Güneş Kremleri güneşte kararmamak için

Güneş kremleri, bronzlaşma

elifzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
18
0
35
Arkadaşlar bizim üzüm bağımız var 5-6 gün boyunca sıcağın anlında çalışıyoruz.ve doğal olarak yüzümüz ellerimiz boynumuz hep kararıyor.yani amele yanığı oluyor.bunun için ne yapılır yani karramamak için.bi önerisi olan varsa yadım etsin . hatta şapka taktığım için anlım yanmıyo çok kötü gözüküyo neolur yadım edin:eek:

sebamedın guneş koruyucusunu kullanabılırsın bırdebrezılyalıların cok genış olan şapkalarından tak hasır olanlardan.

Günümüzde incelen ozon tabakasıyla birlikte, güneşin zararlı etkileri ağır basıyor.
Güneşin ultraviyole ( UV ) ışınlarına korunmasız maruz kalmak,
cilt ve göz hasarı yanında bağışıklık sisteminde de baskılanmaya neden olabiliyor.
Bu nedenle artık, güneşin dost değil düşman olduğunu bilerek hareket etmeliyiz.
Güneş ışınlarının en dik geldiği saat 10-15 arası güneşten kaçın.
"En az" 30 koruma faktörlü bir güneş koruma kullanmalısın.. :smiley-cool:

valla malesef saat 1 ve2bucuk arası güneşten kaçabiliriyorum.bide ben manisada oturuyorum ve buralar cok sıcak olyo 40 dereceyi bulu üzüm zamanları.bu söylediniz kremlar ne kadardır

kesinlikle daylong actinica kullanımalısınız.sabah sadece bir kez uygulayın.suya girseniz bile tekrar sürmeye gerek yok.Güneş allerjim vardı.Daylong sayesinde bu yaz rahat bir tatil geçirdim.

daylon actinica 70-75 tl ben mayısın 10'u gibi aldım hala kullanıyorum.yeniden almama gerek kalmadı.bir kere sürüyorsunuz yeterli oluyor.

X