz sabah güneş falan gelmz hiç rahatsız olmazsınız.güneşten şikayetçi olmayın bence benim evim giriş kat,arka cephe ve güneşi sadece oturma odam ve salonda görüyorum(ki zaten salon misafirden misafire açılıyo) bende bi an önce şöyle sabahtan akşama kadar evin içinde güneş olan bi eve taşınmak için can atıyorum..mutfağımda sabah olsun öğlen olsun ışığı açmadan hiç bi iş yapamıyorum :(

fon perde diktirin bence gece yatarken çekersiniz sabah güneş falan gelmz hiç rahatsız olmazsınız.güneşten şikayetçi olmayın bence benim evim giriş kat,arka cephe ve güneşi sadece oturma odam ve salonda görüyorum(ki zaten salon misafirden misafire açılıyo) bende bi an önce şöyle sabahtan akşama kadar evin içinde güneş olan bi eve taşınmak için can atıyorum..mutfağımda sabah olsun öğlen olsun ışığı açmadan hiç bi iş yapamıyorum :(

Güneşten şikayetçi değilim zaten, uyuyamamaktan şikayetçiyim. Sabah 7 de kalkıyorum o 1 saatlik uyku öyle tatlı geliyor ki tekrar uyunmuyorda.

Güneşten şikayetçi değilim zaten, uyuyamamaktan şikayetçiyim. Sabah 7 de kalkıyorum o 1 saatlik uyku öyle tatlı geliyor ki tekrar uyunmuyorda.

bugünlerde herkes beni yanlış anlıyo ya hadi bakalım hayırlısı.ben bebeğimi yeni kaybettim burda aranızda olup biraz olsun kafamı dağıtmak için geliyorum buraya fakat sanırım yanlış anlaşılmaktayım...neyse kusura bakmayın yinede...

Cnm Ben taftadan astarli katlamali perde diktirdim cok ta rahat ettim pc gectigimde koyabiillirim resmini

bugünlerde herkes beni yanlış anlıyo ya hadi bakalım hayırlısı.ben bebeğimi yeni kaybettim burda aranızda olup biraz olsun kafamı dağıtmak için geliyorum buraya fakat sanırım yanlış anlaşılmaktayım...neyse kusura bakmayın yinede...

Ne kusuru, asıl siz kusura bakmayın. Yanlış anlamadım zaten :)

Ben uyku bandım olmadan hiç bir yere gitmem:ssz:

Onun haricinde Güneş geçirmeyen koyu renk stor perdeler iyi çözümdür.

Son düzenleme:
uyku bandi nedir?

Google amcaya uyku bandı diye yazarsan resimlerini görebilirsin esmerim :13:

Buarada şu kalın koyu renk fon perdeler gerçekten işini görür.

Benim eşimi de rahatsız eder gün ışığı :25:

Kalın fon perdeden vardı yatak odamda kendinden desenli .

Onu çekerdim gece yatmadan sabah da ışık girmezdi içeri.

Sonra tabi ben onlardan da sıkıldım yeni perde aldım :27: şu zebra storlardan .

Onlarda engelliyor ama fon perdeler gibi değil.

Sana fon perdeyi tavsiye ederim :34:

Back